D_u_H_e_C Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 a bote mene tut sabo uzel? sam bi sam gledu tm! aja, za dons, ste usi zajebal, tko da sm biu sam tm na tečaju varne vožne! sam se splača jet, ker je ful dobr organizeran, tko da vsakmu priporočam :OK: ← hmmmm in kak zgleda ta tečaj??? mislim maš sam predavanja al je praktičnega dela tut kaj??
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 poligon furas... pa naucijo te zalagat po koleni :>
Zigc Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 evo she nekej slik od danes :> (so zLOOOO slabe ker nisem opazu da je blo na low resolution) ← Hmmm sam to ni pravično CAGIVA je v prevladi, mogl bi u petk slikat k so ble moci izenacene :yea2:
D_u_H_e_C Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 poligon furas... pa naucijo te zalagat po koleni :> ← heh :D pa te naučijo al sam dnar kasirajo :)
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 ja takrat je blo pa lepo ja .... dva mitota, dve RSke, pa dve NSRke lepo v vrsti.. skoda k ni noben slikou k je blo res lepo :OK: :OK:
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Ja to je pa blo pošteno ,kje ste še tzre al pa gilere sp02 pa derbiji pa mamo use super sport 125ccm v klubu. Sam mitofreak najina motorja pa trgata gate tko k se zagre, sam men mal bl joke :D mormo enkrat drag nardit tko k sva dons rekla.
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 fino je blo dans ja :> ok tvoj je itak izven konkurence k je 160 :>>> hec. ja no za drag tekmo vem da morm zacet u prvi ne u drugi prestavi :slap: ah midva ze veva :>
mi Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 k popravm se vama prdružm(no ja to bo vrjetn drug let k pol bom mogu še mašino upelat) da bom mal dim za vama vohov :D
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 še z denjijom mam enkrat željo it dragat pol bo pa počas dost k pol bom pa lepo pazu mojo rsko :D pol jo bom pa spet lepo furu lagano tko k zmer če bo pa treba bom pa zahodu :D Drugač pa ti rečem da dons ne boš spau zarad auspuha :D
GrCaR Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 heh :D pa te naučijo al sam dnar kasirajo :) ← blo je sam praktični del, ki ga izvajaš na svojem motorju, in tečaj je brezplačen! na tem tečaju lahko motor res dobro spoznaš, ker maš vse dele poligona kot na izpitni vožnji! tuki tut inštruktorji zraven stojijo in ti svetujejo, ter pokažejo, če česa ne znaš oz. ne obvladaš!
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Drugač pa ti rečem da dons ne boš spau zarad auspuha :D ← :love1: :love1: (jest pa auspuh :))
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 A maš kej kmal rojstn dan ti ga z mihom kupva :D
JMatic Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 A maš kej kmal rojstn dan ti ga z mihom kupva :D ← hehe do takrat bom meu ze dva :> hvala vseeno :>>> :cry: :cry:
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Mitofreak ta tedn enkrat k boš mel čs jst ga mam skos ampak popoldan mi prnes karbon :P
<=YaMaHa=> Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 prit ja yamaha boma že 2 z dtjkam,nasledn vikend lahk:D ← Kje,kdaj??? a bote mene tut sabo uzel? sam bi sam gledu tm! aja, za dons, ste usi zajebal, tko da sm biu sam tm na tečaju varne vožne! sam se splača jet, ker je ful dobr organizeran, tko da vsakmu priporočam :OK: ← Ja sorry Grčar k sm zahinavu sam nekak ni blo cajta .)
JMatic Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 kakšn karbon to? :? :D ← nalepka imitacija karbona ;)
RSmaniac Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 No probi najdt k rabm k mi gre tist na živce da mam mal peno potlačeno.
JMatic Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 mam jo zlo mal ..manj kokr sm mislu ... pomoje bi uno tvojo peno lih prekril...vec pa nimam
RSmaniac Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 A se ti da prletet kej na nš konc da probava?
JMatic Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 hehe nic ...me niti doma ni :>
RSmaniac Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 A okj pol pa kšn drug dan.
JMatic Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ma sj itak se mormo nekje dubit k mam za miha ze narjen
RSmaniac Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Prlet tapru dan k boš mel cajt popoldan jst bom doma :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se