NejcZ Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jah onedva (beri tovornjak in avto) sta oba na prednostni, se pravi sta med seboj na enakovredni cesti. in tukaj potem velja desno pravilo :)nevem kako naj ti drugače razložim :) Vredu si razložil, štekam zdej, hvala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 js se grem ju3 prjavt na občinske.. poj pa en mesc čakanja.. sam pumoje bo hitr minil :D ker bom imel umes vožnjo.. itd. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Vredu si razložil, štekam zdej, hvala :D jaz ti predlagam, da kot da zabijaš tu čas na motosvetu se idi učit cpp in gledat pole, ker vidim da ti je to še zaenkrat španska vas... :D Nejko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 js se grem ju3 prjavt na občinske.. poj pa en mesc čakanja.. sam pumoje bo hitr minil :D ker bom imel umes vožnjo.. itd. :D Js jih mam jutr in zdej sprašujem, k mi ni nič jasn več, že pol pozabu hehe :D Verjetno nebom naredu, pa dobr, itq so zastonj zame,.. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Js jih mam jutr in zdej sprašujem, k mi ni nič jasn več, že pol pozabu hehe :D Verjetno nebom naredu, pa dobr, itq so zastonj zame,.. :evilgrin: dons k sm šu po potrdiu da sm naredu CPP, so mi dal še pole za občinske, za A kategorijo :D tko da se bom iz tm mugoče mal uču.. če se bom kj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 @k0ci..... help needed :D !!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 @k0ci..... help needed :D !!!!!!!!!!!!! Če misliš za temo pucat.. ne rabiš, itq je to spam topic :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 mogoče je že kdo vido.. very bad crash Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 mogoče je že kdo vido..very bad crash Sm ja....že 5ič :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Samo še nekaj glede tiste slikce k sm jo prlimal.. če js nimam znaka da sm na naprednosti je isto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Ok, hvala! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jaz mam en problem.... kdo ve kje so uni šmeksi smeškoti....jaz vem samo za "navadne" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jaz stisnem prikaži vse in mam :drunk: :stupid: :fight2: :music2: :yea2: :music1: :grupni: :friend2: :fight1: :beer1: :beer2: :010 :baa: :afro1: :afro2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jaz stisnem prikaži vse in mam :drunk: :stupid: :fight2: :music2: :yea2: :music1: :grupni: :friend2: :fight1: :beer1: :beer2: :010 :baa: :afro1: :afro2: On najbrž misli une k jih roky not meče :D smeskoti.si al neki tazga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jaz stisnem prikaži vse in mam :drunk: :stupid: :fight2: :music2: :yea2: :music1: :grupni: :friend2: :fight1: :beer1: :beer2: :010 :baa: :afro1: :afro2: to ja....samo nekje v tej temi sem najdo se ene druge.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 a take? smeški Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 a take? smeški aaaaa.....super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 On najbrž misli une k jih roky not meče :D smeskoti.si al neki tazga Eni so tud moje delo...no vsaj napisi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vRider Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Spam :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 (popravljeno) hehe :D Popravljeno Julij 3, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 da mi ne bo v nedogled stalo olje v garazi.... Rabi kdo TTS?mam 18 litrov viska....ne bom vec rabo...pride 600ka :D ...mogoc ze ta tedn :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 A aprilio si pa prodal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 A aprilio si pa prodal? v garazi caka na servis 13.7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 hehe pride zdj mtka domou pa prau... matr kwaj zdj en motorist za mano delou....lih tok da nism sla vn pa ga ocofala..... ja mami kwa pa je delou (v upanju da je biu ksn kreten k se je vozu po zadnjem, sprednjem in po vseh treh kolesih na1x) VIJUGOV JE! HAHAHA :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se