NejcZ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Mislim da sem videl nekaj podobnega ja.. pa drugič :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 kle v KR pa še ni nč dž padou vidm :) zdele smo šli glih iz zbil Koky, Roky pa js. pa je tm že dž začeu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 kle v KR pa še ni nč dž padou vidm :) zdele smo šli glih iz zbil Koky, Roky pa js. pa je tm že dž začeu :D :grim Mej kr fajn napral :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 :grim Mej kr fajn napral :D ma enako an,sam upam da me ne bo kšn kaps napral :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 ma enako an,sam upam da me ne bo kšn kaps napral :glare: Eh ne sekiri se, če bo krkol boš pa pritožbo napisu, da nisi vidu al pa kej tazga .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 koky a si vidu k je en pržgou douge luči mem vojašnce :D toj zato k men sam dolge delajo.. hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 koky a si vidu k je en pržgou douge luči mem vojašnce :D toj zato k men sam dolge delajo.. hehe :) sm porajtu ja,lepo od nega da te je opozoru,heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) popravec uspešno opravljen...nč ga grem jst zapit :) čestitam :winkiss: metr kolk sm se meu pa js dons fletn... najprej sm šou dopoldne solo vožnja do škofje loke-žiri-logatec in kontra zdle pozno popoldne pa še z MiTjA-am in Mirchy-en do kamnika čez planine v gornji grad-mozirje-braslovče-šentrupert-motnik-tuhinska dolina-kamnik-doma. čist 2 lepi turci LT-vožnja... sm v 7.nebesih :rolleyes: :blush: za v nedeljo se pa še ne ve :evilgrin: aja reesko čestitam!!! fajn ga ožemej dons :whistle: :OK: Mitya sm pa vidu lih mal pred Brnikom, sm roko stegnu,. da bi ga kmau z motorja sklatu, sam pomoje ni pošteku da sm to jst :lol: Nočko tistim k greste spat... jst grem pa neki delat... Roky že ve :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) čestitam :winkiss: Mitya sm pa vidu lih mal pred Brnikom, sm roko stegnu,. da bi ga kmau z motorja sklatu, sam pomoje ni pošteku da sm to jst :lol: Nočko tistim k greste spat... jst grem pa neki delat... Roky že ve :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja pol mu je pršlo k je biu že mim... pessda a sva sam še midva tle gor... Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil PESHY BOY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 hjoooo ki ste ludi :D sm zaj z frendom zmagal v eksanju bambusa na 2 slamici :D sma že prvo nagrado odnesla :D mal se mi še riga pm :D :naughty: sma jih skor za pol litra vzadi pustla vse :) se viji da eni niso navajeni pit :D hrem spat počasi :D noč folk :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Nočko tistim k greste spat... jst grem pa neki delat... Roky že ve :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim sam tom reku...bogi si :lol1: midva že veva zakuga, ande :D :D :D :lol1: pessda a sva sam še midva tle gor... :grrr :grrr Kdaj se dobimo na kšni kavici O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) :grim :grim sam tom reku...bogi si :lol1: midva že veva zakuga, ande :D :D :D :lol1: :grrr :grrr Kdaj se dobimo na kšni kavici O:-) asssssss sooooooooon asssssss possssssssibleeeeeeeee :whistle: mah kurch grem še js u krevet mau peglat.... fajn se mejte Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil PESHY BOY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 asssssss sooooooooon asssssss possssssssibleeeeeeeee :whistle: mah kurch grem še js u krevet mau peglat.... fajn se mejte Jest tud...Nočko all :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 aja NejcZ vidm da si se na današnji dan zakotalu na svetlo :rolleyes: vse vse vse vse ta najbolš! velik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 norela bi s teboj, zapelji me takoj v meni vse gori, kriv je tvoj naboj :unsure: :unsure: :unsure: foxy teens so zakon :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 norela bi s teboj, zapelji me takojv meni vse gori, kriv je tvoj naboj :unsure: :unsure: :unsure: foxy teens so zakon :> :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 jan plestenjak - latino mix je se boljsi latino latino latino, njegova postelja je drug planet brez jega ji na svetu ni zivet :P mam tut ne grem ne kolena DJT remix :? joj pa kaj se jest grem hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) jan plestenjak - latino mix je se boljsi latino latino latino, njegova postelja je drug planet brez jega ji na svetu ni zivet :P mam tut ne grem ne kolena DJT remix :? joj pa kaj se jest grem hehe btw kerga to zanima zle ob pol dveh zjutri... dej dej dost ga maš, spat pejt, risank je že konc... Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil PESHY BOY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 hahaha vatrogasci majo najhujsi komad.....odlazim draga od tebe jer prdis hahaha pizda jest mam popoldne drzavca ...matr.... ne, ne razums...sm cist trezn....sam ne morm spat heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 vse naj nejcZ in and out, FlamE :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 hahaha vatrogasci majo najhujsi komad.....odlazim draga od tebe jer prdis hahaha pizda jest mam popoldne drzavca ...matr.... ne, ne razums...sm cist trezn....sam ne morm spat heh Hahahha kuga pa tebe spet meče :lol1: A se dobimo v nedeljo na kšni kavici :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 ho WILZZ vse najbolse :worship: :worship: Hahahha kuga pa tebe spet meče :lol1: A se dobimo v nedeljo na kšni kavici :hmm: hm sam sm doma :P ja lahko bi se ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 ho WILZZ vse najbolse :worship: :worship:hm sam sm doma :P ja lahko bi se ja Wilzz tud od mene vse naj naj pa NejcZ.... Aja, a lahko pridem k teb :D :D noja, če jutr nauš preveč sfukan se lahk tud jutr kej dobimo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Wilzz tud od mene vse naj naj pa NejcZ.... Aja, a lahko pridem k teb :D :D noja, če jutr nauš preveč sfukan se lahk tud jutr kej dobimo .) hehe ne smes :P mam party for one heh jutr misls u nedelo? ne bom ne, lahko se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 hehe ne smes :P mam party for one heh jutr misls u nedelo? ne bom ne, lahko se Mislm...dons :P me mal ura jebe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se