Aless Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...t&id=100659bi šo kdo sem pogledat če majo kaj pametnega za kupit ? :D totalna razprodaja opreme, ki se je lažje umazala (tako piše) pri požaru VSE MORA VEN - popusti od 30 do 70% v akciji 1100 kosov čelad, 800 kosov tekstil in leder oblačil, rokavice, 200 parov škornjev, givi kufri, avspuhi,... začetek četrtek 5. julij do sobote 14. julij, vsak dan, tudi v soboto 8.7. od 10 do 17 ure. Poškodovani in znižani so tudi motorji ducati, honda in triumph. aja še to - trgovina je v Lipnici ob izvozu iz AC, torej cca 10-15 km od šentilja po AC ali stari cesti proti Grazu. če pa je res kaj pametnega v akciji poročam v četrtek ko gremo pogledat gor! http://www.motorradklinik.at/ tu mas spletno stran od trgovine....sem najdo celo podstran z izdelki.....ni nic kaj vredniga izleta gor....razen ce majo v ponudbi kaj vec kot tisto na strani
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 duhec vse najbolš za RD!!! tnx :winkiss:
frk Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 duhec tud iz moje strani vse naj naj ;)
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 duhec tud iz moje strani vse naj naj ;) tnx :winkiss:
Čamac Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 midva z brodarom sma se menla, da bi šla ampak obadva delama zaj, tak da ta tedn verjetno neo nič, upam da drugi tedn dobim kaki dan prosto da gremo poglejat če še bo kaj ostalo sploh.... jaz ne delam. nisn dobo šihta ker en ne gre na dopust pa bo do konc avgusta delal pa majo zasedeno. jaz grem jutri v lipnico samo še ne vem kak pa kaj...
Jerry_exc Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Duhec se od mene vse najbolse :) loh prides na muffin k bojo sele cez 20min mogl bi bit pa 2 ure nazaj pa nm je strom vn vrgl... :rolleyes:
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Duhec se od mene vse najbolse :) loh prides na muffin k bojo sele cez 20min mogl bi bit pa 2 ure nazaj pa nm je strom vn vrgl... :rolleyes: tnx :) :winkiss:
Roky Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Duhec se od mene vse najbolse :) loh prides na muffin k bojo sele cez 20min mogl bi bit pa 2 ure nazaj pa nm je strom vn vrgl... :rolleyes: A lahk jest pridem hihi :D :D :D
JMatic Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 duhec vse najbol Trudm se da bomo čimprej na 3000 strani :lol1: mitofreaka čakam, da eno povratno rukne :lol1: ne da mi se heh
kukec1 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 jaz ne delam. nisn dobo šihta ker en ne gre na dopust pa bo do konc avgusta delal pa majo zasedeno. jaz grem jutri v lipnico samo še ne vem kak pa kaj... jao.. da nebi delal ju3 cel dan bi se dalo kaj zmenit...
Roky Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 duhec vse najbolne da mi se heh Jutr kšna kavica? :P
Jerry_exc Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 A lahk jest pridem hihi :D :D :D ja če pa zej z motorjam prides pa loh use pojes ;)
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 duhec vse najbolne da mi se heh tnx :winkiss: D_U_H_E_C vse najbolše! tnx :winkiss:
Roky Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ja če pa zej z motorjam prides pa loh use pojes ;) Hehe, res je mau sfukan vreme ja :wacko:
Stroj Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Modeeeeel tuki je pr moji bajti ene 3x toook počl. Je skoz sam fit vn metal :kva1:
Čamac Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 to ja važno da si stroj še med nami :D sem se že vstrašo :P
JeRn3j Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Modeeeeel tuki je pr moji bajti ene 3x toook počl. Je skoz sam fit vn metal :kva1: a kaj ti je to?
Stroj Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Hja tko k en obvod al kaj. Komplet elektriko od bajte vn vrže...
_LuX_ Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Jest se grem pa prov zdele mal pelat k je dz nehov.
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ja samo res, strojči je itak največji caaar, kaj bi jaz brez njega v skrajnih situacijah tu na motosvetu...hehehe... sej bo dobo on enkrat od mene eno tako lepo, veliko, podolgovato, trdo in na koncu mastno nagrado :D .) :lol1:
Roky Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Jest se grem pa prov zdele mal pelat k je dz nehov. Tud jest sm meu podobne pomisleke...sam k sm v gatah na balkon stopu me je minil :D
G4tnk Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Pokorno se javljam! :D Jest mam modro hondo cbr 125, letnik 2004 :P
Stroj Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 to ja važno da si stroj še med nami :D sem se že vstrašo :P Nč se zame bat :wub: ja samo res, strojči je itak največji caaar, kaj bi jaz brez njega v skrajnih situacijah tu na motosvetu...hehehe... sej bo dobo on enkrat od mene eno tako lepo, veliko, podolgovato, trdo in na koncu mastno nagrado :D .) :lol1: Ooo nejko hvala, sploh ne vem kako ne se ti zahvalm :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se