Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 pa zih si dou še kšn strup zravn.. zdj k naja vabš na kusiu. drgač pa ne hvala.. sm prejle jedu pečenko pa riž.. NJJAAMMII :D haha zdele grem pa še mal na vožno.. tm nek do trstenika recmo, poj pa ob 18:00 na CPP :D hehe Jest bi tud pečenko pa riž :kva2: Am...zdele bo še dž pomoje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Jest bi tud pečenko pa riž :kva2: Am...zdele bo še dž pomoje :D sm se že nazaj prpelou :D ni blo nč dežja.. mjčkn so kaplce začele.. ampak to je navadn :D zlata čelada je pa spet u akciji.. haha :D prejle sm na Mlaki tistga srečou.. k je biu učer z nm, k ma tzr 50 :) pumoje me ni prepoznou :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) hhahah :D ti nisi resn :D@stafuc... čakam da kupš tomosa da se bom vozu okol :P tok se bos ti z mojm k sm se jest s tvojm :rolleyes: To se pravi NIČ :afro2: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 No ja lohka se bos gor usedu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 No ja lohka se bos gor usedu :lol1: hehemen je ful tvoj profil vsec hehehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 hehemen je ful tvoj profil vsec hehehehe Kaj je pa kej drugacn od drugih razn slikc :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Kaj je pa kej drugacn od drugih razn slikc :whistle: my point exactly :P a je kna doticna ? al je iz worldsex.com :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 my point exactly :P a je kna doticna ? al je iz worldsex.com :> ne da bi jest vedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 hehe shala shala :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) hehe shala shala :> sm profil ti je pa se zmer vsec :whistle: Se motm? Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 da, ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 da, ne :P Dej,dej...gremo raj uno joškarsko kelnarco gledat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 haha, ti pa tvoja kelnarca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 haha, ti pa tvoja kelnarca :D Če so pa vse toook sladke...kva bi ji delu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Če so pa vse toook sladke...kva bi ji delu :whistle: Sm govoris govoris nardis pa nec :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Sm govoris govoris nardis pa nec :whistle: Kdoj tebe sploh kej prašu? :angry: če neveš zakva se gre ni treba komentirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 haha, res napadu :D js sm biu pa zdele še na večerni vožnjici.. ej Grčar, a maš ju3 cajt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Če so pa vse toook sladke...kva bi ji delu :whistle: Najlepše so kelnarce, vsak pijanec ve... :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Najlepše so kelnarce, vsak pijanec ve... :whistle: :P ...in po vsakem popitem pivu so še lepše :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 jaoooo spet sn dobo mod preview, samo nevem za kolko dni, kao za žaljenje javne osebe.... samo zaj mi res ni jasno kaj bi lahko blo, mislim da so me tile moderatorji vzeli rahlo na piko, mamicu jim.... koci, da se ti to nekaj zmeni ko si šefe tu, ker mislim da že malo pretiravajo :D - aja, strojan pa risko, se neota jezna če bom zaj tote dni malo vaš username uporablo ne, sej bota dobla nagrado pol :naughty: :D Nejko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 ne da bi jest vedu a dej kaj te je sram...kaj ti je bed povedat da maš top bejbo kle okol :D Dej,dej...gremo raj uno joškarsko kelnarco gledat :whistle: una na zbiljah k ma najače joške je anita...loh pa še priimk zvem :D no tko mi je sošolka rekla k dost kje hodjo...da me ni nategnla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 haha, res napadu :D js sm biu pa zdele še na večerni vožnjici.. ej Grčar, a maš ju3 cajt? Kvaj ti dirkalc a, se furaš tud če toča pada :P Najlepše so kelnarce, vsak pijanec ve... :whistle: :P :whistle: a dej kaj te je sram...kaj ti je bed povedat da maš top bejbo kle okol :Duna na zbiljah k ma najače joške je anita...loh pa še priimk zvem :D no tko mi je sošolka rekla k dost kje hodjo...da me ni nategnla :D Dobr, da vem...Jo bom naslednjič poklicov Ooooo Anitaaaaaa juhuuuuuuu :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 ej fifty kolko kilometrov ti dnevno nareiš? :D oziroma kolko si jih že letos? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 haha, res napadu :D js sm biu pa zdele še na večerni vožnjici.. ej Grčar, a maš ju3 cajt? ej ne vem še... dej u mojm profilu maš cifro, pa me poklič okol 11h dopoudan, pa ti bom povedu, al delam, al sm doma pa če mam cajt. a dej kaj te je sram...kaj ti je bed povedat da maš top bejbo kle okol :Duna na zbiljah k ma najače joške je anita...loh pa še priimk zvem :D no tko mi je sošolka rekla k dost kje hodjo...da me ni nategnla :D Anita je una, k se je pečotu na Grobniku v šotor nasrala :lol1: :lol1: :lol1: No sej možno, da je ta tut Anita :lol: Drugač se nej pa Pešy pozanima, sej pozna skor use kelnarce tm po Zbilah :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 ej fifty kolko kilometrov ti dnevno nareiš? :D oziroma kolko si jih že letos? :P tale jih klapa ko norc B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se