Schmid87 Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Tle je tud neki pokal? :unsure: :unsure: zgleda da so ble močne rakete, kr usi smo slišal :D
_N3jC_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Sej veš kva sm reku, da bi nabavu, če nebi Aprilie,hehe.Včas paše mal SS ampak si prehitr zmatran,sploh roke pa križ.Z Varaderco pa lepo odkrivaš lepote narave :blush: Mah sej tale doba 125 bo trajala sam še mal časa...itaq bova vrjetn kmal enakovredna mugoče bova mela clo iste sestre :evilgrin: :evilgrin:
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Tle je tud neki pokal? :unsure: :unsure: ej Fingi... kje maš koka :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Vi niste normalni :lol:
Roky Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Mah sej tale doba 125 bo trajala sam še mal časa...itaq bova vrjetn kmal enakovredna mugoče bova mela clo iste sestre :evilgrin: :evilgrin: To maš pa prov ja :) vsekakor,upejmo, da čimprej .) ej Fingi... kje maš koka :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Vi niste normalni :lol: Hahahahaha a lupčki pa to :lol1:
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 To maš pa prov ja :) vsekakor,upejmo, da čimprej .)Hahahahaha a lupčki pa to :lol1: :grim :grim :grim sej fingi ma anjo pomoje sam za krinko :lol1: joke :lol: da je loh s kokom skup na Zbilah :P
Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 :grim :grim :grim sej fingi ma anjo pomoje sam za krinko :lol1: joke :lol: da je loh s kokom skup na Zbilah :P ja :D zadnč ga je prou čudn napadu.. oz. objeu :D haha
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 ja :D zadnč ga je prou čudn napadu.. oz. objeu :D haha ja vem, sej sm biu zravn... ampak učer je blo še bl čudn :lol1: :lol1: :lol1:
Koky Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 ej Fingi... kje maš koka :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Vi niste normalni :lol: midva sva sam prjatla :blush: ,hehe
Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 spet nism mogu spat ponoč.. sm zaspau mal pred sedmo.. zdj pa že pokonc :D zdj pa pod tuš pa na motor pa do grčarja :)
Jerry_exc Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 se 1 dan ucenja :) jeeeee :evilgrin: po pa kramparce gor pa gasa :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 midva sva sam prjatla :blush: ,hehe heeee... was a friend of mine :wub: :blush: :blush: :whistle: :whistle: dobr jutr :yea1:
Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 grem js do grčarja.. koky sam še tebe nism prašou če maš kj 2t ola :D ampak brezveze da te prašam ker maš 4t :headbang: no zdj pa grem.. :D adios če me bo pa kdo kj rabu nj pa kr pokliče :)
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 folk dajte nekaj povedat :) povejte ker letnik je vaš motor pa kolk ma prevoženih km :)moj je 99 letnik pa ma 40k km :whistle: :D 2005 letnik, 9500 prevoženih,...
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 midva sva sam prjatla :blush: ,hehe heeee... was a friend of mine :wub: :blush: :blush: :whistle: :whistle: dobr jutr :yea1: je vidt ja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: legende :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 pizda ste tečni vsi z totimi zbiljami, daj narejite neko temo pa se tam menite not, ne pa da pol ostali beremo pa da ne vemo o čem se gre, pa kao neke finte vaše ko samo vi razumete.... včasih je bla tota tema tak fajn, vsakič ko sn bral sn se do solz nasmejal, zaj pa še samo nabijate o nekih zbiljah pa ki ste bli pa blabla.... to narejite pol svojo temo pa tam not ga žgite, tu pa naj bo raje tak ko včasih, taka tema za norčije bi se temu reklo :D
_Fingi_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 pizda ste tečni vsi z totimi zbiljami, ... jaz se strinjam :) ah dajta no, pusta nm vesele še kkšn tedn, sej pol se bomo tud mi umiril... drugače pa, če me spomin ne vara, nista bla vidva nič boljša sta bla še ene parkrat na mrzlem :krneki: :krneki: :winkiss: :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 ja no pa to nima veze s tem, jaz sn bil na mrzlem, ker sn se iz parih osebkov malo pošalil, ker so take smešne ven sekali... pa sploh ni blo to v tej temi...
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Jaz še nisn bil na mrzlem :D drugače pa lahko vi pridete kdaj namesto na Zbilje v MB na kavico :D če delate po 200km dnevno ni vrag da ne morte sem pogledat :D
Koky Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 grem js do grčarja.. koky sam še tebe nism prašou če maš kj 2t ola :D ampak brezveze da te prašam ker maš 4t :headbang: no zdj pa grem.. :D adios če me bo pa kdo kj rabu nj pa kr pokliče :) mhm,maš res ja,nimam...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se