Stric Burek Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Kaj si pa delu Garfield?
AiroH Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Kaj si pa delu Garfield? ← sigurno nič pametnega :whistle:
garfield Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Kaj si pa delu Garfield? ← Ketna je bla ohlapna pa sm mislu da bo zdržal do konca sezone... Dva dni nazaj k sm se pelu iz šihta dam je pa sam začel ropotat k svina... Ketna se mi je tolk raztegnila da bi mi jo kmal dol z zobnika vrgl, pa vse povsot je tolkla. Zdj je pa na servisu pa me je tm skurcu zakva nisem to že prej zamenu pa reku je da dobr da nisem še kakšne škode naredu na motorji .) Čez en tedn pa na ride če bo vse po sreč :grim
RSmaniac Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Lohk bi ti potrgal zobnike al pa kej tazga
garfield Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Lohk bi ti potrgal zobnike al pa kej tazga ← Sj mal sreče tut prov pride :afro1:
GrCaR Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 folk a gre dons kdo na tečaj varne vožnje z motorjem? to je v Ljubljani pri avtotehni VIS (tanovi tehnični pregledi). drugače je brezplačno, zahtevajo pa svoj motor pa osnovno opremo: čelada, rokavice in primerna obutev (da ima dober oprijem na cestišču) jst verjetno grem, tko da če bi šou še kdo nej pove
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Jst grem če bo uredu vreme pa če bo še kdo šou.
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 jest grem... sm se ze prjavu :>
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Jst bom vidu najbrš pridem sam bom gledu :D
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 partybrejker :> gremo pol she na kasno drinko ce nau lih dez ne ? :whistle:
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Ja itaq ni blema, kdaj pa se to začne sploh?
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 (popravljeno) 15.30 sam nwem kok casa traja Popravljeno September 4, 2005. Popravil mitofreak
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Mi mamo ob 4ih vaške igre v vodicah tko da nevem :D Se pa lohk za nazaj kej pr ns oglasiš?
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 vaske igre hehe :> nwem mogoce... ce nau pri nas dez zaceu...
tejcy Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Mi mamo ob 4ih vaške igre v vodicah tko da nevem :D Se pa lohk za nazaj kej pr ns oglasiš? ← Ej to sm pa slisala da je tm dons neki...PA se mi ni dal do tja :D
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 ejga probiker UAUUUUUUUUUUUUUUUUU :>>> tale auspuh je spica !!!!!! sam da zrihtam dnar :>>> fak k ne morm nehat nehat mislt :> shit k da bi biu zalublen u ta denfer :>>>> fak sam sm ga pa zdele pikou do doma ej ... res sm biu u sumku :>
Zigc Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Ma kaj ste bedni, dons sm biu sam tm na Marija reki 3 ure pa je blo toook hudo k se nikol!!!Mormo 1x it skupi do tm!Nujno :yea2:
<=YaMaHa=> Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Ma kaj ste bedni, dons sm biu sam tm na Marija reki 3 ure pa je blo toook hudo k se nikol!!!Mormo 1x it skupi do tm!Nujno :yea2: ← Jst sm prec za :yea1:
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 evo she nekej slik od danes :> (so zLOOOO slabe ker nisem opazu da je blo na low resolution)
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 (popravljeno) evo she nekej slik od danes :> (so zLOOOO slabe ker nisem opazu da je blo na low resolution) tale auspuh na mitotu pa trga gate....ne sam voznikove ampak se od vseh ki poslusajo kko se dere! :> Popravljeno September 4, 2005. Popravil mitofreak
D_u_H_e_C Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 hmmmm čigave pa so te stvarce??? :)
mi Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 črn mito---PROBIKER aprilia RS---RSmaniac rdeč mito---mitofreak
_fmx_ Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Jst sm prec za :yea1: ← prit ja yamaha boma že 2 z dtjkam,nasledn vikend lahk:D
GrCaR Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 a bote mene tut sabo uzel? sam bi sam gledu tm! aja, za dons, ste usi zajebal, tko da sm biu sam tm na tečaju varne vožne! sam se splača jet, ker je ful dobr organizeran, tko da vsakmu priporočam :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se