Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Tetsuya

Priporočene objave

Nočko beybki moji :winkiss:

dons si pa zgodn :D nočko :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm šu glihkar scat pa še spotoma forum pogledat :D

scat ja.. me prou zanima kva si delou k si ga v roke prjeu :D hahah

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pack :kva2: ob keri uri mislš na take packarije :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja vi pa res niste normalni..ob 1h okol bluzite, animate nobenga pametnejšga dela :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lol!!:D:D keri pogovori!! :headbang: :headbang: sej bomo še u direktu prstal (mogoče prpelal :naughty: ), kakšne teme se folk pogovarja na javnem forumu, ki naj bi bil za 125ccm motorje!! :kva2: :kva2: šala :kva2: :kva2: :yea1:

mal za hec, mal pa zares!! sam neki me zanima. a kdo ve če je kje kšn posnetek na netu, k se pele motor k ma razmerje med kilažo pa konji 1:1??! k me zanima kko hitr to kej štarta?! :hmm: :hmm: (sej to te more dol fuknt)!! :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lol!!:D:D keri pogovori!! :headbang: :headbang: sej bomo še u direktu prstal (mogoče prpelal :naughty: ), kakšne teme se folk pogovarja na javnem forumu, ki naj bi bil za 125ccm motorje!! :kva2: :kva2: šala :kva2: :kva2: :yea1:

mal za hec, mal pa zares!! sam neki me zanima. a kdo ve če je kje kšn posnetek na netu, k se pele motor k ma razmerje med kilažo pa konji 1:1??! k me zanima kko hitr to kej štarta?! :hmm: :hmm: (sej to te more dol fuknt)!! :eek:

Kaj to mislis 100KM:100g? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

100KM, 100kg

Popravljeno . Popravil MotoRaCinG
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pravš na GP motorje :naughty: 148kg 200KM :naughty: :naughty: :naughty: dobr a :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

več ko 200km majo tm okol 250km :evilgrin:

pa lohk bi bli lažji sam je omejitev kolk kg morjo najmej met

kawa vem da ma mnde 6kg uteži gor :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bi kdo od tukaj znal krotiti tak motor? :D

že pri 100 konjih rabiš veliko izkušenj da se na motor dodobra navadiš in ga imaš naštudiranega v nulo, ga obvladaš,... kaj šele vse kaj je več :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

od fotra sodelovc je zdej kupu en motor (točn ne vem ker, k ga zaenkrat še nism vidu) uglavnm ma 185kg pa 185KM! pa najbrš bo kupu akrapoviča tko da bo meu 198KM! :naughty: :blink: :OK: :OK: fantje to je za razmislt kam gre naš razvoj!! :whistle: :whistle: še ne dolg nazaj je bil motor ful hud če je meu 1:2!! :unsure: :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja... pa mi se kle pr 125-kah jebemo da dobimo 2 al pa 3 konje pa smo čist hepi( :yea1: ), kaj šele da dobiš motor u roke k ma 200KM!!!? komi čakam da bodo 125-ke mele razmerje 1:1 hahahahahahah :kva2: :kva2: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sj mene pa kr izločila.. nemaram vaja več :cry: :cry:

:D

oh no,veš da bi te poklicu :rolleyes: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

oh no,veš da bi te poklicu :rolleyes: :winkiss:

@Koky: iiiiiiiiii :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :winkiss:

@Grčar: Danes, Kje, Ob Kateri Uri :D rabm normalno luč na motorju :evilgrin: da se bom lohk ponoč normaln pelou :whistle:

P.S. dons sm šu po čelado k sm jo meu na servisu.. zdj mam spet zlato čelado :D zdj nam več jebač s črno čelado & črno šipco (pa trojka prkraj) :P

sam mi zdj ta čelada Shark kr ni več udobna :headbang: preveč sm se na Nolan navadu :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mi lohk en pove ko se na dellorto 28 kej stela, k mam svecko cist rjavo :headbang: . A nej eno lukno u airbox-u zaprem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

od fotra sodelovc je zdej kupu en motor (točn ne vem ker, k ga zaenkrat še nism vidu) uglavnm ma 185kg pa 185KM! pa najbrš bo kupu akrapoviča tko da bo meu 198KM! :naughty: :blink: :OK: :OK: fantje to je za razmislt kam gre naš razvoj!! :whistle: :whistle: še ne dolg nazaj je bil motor ful hud če je meu 1:2!! :unsure: :xx:

185kg...185KM... R1 ? nima skoraj kaj druga bit...

A mi lohk en pove ko se na dellorto 28 kej stela, k mam svecko cist rjavo :headbang: . A nej eno lukno u airbox-u zaprem.

če je rjave barve je vredu... če bi bla črna al pa bela bi bil bolj problem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!