RSmaniac Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Mitofreak a te je klicu miha? Jutr če prideš dopoldan do njega prnes še karbon. K miha je zjutri doma.
JMatic Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 am nwem k nwen ke mam mobitel :> ja ce pridem ga bom she poklicou prej
<=YaMaHa=> Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kwa je to zdej že chat??? :grrr
JMatic Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 me, toj sam nabijanje :> ok ne bom vec ...
RSmaniac Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Mal nabijanja da bo drugje manj smetenja sej pol se lohk piše kr holčeš
GHOST RIDER Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 drage dame in gospodje!!! dne 6.9.05 ob 13.30 je GHOST RIDER naredo izpit!!! :OK: sam tak za inf. zaceu sm ga pa delat 28.4.05. zej pa nej se kdo rece da nism rekorder :D pa sm use u prvo naredo! jaz biti veseu :kva2: zelo
<=YaMaHa=> Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Si rekorder v najdalšm delanju izpita :P No čestitke še 1X...
VmasIna Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 drage dame in gospodje!!! dne 6.9.05 ob 13.30 je GHOST RIDER naredo izpit!!! :OK: sam tak za inf. zaceu sm ga pa delat 28.4.05. zej pa nej se kdo rece da nism rekorder :D pa sm use u prvo naredo! jaz biti veseu :kva2: zelo ← Bravo, tole bo pa treba zapit :OK: kdaj se dobimo ??? ;)
D_u_H_e_C Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 hehe rekoder pa res ja :D hmmmm folk js pa dobim do petka gumo če bo vse po sreči :OK: :OK: :yea2:
Zigc Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 drage dame in gospodje!!! dne 6.9.05 ob 13.30 je GHOST RIDER naredo izpit!!! :OK: sam tak za inf. zaceu sm ga pa delat 28.4.05. zej pa nej se kdo rece da nism rekorder :D pa sm use u prvo naredo! jaz biti veseu :kva2: zelo ← Ti si sam nabav eno RSko pol pa na Marija reko 1 krog :OK:
garfield Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Šele zdele lohk napisem da mam novo ketno pa zobnike, k sm na sihtu :OK: Štiri dni se nism pelu tko da je dons kr pasal mal mušice lovit... Kdaj bo kakšna turca?? A bo kdo šu na Tuning show u grusuplje u soboto??
<=YaMaHa=> Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Jst sm v grosuplju 100% cel dan varetno...
Zigc Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Šele zdele lohk napisem da mam novo ketno pa zobnike, k sm na sihtu :OK: Štiri dni se nism pelu tko da je dons kr pasal mal mušice lovit... Kdaj bo kakšna turca?? A bo kdo šu na Tuning show u grusuplje u soboto?? ← Sounds interesting, but what about the weather conditions :?
GrCaR Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 drage dame in gospodje!!! dne 6.9.05 ob 13.30 je GHOST RIDER naredo izpit!!! :OK: sam tak za inf. zaceu sm ga pa delat 28.4.05. zej pa nej se kdo rece da nism rekorder :D pa sm use u prvo naredo! jaz biti veseu :kva2: zelo ← čestitam!
_fmx_ Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 čestitam ghost!!zdej pa motor!!dans sm biu spet u mariji reki,ka jih je blo dans,sami sportaki:D
VmasIna Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 čestitam ghost!!zdej pa motor!!dans sm biu spet u mariji reki,ka jih je blo dans,sami sportaki:D ← ka nis povedu, jaz sem hotu jt, pa se mi pol ni dal samemu
<=YaMaHa=> Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Avtoshow v Grosuplu bo 10.9. uraden začetek ob 8.00, show pa bo v vsakem vremenu...več na http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...der=asc&start=0 Jst bom tam v vsakem primeru, tut v dežju če nardim pojutrišnem izpit za avto :yea1: P.S.: Držte pesti!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK:
GrCaR Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Avtoshow v Grosuplu bo 10.9. uraden začetek ob 8.00, show pa bo v vsakem vremenu...več na http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...der=asc&start=0 Jst bom tam v vsakem primeru, tut v dežju če nardim pojutrišnem izpit za avto :yea1: P.S.: Držte pesti!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: ← Veš da bomo :D ← :yes:
VmasIna Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Bi šel kdo sem http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8914 jaz bi full
RSmaniac Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Ja model takoj!!! To mormo probat it še letos sam vprašanje je kako bodo kej starci na to rekl. Bomo vidl. Če je to tak asfalt kjer dirkajo pol bo šlo pa po tačkah :D
VmasIna Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Tam enkrat okol 25.9 (nedela) sem jaz razmšlal
GrCaR Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 to bi šlo še pr men do tačke! mogoče do takrt zamenam gume!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se