Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 mitofreak sindrom? :lol1: :lol1: :lol1: lol sam res :D ej mitofreak.. rabmo mal foxy teens :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 mitofreak sindrom? :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 ti res nisi normaln, da kr tak vse ljudi daješ v isti koš ker je en župnik bil pedofil pa ko človek umre ga obtožiš za pedofila ne glede na to al je bil dober al ne se strinjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 a mi kup kdo za roj.dan Yamaho R6 letnik 2007 (črno) :rolleyes: :rolleyes: dobi za kufe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 tut jst se pridružujem k temu mnenju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Pokliči me nocoj... Tudi ko dan zapira oči zjutraj se sonce zbudi tebe ni, a pride spet tisti dan ki v meni še živi to si ti.... Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 roky neki heka klele smajlije :D 1337 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 pa sej tu je prjatlski HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) roky neki heka klele smajlije :D 1337 :D heh... Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Sama si v sobi,pozno je za mene in za tebe ti vseeno je. Nism Romeno in ti nisi moja Julija ostala mi je bluza,tvoja bluza vonja cimeta Upam, da me čakaš ko se noč spusti, ker je nekdo ki čaka nekdo, ki ne zaspi. Pisma ti ne pišem ne pošiljam ti več svojih slik rad bi le da veš, da ob tebi bi se rad zbudil... Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 sm reku da si meu en strup pr tvojmu kosilu :D dobr da nism pr teb jedu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 sm reku da si meu en strup pr tvojmu kosilu :D dobr da nism pr teb jedu :D :lol1: :lol1: :lol1: ej Roky, tist k je slikca na škatli, pa je ena podgana prečrtana, tist ni dobr za jest :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Cel dan na motosvetu visim doma nič ne naredim, cel dan pred kompom visim in željo po ljubezni z vami delim Ampak vi ste pedri zato razumete me ne jaz pa v kotu jočem se `mat mi lonce meče v glavo ker pred TVjem jebem državo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 sm reku da si meu en strup pr tvojmu kosilu :D dobr da nism pr teb jedu :D :lol1: :lol1: :lol1: ej Roky, tist k je slikca na škatli, pa je ena podgana prečrtana, tist ni dobr za jest :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Jaz sem mali psihopat, psiho-psiho-pat in te stisnu bom za vrat, bom za vrat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Jaz sem mali psihopat, psiho-psiho-pat in te stisnu bom za vrat, bom za vrat :evilgrin: Dobr, da ne vejo zakva se gre :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Dobr, da ne vejo zakva se gre :lol1: pssssssst :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 pssssssst :unsure: :xx: :xx: :P Boysi,dost zajebancije...Grem spat, lahk noč B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 :xx: :xx: :P Boysi,dost zajebancije...Grem spat, lahk noč B) nočko :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 haha grčar :D kr adi smolar :whistle: noč Roky :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 haha grčar :D kr adi smolar :whistle: noč Roky :D ja to poje Adi Smolar, sam to sm jst zase mislu :evilgrin: Roky že ve, o čem se gre :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 ja to poje Adi Smolar, sam to sm jst zase mislu :evilgrin: Roky že ve, o čem se gre :lol1: hm če mata to vidva neki.. potem se moramo vprašati za kašn vrat boš ti preju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 hm če mata to vidva neki.. potem se moramo vprašati za kašn vrat boš ti preju :D use your imagination :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se