Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 tim jest dau :P ...lupčka :unsure: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 lol modro strelo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ma nc fantki grem jst spat papa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 jap dns blo zakon na mobiju :OK: peshy sam da je gor pršu ga je pulu ko zmešan :kva1: ej peshy a si ti z uno pršu ko je bla s skuterjem :? k je neki snemala pa bi rad kak filmček če ima jp kolegica, je 2 filmčka posnela samo se sam gmajna vid pe enkat k neki mim švigne :lol1: ga je komi dubla pa še ni znala prov snemat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ma nc fantki grem jst spatpapa nočko :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Lepo spi..sladke sanje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ma nc fantki grem jst spatpapa najt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 no današnje slike z mobikroga: KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 no današnje slike z mobikroga: KLIK a mene pa ni noben sliu :glare: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 no današnje slike z mobikroga: KLIK Teb pa samo respect koci...ful dobr že obvladaš ninjo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 joj no, pa zakva je ta mobikrog tok delč :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Bravo Koci :worship: Neki me zanima ... A bi se splačavo vzet to jakno zdej za 2 mesca: >KLIK< Potem ko bi pa blo znižanje u jeseni bi si pa kak kombinezon kupo, zto pa zdej začasno rabim neko poceni jakno ?!?! :hmm: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 a mene pa ni noben sliu :glare: :D ne ker je takrat ko si se ti vozu fotograf pil pivo :D ene pol ure predn si ti pršu je sliku, pol pa nč več Bravo Koci :worship: Neki me zanima ... A bi se splačavo vzet to jakno zdej za 2 mesca: >KLIK< Potem ko bi pa blo znižanje u jeseni bi si pa kak kombinezon kupo, zto pa zdej začasno rabim neko poceni jakno ?!?! :hmm: .) ja pomoje se ti splača ja, ker tudi jaz mam kombinezon, jakno iz kordure pa še eno usnjeno jakno tko da ko greš v mesto daš jakno gor, ko se greš pa zares vozit potem pa pač oblečeš kombija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 jp kolegica, je 2 filmčka posnela samo se sam gmajna vid pe enkat k neki mim švigne :lol1: ga je komi dubla pa še ni znala prov snemat Ja,seveda ne zna k ji pa jst ne dam digitalca nikol v roke :evilgrin: Pa tut navodil ne.Si ga je zdj sposodla k sm delu.Drugač ga ne dobi... :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Ja,seveda ne zna k ji pa jst ne dam digitalca nikol v roke :evilgrin: Pa tut navodil ne.Si ga je zdj sposodla k sm delu.Drugač ga ne dobi... :evilgrin: :evilgrin: o poglej ga! čigav pa si ti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Bravo Koci :worship: Neki me zanima ... A bi se splačavo vzet to jakno zdej za 2 mesca: >KLIK< Potem ko bi pa blo znižanje u jeseni bi si pa kak kombinezon kupo, zto pa zdej začasno rabim neko poceni jakno ?!?! :hmm: .) tako jakno mam js, sam da je Schwarz barva :) sj je kr vredu.. za prvo silo je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 A ma ščitnike sploh? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Ja,seveda ne zna k ji pa jst ne dam digitalca nikol v roke :evilgrin: Pa tut navodil ne.Si ga je zdj sposodla k sm delu.Drugač ga ne dobi... :evilgrin: :evilgrin: a ti si bil pa tam ko sta ene dva stala pri uni škarpi betonski ravno pri zadnjem ovniku :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 a ti si bil pa tam ko sta ene dva stala pri uni škarpi betonski ravno pri zadnjem ovniku :? nup, od une z skuterjom brat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Ne,na žalost ne.Sm njen brat,sem pa kr lepo delu v Čateških...Zdj ko pa slike gledam mi je pa kr mal žal da me ni blo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 fantje jz se opravičujm za dons,čist sm pozabu plačat...pa zdej me zanima kdo me je založu?!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 skuterja sem mislim da pol nazaj gredoč vidu pr eni bajt čist pr glavni cest parkiranga v cerkljah, lih tam ko se na glavno pripelje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 fantje jz se opravičujm za dons,čist sm pozabu plačat...pa zdejme zanima kdo me je založu?!!!! Jest sm ti,sam nevem kva si imel,2,5€ za čike za pjačo pa nevem ampak je uredu,boš enkrat dal za kofe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 A ma ščitnike sploh? :D lohk jih dokupiš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 fantje jz se opravičujm za dons,čist sm pozabu plačat...pa zdejme zanima kdo me je založu?!!!! a je motor dobr delou? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se