Stroj Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 http://www.podarimo.si/index.php?stran=zadetek&id=680 jemumru :lol1: Ah model...same koristne in praktične stvari pać Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Ah model...same koristne in praktične stvari pać Dej oglas, da podariš ritni junfr :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Dej oglas, da podariš ritni junfr :lol1: Ah kje...jst jih samo uzemam...pa zberam pol :whistle: mam na steni uokvirjeno zbirko pa polovica je iz motosveta :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 pubeci grem js spat :D nočka :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 enako,jz grem tut spat čavči :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 enako,jz grem tut spatčavči :winkiss: Se ga slišmo,poklič zjutri...Lahko noč .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 vse najboljše D_u_H_e_C :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 tudi z moje strani vse najboljše :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 vse najboljše D_u_H_e_C :beer2: se pridružujem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Duheeeeeeeeeeeeeec, kak si kaj? Si vreii? No use najbolš, pa da se kmal kej vidmo spet. Dobr praznuj! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 enako,jz grem tut spatčavči :winkiss: najt :D se pridružujem .) tudi jaz :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 js grem tut.. nočko fantje :rolleyes: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Vse najboljše D_u_H_e_C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Vse najboljše D_u_H_e_C :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 D_u_H_e_C vse najboljše! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 D_u_H_e_C vse najboljše! :winkiss: Tut js ti želim vse najbolše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 spet ta smotan dž.. upam da je Jan Plestenjak veseu zdj z negovmu komadam "dž nj pada".. :D kreten Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 ma upam da ga una nima vec rada k je tkole vreme zajebov :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 D U H E C vse najbolše ti tudi jaz želim :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Duhec tud iz moje strani vse najbolše :yea1: :yea1: Mah fantje sej bo bolš...po dežju vedno pride sonce :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 da ne bojo same cestitke mi lahko nekdo nekaj uporabnega pove..... kje v slo se da dokaj poceni dobit sportne izpuhe za 600+ccm,predne sipce,plastike namesto zadnega sedeza in pa plastike za pod rit motorja? ce kdo ne ve kaj mislim se da tu vse omenjene dele videt. tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 duhec vse naj naj :beer2: :beer2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koky Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 tudi jaz ti želim vse najbolše duhec :winkiss: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 vse najboljše duhec tut iz moje strani ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Evo danes pa je tut pri nas dež :BUA: dež naj padaaa sam da ti maš mene radaaa :whistle: To ja naj lije zaj 24 ur na dan toča naj pada dokler fuzrastera ne dobim :D nejko pa justaboy sta tui ziher za to zaj še nekaj cajta aja pa reesko tut :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se