_LuX_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 A je od vs kdo kej Koky-a vidu/slisov, k ga rabm pa ga ne najdem. Mogoc zato k baje slove ni naredu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) :eek: lejte to: <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1471212#" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1471212#</a> gilera dna 125, prvič vidim :hmm: za 50-ko vem, 125 pa še nikol slišu Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 pa to se ni vse :) kolega ma 180 DNA :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 50 125 in 180 dna obstajajo...sej napiš u google pa si karakteristike preber pa boš več zvedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 vedu sm za runnerce, za dna pa ne...fajn to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 sj so kul, sam une vilce so cist premehke, pa lega je tut cist u pheesdi - prevec sedis no vsaj pri 50 je blo tko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 sj so kul, sam une vilce so cist premehke, pa lega je tut cist u pheesdi - prevec sedisno vsaj pri 50 je blo tko baje je dobra za kratke ostre ovinke... bi blo nekak tud logicn zarad kratke medosne ce jo s cestaki primerjas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 asm sedi se pa res bedno gor... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) am.. zavarovanje za mojega pride AO+ 170€....osnovno pa 50€.....bom raje požr totih 120€ in ga dal AO+ zavarovat...mam pa 23 kw Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil kukec1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 baje je dobra za kratke ostre ovinke... bi blo nekak tud logicn zarad kratke medosne ce jo s cestaki primerjas... ja, ampak ne s tem vilcam heh men je prednje vilce krivil tok so ble mehke :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 zdj ma en u KR aprilio RS125, isto z NM tablco.. tko k js. :glare: pa še isti grb ma. pa isto michelin pilot :glare: to ni fer :) js sm mislu da bom edini v KR k bom meu NM tablco :glare: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) vilce so na dnajki res premehke, vsaj na 50... nasplošno pa sem bil z motorčičem zadovoljen :) saj zdaj se moj bivši dalje prodaja sem videl na avto net (črne barve, kromiran izpuh - laser) drugače pa je tut blizu mene imel en 180ko z arrowom in tista zadeva kar solidno gre ampak še vedno jebeš če nima prestav :) Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 ta je bila včasih moja: http://www. avto. net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1514291# očitno je novi lastnik končno porihtal izpuh, je pa zajebal spredno šipco , rit motorja pa še podrsan je baje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 edn je bil zdele na stadionu z 50ko. memories :> ful je mejhna hehe, men se je vecja zdela lol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 capa danes spet lepa vožnja, nekaj čez 200 kilometrov :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 popravec uspešno opravljen...nč ga grem jst zapit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 capaa čestitke :D no jaz pa ne rem pit ampak na lent na eno lepinjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 capaa čestitke :D no jaz pa ne rem pit ampak na lent na eno lepinjo :D danka :winkiss: dobr tek :) ajde laufam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 popravec uspešno opravljen...nč ga grem jst zapit :) Svaka čast...je pomagu moj predlog a :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Čestitam reesko :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 nektirim je pa ratal čestitke reesko men je pa rekla : " se vidiva avgusta" :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Jebeno :closedeyes: Kaj si pa mel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 metr kolk sm se meu pa js dons fletn... najprej sm šou dopoldne solo vožnja do škofje loke-žiri-logatec in kontra zdle pozno popoldne pa še z MiTjA-am in Mirchy-en do kamnika čez planine v gornji grad-mozirje-braslovče-šentrupert-motnik-tuhinska dolina-kamnik-doma. čist 2 lepi turci LT-vožnja... sm v 7.nebesih :rolleyes: :blush: za v nedeljo se pa še ne ve :evilgrin: aja reesko čestitam!!! fajn ga ožemej dons :whistle: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 metr kolk sm se meu pa js dons fletn... najprej sm šou dopoldne solo vožnja do škofje loke-žiri-logatec in kontra zdle pozno popoldne pa še z MiTjA-am in Mirchy-en do kamnika čez planine v gornji grad-mozirje-braslovče-šentrupert-motnik-tuhinska dolina-kamnik-doma. čist 2 lepi turci LT-vožnja... sm v 7.nebesih :rolleyes: :blush: za v nedeljo se pa še ne ve :evilgrin: aja reesko čestitam!!! fajn ga ožemej dons :whistle: :OK: Si me kaj videl v Mozirju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) Si me kaj videl v Mozirju? :grrr ko bi vedu da si stam... a si ti nas, moder suzuki sv, rdeča sintesayzer fazerka 600, pa srebren bandit 600... Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil PESHY BOY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se