_ales_ Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 skuterja sem mislim da pol nazaj gredoč vidu pr eni bajt čist pr glavni cest parkiranga v cerkljah, lih tam ko se na glavno pripelje jp pustila ga je tm parkiranga k sva šla skupi en krog po brežicah pa tm okol mi je mal vaše kraje razkazala... matr mate lepe ceste vm prou zavidam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 a je motor dobr delou? :D :D :D ma ej,kar ni hotu crknt :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tWistEr Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Brodar tudi z moje strani use naj naj! (malo bolj pozno, pa toliko bolj od srca :blush: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Jest sm ti,sam nevem kva si imel,2,5€ za čike za pjačo pa nevem ampak je uredu,boš enkrat dal za kofe :P ej hvala ti,ni problema,za 3 če hoč :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ej hvala ti,ni problema,za 3 če hoč :rolleyes: Od torka naprej mam čas...Ejga v sredo lahk skočva do mene v Litijo na kšn kofe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Od torka naprej mam čas...Ejga v sredo lahk skočva do mene v Litijo na kšn kofe :) ni problema,ti sam povej kero uro pr teb,pa je to to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ni problema,ti sam povej kero uro pr teb,pa je to to Hehe ti sporočim, če bodo doma, čene pa med vikendom :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Brodar tudi z moje strani use naj naj!(malo bolj pozno, pa toliko bolj od srca :blush: ) iii hvala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Hehe ti sporočim, če bodo doma, čene pa med vikendom :OK: ok zmenn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ok zmenn :D sj mene pa kr izločila.. nemaram vaja več :cry: :cry: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 :naughty: sj mene pa kr izločila.. nemaram vaja več :cry: :cry: :D Ti imaš mene rad. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 sj mene pa kr izločila.. nemaram vaja več :cry: :cry: :D Valda, da gremo skup...Sej se še zmenil nismo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 :naughty: Ti imaš mene rad. :evilgrin: ne! ne izkazuješ dost ljubezni do mene :evilgrin: Valda, da gremo skup...Sej se še zmenil nismo :P :rolleyes: :rolleyes: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 fantje jz se opravičujm za dons,čist sm pozabu plačat...pa zdejme zanima kdo me je založu?!!!! Jest sm ti,sam nevem kva si imel,2,5€ za čike za pjačo pa nevem ampak je uredu,boš enkrat dal za kofe :P jswt sm enmu ZA Life plaču, zdej pa povejte, kerga treba izterjat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 jswt sm enmu ZA Life plaču, zdej pa povejte, kerga treba izterjat :lol1: To je blo pa od Fiftya kokr je una muca rekla :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 To je blo pa od Fiftya kokr je una muca rekla :hmm: nop, js sm pustu 2€ na miz. sm še reku da si lohk razdelite preostanek (50 centov). :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 nop, js sm pustu 2€ na miz. sm še reku da si lohk razdelite preostanek (50 centov). :winkiss: Ajaaaa...poj sm pa jest teb Za Life plaču k sm vzel unih 2€ pa Koku čike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 enga bomo tepl, nimaš kej :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 enga bomo tepl, nimaš kej :lol1: :lol1: :lol1: Mah za tist € se namo kregal no,magar ti ga jest dam Grči...evro mislm :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Mah za tist € se namo kregal no,magar ti ga jest dam Grči...evro mislm :lol1: sej se zajebavam no :lol: loh pa kej druzga daš :whistle: joke :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Ajaaaa...poj sm pa jest teb Za Life plaču k sm vzel unih 2€ pa Koku čike... khm.. ZA-HARMONY :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 sej se zajebavam no :lol: loh pa kej druzga daš :whistle: joke :lol1: :lol1: :lol1: Dobiš...kva pa nej pa ostane presenečenje :naughty: khm.. ZA-HARMONY :D hehe Aja, sej res ti si bolj harmoničen :lol1: hec hec prjatu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Dobiš...kva pa nej pa ostane presenečenje :naughty: Aja, sej res ti si bolj harmoničen :lol1: hec hec prjatu :D boš roko posodu... moja je preveč ˝zakurjena˝ :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 boš roko posodu... moja je preveč ˝zakurjena˝ :lol1: :lol1: :lol1: lahk tud usta... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 lahk tud usta... :unsure: a tak si ti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se