VmasIna Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 to bi šlo še pr men do tačke! mogoče do takrt zamenam gume! ← No tle ti bomo pa pustil pomožne koleščke malo višje prestavt ;)
GrCaR Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 No tle ti bomo pa pustil pomožne koleščke malo višje prestavt ;) ← da se ne bomo :fight1: :fight2:
VmasIna Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 da se ne bomo :fight1: :fight2: ← Hecam se no :whistle:
Stric Burek Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Mogoče še jest pridem, ampak nevem kdaj...
Stric Burek Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Dons na 3M(prešerc, tromostovje) 1. uradni motozbor MK Sršeni-le da tega noben ne ve :D, ne ne se hecam, pridte pa, jest sm trenutno še doma, pol pa grem gor, in bom šu v šolo z motorjem-mamo popoldne...
Zigc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Dons na 3M(prešerc, tromostovje) 1. uradni motozbor MK Sršeni-le da tega noben ne ve :D, ne ne se hecam, pridte pa, jest sm trenutno še doma, pol pa grem gor, in bom šu v šolo z motorjem-mamo popoldne... ← I`ll be there, by foot B)
Stric Burek Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 I`ll be there, by foot B) ← And me by my bike, ej, a si vzamemo izhode?
<=YaMaHa=> Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 U mogoče pa dons še jst prletim na 3M za kšno minutko...mam ob 6ih lih konc vožnje pol bi pa lahk mal prletu :) Ja za Gerovo sm tut jst tahuj interesent :yea1:
GrCaR Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 pridem na 3M. k bo kdo tm, nej me pokliče :D
d€nzi Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 elow folk, a gre slucajn kdo jutr u avstrijo na motozbor u fakrsee? :kva2:
GHOST RIDER Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ej ne... jutr... se pravi 9.9. bi sou kdo na Marijo R.??? ne bo vam zau. pa se na slikci bote :photo: (G.R. uradni fotograf :) )
speedy46 Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 elow folk, a gre slucajn kdo jutr u avstrijo na motozbor u fakrsee? trance_41_w00t2.gif jst sm biv dons ( noro je res utrgan) , jutr pa u soboto gremo spet , baje bo vec motoristov kokr lansk let!!! :OK: :OK: :eek:
GrCaR Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ej ne... jutr... se pravi 9.9. bi sou kdo na Marijo R.??? ne bo vam zau. pa se na slikci bote :photo: (G.R. uradni fotograf :) ) ← kdaj to?
VmasIna Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 kdaj to? ← Jaz pa G.R. greva okol 15ih iz Cela
RSmaniac Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Sliš se dobr žigc, mitofreak, grčar gremo?
d€nzi Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 RSmaniac, za en drag pa en ride se pa bomo zmenil ja :D :naughty:
JMatic Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Sliš se dobr žigc, mitofreak, grčar gremo? ← bnekak se nocem (ne upam) peljat ker res mocno ruzi.....pa nocem she ksne pizdarije met :cry: :cry:
JMatic Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 sej vem da bo tole zvenelo N00B... a mi lahko kdo razlozi kaj so to semeringi :> a so to logarji na gredi ? hvala :>
GHOST RIDER Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 a prije zej kdo dons na marijo? :naughty:
GrCaR Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 kakšen kej vreme? ker če bo kkšn dež, se mi lih ne da furat po džju!
JMatic Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 :topic: :topic: jest se pa ne smem vozit do 21. septembra .....ubistvu se niti ne morem ....ker mam natrgan meniskus in nekak ne morem upogibat noge kolikor bi si jo zelel.... tko da mene kar odpiste do oktobra ....
GHOST RIDER Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 em... ce te zanima za nase konce je... delno oblacno
<=YaMaHa=> Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 :topic: :topic: jest se pa ne smem vozit do 21. septembra .....ubistvu se niti ne morem ....ker mam natrgan meniskus in nekak ne morem upogibat noge kolikor bi si jo zelel.... tko da mene kar odpiste do oktobra .... ← Hmmm...kako maš pa lahko natrgan meniskus???Mogoče maš vkleščenga al pa kej podobnga sam natrganga pa ne vem kako maš lahko...čist BTW jst sm let nazaj na prvi uri športne staknu ukleščen meniskus .) IT SUCKS!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se