Gizmo_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 pršou s turce in izbolšov osebni rekord v porabi za 0,2 litra :P torej z 9 litri sem naredu 358 kilometrov. ostalo je še 3 litre rezerve. z tok js nardim celih 150km..+ rezerva :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Gizmo_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 A se dons kej dobimo? :D ja gremo na zbile..:) js sm zdej kamerco zrihtu tko da bi blo sexy kej posnet..
Roky Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 ja gremo na zbile..:) js sm zdej kamerco zrihtu tko da bi blo sexy kej posnet.. Kdaj se dobimo?Okol 19h :hmm:
Gizmo_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Kdaj se dobimo?Okol 19h :hmm: fine by meeee :evilgrin:
Roky Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 fine by meeee :evilgrin: No mal pred 19h sm jest gor :OK: kdo vse pride? :)
Gizmo_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 No mal pred 19h sm jest gor :OK: kdo vse pride? :) js sm se neki z oražmom menu sam se mi zdej ne jav tko da...... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Roky Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 (popravljeno) js sm se neki z oražmom menu sam se mi zdej ne jav tko da...... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: probi ga dobit :unsure: vrjetn se fura :D Popravljeno Julij 8, 2007. Popravil Roky
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 (popravljeno) Pršu z turce :OK: sm šel do planinskih mal pogledat :naughty: mi je reku oče da prehito in prenevarno vozim :whistle: uuuu pa ti si pravi ghost rider :worship: te je ata lahko dohajal na ybrki s 5krat močnejšim motorjem? pršou s turce in izbolšov osebni rekord v porabi za 0,2 litra :P torej z 9 litri sem naredu 358 kilometrov. ostalo je še 3 litre rezerve. ja svaka čast, jaz z 9 litri nareim 100 km al pa malo več no saj ne vem. Aja kavalir to ko maš v podpisu napisano da prodaš čelado velikosti S... _Nejko_ pravi da ma spodnjo glavico te velikosti :naughty: Popravljeno Julij 8, 2007. Popravil Brodar
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 nič grem js dinarče služit :) tot tedn so na sporedu nočne :D fajn si ga mejte :D se čujemo ju3 1x ;) bye :winkiss:
reesko Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 nič grem js dinarče služit :) tot tedn so na sporedu nočne :D fajn si ga mejte :D se čujemo ju3 1x ;) bye :winkiss: jst mam tud ta tedn nočne :P sam sm dons delu dopoldne jutr začnem pa nočne :D
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 (popravljeno) Evo VaraderoDriver ti si iskal movistarko, na avtonetu jo maš z akrapovičem pa novimi gumami ;) moje mnenje: grda, vse normalne barve so lepše, od teh poslikav je lepa edino repsolka, samo je pač tisočka :) Popravljeno Julij 8, 2007. Popravil Brodar
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 (popravljeno) a mogoče kdo ve za kakšno dobro stran z userbari? rad bi pa imel kakšno lepšo slikco ducati lover in cbr 600 rr owner ker nič lepega ne najdem... drugače pa bi imel še mv agusta lover, dainese owner, arai owner, sidi owner, ... sem se odločo da bom imel dosti userbarov :D Popravljeno Julij 8, 2007. Popravil Brodar
Gixxer Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 ce si doro pogleo, je ta honda 2004 letnik in ni prava movistarka!!!! ampak si je en clovek pac dal nalepke nareit itd. ja pa kaj meni je pac vsec, oz. je dalec najlepsa in mislim da nisem edini takega mnenja ;)
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 aja joj pardon letnika pa res nisem pogledal :) no pa saj vseeno keri letnik je tak niso nič spremenjene saj so samo plastike pač pobarvane pri movistarkah, ostalo je vse isto... možno da je zlamal pa pač potem te kupil :)
C4V4L13R Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 uuuu pa ti si pravi ghost rider :worship: te je ata lahko dohajal na ybrki s 5krat močnejšim motorjem?ja svaka čast, jaz z 9 litri nareim 100 km al pa malo več no saj ne vem. Aja kavalir to ko maš v podpisu napisano da prodaš čelado velikosti S... _Nejko_ pravi da ma spodnjo glavico te velikosti :naughty: bogi...se mi kr smil... :friend1: a mogoče kdo ve za kakšno dobro stran z userbari? rad bi pa imel kakšno lepšo slikco ducati lover in cbr 600 rr owner ker nič lepega ne najdem... drugače pa bi imel še mv agusta lover, dainese owner, arai owner, sidi owner, ... sem se odločo da bom imel dosti userbarov :D če boš prjazn z mano, ti ga nardim po želji :whistle:
Matex_46 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Pozor: Sava je že dovolj topla za kopanje 16°C. Dokaz ----- dva korenjaka.
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 če boš prjazn z mano, ti ga nardim po želji :whistle: daj pikec naredi mi prosim :D ducati lover, ducati 1098 lover, mv agusta f4 1000 lover, dainese owner, arai owner, sidi owner, italian bikes lover ? haha :D
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Pozor: Sava je že dovolj topla za kopanje 16°C. Dokaz ----- dva korenjaka. matex a skuter je tvoj? in kombinezon z rdečimi drsniki tut? ker kolko se spomnim jernej nima rdečih drsnikov... torej si prišel v polni bojni opremi s tistim skuterjem? :D :worship:
Matex_46 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 matex a skuter je tvoj? in kombinezon z rdečimi drsniki tut? ker kolko se spomnim jernej nima rdečih drsnikov... torej si prišel v polni bojni opremi s tistim skuterjem? :D :worship: Ja itak, oprema je obvezna.
C4V4L13R Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 ujej...si pa zahteven...nebi blo dost samo ITALIA LOVER :P dobiš...se bova zmenla po msn-ju, sam zdle grem spat, kr je treba jutr delat :zzz: :yawn: lahko noč...pikci in pikice :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Pozor: Sava je že dovolj topla za kopanje 16°C. Dokaz ----- dva korenjaka. no to ni zaj neka temperatura, jaz sn se namreč kopal v triglavskih sedmerih jezerih, marca v puli, itd... ko je bilo krepko pod 15 stopinj celzija.... aja drugač sta pa sexyyyy :wub: :D
Stroj Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 daj pikec naredi mi prosim :D ducati lover, ducati 1098 lover, mv agusta f4 1000 lover, dainese owner, arai owner, sidi owner, italian bikes lover ? haha :D Kr zaračuni mu cavalier :closedeyes: kar je preveč je pa preveč :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se