Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 hehe pride zdj mtka domou pa prau...matr kwaj zdj en motorist za mano delou....lih tok da nism sla vn pa ga ocofala..... ja mami kwa pa je delou (v upanju da je biu ksn kreten k se je vozu po zadnjem, sprednjem in po vseh treh kolesih na1x) VIJUGOV JE! HAHAHA :> no ja....dok je ni po zadnem po strehi prehiteval je vse ok :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 hehe ni ok, dokler ne nardi tega...sploh ni pravi motorist :o :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 (popravljeno) da mi ne bo v nedogled stalo olje v garazi.... Rabi kdo TTS?mam 18 litrov viska....ne bom vec rabo...pride 600ka :D ...mogoc ze ta tedn :P za kolk daš liter?? mam na zalogi sam še 1 flaško motula :D hehe pride zdj mtka domou pa prau...matr kwaj zdj en motorist za mano delou....lih tok da nism sla vn pa ga ocofala..... ja mami kwa pa je delou (v upanju da je biu ksn kreten k se je vozu po zadnjem, sprednjem in po vseh treh kolesih na1x) VIJUGOV JE! HAHAHA :> Hmmmm no bi blo zanimivo videt kak se motorist fura po vseh 3 kolesih :D :whistle: kaj bi pol rekla tvoja majka če bi se res po zadni, sprednji itd fural ? :D Popravljeno Julij 3, 2007. Popravil D_u_H_e_C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 (popravljeno) Zvezala bi si krila da te nebi zapustila nemirni duši nebi več med zvezde dovolila zamenjala okus svobode za poljube tvoje bi bosa naga na kamnitih tleh zaplesala bi Našel si, kar sem izgubila (junfr) vrnil moč, da sem ljubila in ostal si,ti ostal si ko vsi so že odšli rekel si naj ne bojim rekel si naj ne borim se proti usodi, ki me vodi v objem srca :yea2: :music2: :drunk: Popravljeno Julij 3, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Mene tut zanima za kuk prodajaš litr TTS-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Mene tut zanima za kuk prodajaš litr TTS-a daj rajsi na PM al pa me na MSN dodaj....da ne bojo admini pa moderatorji vzel kot oglasevanje..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 okej sm dodal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tWistEr Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Zdej mam štart u Grčijo...maturantski izlet :yea1: :OK: me ne bo 1 teden... fajn se mejte pa previdno na cesti ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Zdej mam štart u Grčijo...maturantski izlet :yea1: :OK: me ne bo 1 teden... fajn se mejte pa previdno na cesti ;) B) Dej mi prnes enga Ouzota pa mal girosa :P aja pa metaxe ne pozabt, da mo mal pjan :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jst grem pa 29.08.2007 na maturanca..klasična grčija+krf...a je kdo mogoč ker k gre tut isti termin...aja pa z jupitrom gremo :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tWistEr Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 daj rajsi na PM al pa me na MSN dodaj....da ne bojo admini pa moderatorji vzel kot oglasevanje..... sem te tut js dodal pa se ma zmenla ko pridem nazaj... (10L :xx: ) :whistle: Ciao :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 uf namo se srečal.. js sm glih takrt enkrat v daljni Sloveniji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 hehe..jst pa dalna grčija...jao kaj bomo pijani :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tWistEr Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Dej mi prnes enga Ouzota pa mal girosa :P aja pa metaxe ne pozabt, da mo mal pjan :whistle: bom prnesu pa se pol slišimo... mogoče dobiš kako flaško bek :evilgrin: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jah uživejte v tuji ane :D prasci :glare: haha :D pa mal nabruste grkinje :D haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 (popravljeno) jst grem pa 29.08.2007 na maturanca..klasična grčija+krf...a je kdo mogoč ker k gre tut isti termin...aja pa z jupitrom gremo :trance_33_sleep: jst grem 25.8. sam grem na ios pa grem z mondialom :P :stupid: Popravljeno Julij 3, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jah uživejte v tuji ane :D prasci :glare: haha :D pa mal nabruste grkinje :D haha te grkinje so use za pojebat... take bl temne polti pa rjave lase..... grrrrrrrrr :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 tut mi smo meli ponudbo za ios pa nismo bli nevem kok zainterisirani...če mene uprašaš bi šu najraj u črno goro :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 tut mi smo meli ponudbo za ios pa nismo bli nevem kok zainterisirani...če mene uprašaš bi šu najraj u črno goro :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: jst pa na matexove konce... barca lore del mar :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 te grkinje so use za pojebat... take bl temne polti pa rjave lase..... grrrrrrrrr :wub: :wub: :wub: js sm biu letos v španiji na maturancu.. tut tm niso švoh babe :D pa še divje so :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 o čez latino babe jih pa itk ni :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Ni je čez zdravo kmečko deklino iz Slovenskih Alp :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Ni je čez zdravo kmečko deklino iz Slovenskih Alp :worship: :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 okej se pridrožujem mnenju:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 okej se pridrožujem mnenju:D se podpišem grčar pa kaj si ti zdej boga za jajca prjeu k maš babo al kako?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se