Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 evo ns iz zbil :D smeha je bilo čez glavo :D (ponovno) :D ej mitofreak, a se je teb u prazno guma vrtela k si spelou iz semaforjou, pred zavarovalnco :D pa mal ti trokira :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 jest sm tut ze doma...pa ze jem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 jest sm tut ze doma...pa ze jem :P men se pa delajo topli sendviči :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Sm se ravno vrnu iz Logatca... kva delajo supermotociklisti!!! :worship: a veš za kake rezultate??? v kategoriji supermoto open en moj kolega dirka :) gselman se piše...če veš kaj do je biu keri :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 pocasn si..moji topli sendvici so ze narjeni :P :whistle: :whistle: :whistle: lol sam tista TZRka se pa TOOOOKKK svinjsk (beri zakon) dere :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 pocasn si..moji topli sendvici so ze narjeni :P :whistle: :whistle: :whistle: lol sam tista TZRka se pa TOOOOKKK svinjsk (beri zakon) dere :> BBBBBZZZZZZZZZZZZ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Hvala usem za lepe želje sm ga šele dam prkrivu. Hehe sej si biu res mal nakrivlen :D evo ns iz zbil :D smeha je bilo čez glavo :D (ponovno) :D ej mitofreak, a se je teb u prazno guma vrtela k si spelou iz semaforjou, pred zavarovalnco :D pa mal ti trokira :hmm: :lol1: kdaj ga pa ni :D jest sm tut ze doma...pa ze jem :P Dobr tek :P pocasn si..moji topli sendvici so ze narjeni :P :whistle: :whistle: :whistle: lol sam tista TZRka se pa TOOOOKKK svinjsk (beri zakon) dere :> Ejga starči teb se mau bliska iz auspuha :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 evo ns iz zbil :D smeha je bilo čez glavo :D (ponovno) :D ej mitofreak, a se je teb u prazno guma vrtela k si spelou iz semaforjou, pred zavarovalnco :D pa mal ti trokira :hmm: lol ne vem :P a si bil za mano a kaj? ja vem..sj ju3 grem do carmana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Ejga starči teb se mau bliska iz auspuha :D :D komu to ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 komu to ? teb teb :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 teb teb :P aja lol tut to ne vem hehe ocitno :> a fejst? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 lol ne vem :P a si bil za mano a kaj? ja vem..sj ju3 grem do carmana ja, glih prpelem se za tabo na semaforje.. sam men motor crkne :D haha.. sm mogu dt na rezervo.. poj sm pa tm ene 3min "počivov" da je benz spet prteku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ja, glih prpelem se za tabo na semaforje.. sam men motor crkne :D haha.. sm mogu dt na rezervo.. poj sm pa tm ene 3min "počivov" da je benz spet prteku :D aja hehe :P nism te vidu :P je pa slo skor do blokade ja :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Jaz pa sem se danes vozil z duhecom... ga dvignem na zadno, pristanem in stopalka za nogo poči :) tak da jutri morem naročit novo stopalko... čisto za bvz ni mi jasno zakaj je to tak krhko... samo ko sem iz zadnje nazaj pristal na obe koli je počo fusraster :wacko: tak da k0ci & crew ta teden še ne pridem nič na mobikrog... razn če majo kje tačko na zalogi pa jo že ta tedn dobim potem bi lahko prišel ja :) saj se bomo čuli ;) prav nekaj me drži stran od mobikroga vedno se nekaj najde da ne morem dol :) pa tak bi rad že enkrat vido kak to zgleda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 čamacccc še tuki vse najbolše :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 čamacccc še tuki vse najbolše :D :blush: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 tut od mene :P :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 jap dns blo zakon na mobiju :OK: peshy sam da je gor pršu ga je pulu ko zmešan :kva1: ej peshy a si ti z uno pršu ko je bla s skuterjem :? k je neki snemala pa bi rad kak filmček če ima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 aja lol tut to ne vem hehe ocitno :> a fejst? Tko no na vsake tok cajta se vid modr blisk :D :D mitofreak aka modra strela :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 tut od mene :P :winkiss: :winkiss: :winkiss: jeeej :winkiss: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 jeeej :winkiss: :D Pa še od mene, če ti nism že :winkiss: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Pa še od mene, če ti nism že :winkiss: :D saj nia veze samo da se lupčkamo :winkiss: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ej fantje...jest se bojim flamea....reku sm mu mulc? a je on tak nabit ? upam da ne zamers press :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 saj nia veze samo da se lupčkamo :winkiss: :D :D :D Pol morš pa enkrat na Zbilje pridt... :lol1: ane mitofreak :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Pol morš pa enkrat na Zbilje pridt... :lol1: ane mitofreak :P tim jest dau :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se