Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Mitofreak a te je klicu miha? Jutr če prideš dopoldan do njega prnes še karbon. K miha je zjutri doma.

Objavljeno

am nwem k nwen ke mam mobitel :> ja ce pridem ga bom she poklicou prej

Objavljeno

Kwa je to zdej že chat??? :grrr

Objavljeno

me, toj sam nabijanje :>

ok ne bom vec ...

Objavljeno

Mal nabijanja da bo drugje manj smetenja sej pol se lohk piše kr holčeš

Objavljeno

drage dame in gospodje!!! dne 6.9.05 ob 13.30 je GHOST RIDER naredo izpit!!! :OK:

sam tak za inf. zaceu sm ga pa delat 28.4.05. zej pa nej se kdo rece da nism rekorder :D

pa sm use u prvo naredo!

jaz biti veseu :kva2: zelo

Objavljeno

Si rekorder v najdalšm delanju izpita :P

No čestitke še 1X...

Objavljeno
drage dame in gospodje!!! dne 6.9.05 ob 13.30 je GHOST RIDER naredo izpit!!! :OK:

sam tak za inf. zaceu sm ga pa delat 28.4.05. zej pa nej se kdo rece da nism rekorder :D

pa sm use u prvo naredo!

Bravo, tole bo pa treba zapit :OK: kdaj se dobimo ??? ;)

Objavljeno

hehe rekoder pa res ja :D hmmmm folk js pa dobim do petka gumo če bo vse po sreči :OK: :OK: :yea2:

Objavljeno

pa sm use u prvo naredo!

Ti si sam nabav eno RSko pol pa na Marija reko 1 krog :OK:

Objavljeno

Čestitam

Objavljeno

Šele zdele lohk napisem da mam novo ketno pa zobnike, k sm na sihtu :OK: Štiri dni se nism pelu tko da je dons kr pasal mal mušice lovit... Kdaj bo kakšna turca?? A bo kdo šu na Tuning show u grusuplje u soboto??

Objavljeno

Jst sm v grosuplju 100% cel dan varetno...

Objavljeno
Šele zdele lohk napisem da mam novo ketno pa zobnike, k sm na sihtu  :OK:  Štiri dni se nism pelu tko da je dons kr pasal mal mušice lovit... Kdaj bo kakšna turca?? A bo kdo šu na Tuning show u grusuplje u soboto??

Sounds interesting, but what about the weather conditions :?

Objavljeno

pa sm use u prvo naredo!

čestitam!

Objavljeno

čestitam ghost!!zdej pa motor!!dans sm biu spet u mariji reki,ka jih je blo dans,sami sportaki:D

Objavljeno
čestitam ghost!!zdej pa motor!!dans sm biu spet u mariji reki,ka jih je blo dans,sami sportaki:D

ka nis povedu, jaz sem hotu jt, pa se mi pol ni dal samemu

Objavljeno

Ja model takoj!!! To mormo probat it še letos sam vprašanje je kako bodo kej starci na to rekl. Bomo vidl. Če je to tak asfalt kjer dirkajo pol bo šlo pa po tačkah :D

Objavljeno

to bi šlo še pr men do tačke! mogoče do takrt zamenam gume!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!