Schmid87 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 hehe drug tedn pa že Lesce :yea2: yap yap :D js bom šu kr na oboje.. lesce, pa še na zbilsko noč :D eheh... bom s karam :D ceu prtlažnik ZaHarmony :D haha
Roky Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 yap yap :Djs bom šu kr na oboje.. lesce, pa še na zbilsko noč :D eheh... bom s karam :D ceu prtlažnik ZaHarmony :D haha Ti si kr planinskega prnes :lol1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Ti si kr planinskega prnes :lol1: :lol1: haha :D planinski čaj.. u nasledno k bom delou požirk me ne spravt v smeh.. sj si vidu kva se je dons zgodil :closedeyes:
Roky Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 haha :D planinski čaj.. u nasledno k bom delou požirk me ne spravt v smeh.. sj si vidu kva se je dons zgodil :closedeyes: Hahahahahah :D :D :D dobr je blo dons ja :lol: Ejga nč,letim jest spat...Se vidmo,lahko noč :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Hahahahahah :D :D :D dobr je blo dons ja :lol: Ejga nč,letim jest spat...Se vidmo,lahko noč :winkiss: js grem pa pred TV.. sm dons ceu dan spau :glare: nočko :winkiss:
k0ci Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 par slik za pokusinoostale so TU dober nakup, pa upam da ti bo boljše služila kot aprilia :worship: ter veliko srečnih in varnih km-jev P.S: poglejte kdo je na "Photo of the Day" na BikePics :Dhttp://www.bikepics.com poglej poglej pa sem res jaz :blush:
_Fingi_ Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Jao, sm zdele dam pršu... mi je ene 2, 3km pred domam zmankal bencina... pa sm mogu porivat :headbang: :headbang: :headbang: Zmankal mi ga je pa zravn petrola, k se pa šele ob 6ih odpre... :krneki: No...lahko noč še iz moje strani :rolleyes:
Aless Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) dober nakup, pa upam da ti bo boljše služila kot aprilia :worship: ter veliko srečnih in varnih km-jevpoglej poglej pa sem res jaz :blush: hvala...jaz tudi isto upam.... kdaj se dobimo na mobiju :D....rabim malo da se ga navadim pa pridem :P Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil justaboy
k0ci Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 15.7. ima kakor jaz vem dex najeto, pa se lahk takrat dobimo
GrCaR Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Jao, sm zdele dam pršu... mi je ene 2, 3km pred domam zmankal bencina... pa sm mogu porivat :headbang: :headbang: :headbang: Zmankal mi ga je pa zravn petrola, k se pa šele ob 6ih odpre... :krneki: No...lahko noč še iz moje strani :rolleyes: bogi fingi :D jst pa zdele delat spet :( upam da bo kmal konc :lol:
Noiser69 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 glih gledam na bike pics ko sm uploado fotke ... slavni koči :D
_LuX_ Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Morm se tle prasat, a je treba met narjeno prvo pomoc predn se na občinske prjavs.
Čamac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Morm se tle prasat, a je treba met narjeno prvo pomoc predn se na občinske prjavs. da
Jerry_exc Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 to je nevarjetno... spet iz sihta pa se neki oblaci... se na juzno grem pa bo ze dz :headbang:
GrCaR Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 bogi fingi :D jst pa zdele delat spet :( upam da bo kmal konc :lol: že doma :naughty: :P zdej pa podalšan vikend do srede :OK:
GrCaR Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 MI in GHOST RIDER... USE NAJBOLŠ :OK: :kva2: lepo praznujta
JeRn3j Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 tudi jaz voščim obema vse najbolše :OK: :OK: :OK: :OK: ghost rider dobrodošel med polnoletnimi B) zdej pa malo bolj po pameti :P
Aless Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 15.7. ima kakor jaz vem dex najeto, pa se lahk takrat dobimo takrat glih ne vem ce bom(se mi ne dopade tisto o lastni odgovornosti,ker ce domov prnesem list za podpisat ne bo glih dobro....ceprav vejo da se gor vozim).... sem mislo da kdaj prej,da se malo navadim mopeda,da ne bom takrat najpocasnejsi(ce bom slucajno prso)
Schmid87 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Jao, sm zdele dam pršu... mi je ene 2, 3km pred domam zmankal bencina... pa sm mogu porivat :headbang: :headbang: :headbang: Zmankal mi ga je pa zravn petrola, k se pa šele ob 6ih odpre... :krneki: No...lahko noč še iz moje strani :rolleyes: opa opa :D kje si se pa potepov :P hehe js sm pa šele zdele ustov fajn..
Čamac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Obema slavljencema želim vse najboljše :OK: Ja kaj zdaj justaboy ko bom šel jaz enkrat dol bom tudi najbrž najpočasnejši :P še nikoli nisem bil na progi pa gume so v kurcu (upam da bom do takrat menjal) :D
reesko Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Obema slavljencema želim vse najboljše :OK: Ja kaj zdaj justaboy ko bom šel jaz enkrat dol bom tudi najbrž najpočasnejši :P še nikoli nisem bil na progi pa gume so v kurcu (upam da bom do takrat menjal) :D gume so kr prasica ja :(
_ales_ Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 obema tut js vse vse vse vse najbolšeee! :hooray: :beer2:
reesko Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 obema tut js vse vse vse vse najbolšeee! :hooray: :beer2: se pridružujem...
Aless Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Obema slavljencema želim vse najboljše :OK: Ja kaj zdaj justaboy ko bom šel jaz enkrat dol bom tudi najbrž najpočasnejši :P še nikoli nisem bil na progi pa gume so v kurcu (upam da bom do takrat menjal) :D prid dans...te pocakam :P... grem zdaj par km nardit...pa pogledat na mobija ce je kdo gor....ce pridem do tam(upam da ja :D)
Čamac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 ah dans pa res ne... počakaj da stopalko pa to dobim pa se zmenimo ;) aja fantje dans sn malo vseeno testiral čelado... nora razlika proti stari kanti... čelado pa je res treba met kvalitetno... pri 150 je tak mirna ko da sem v avtu :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se