Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 vem vem :krneki: a gremo na zbilje?na kavico?štart na OMVju?mitofreak greš z nami?a veš k sm meu žule k sm brusu :evilgrin: hahahahahahahahahahahahaha :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 hahahahahahahahahahahahaha :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :evilgrin:
JMatic Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 vem vem :krneki: a gremo na zbilje?na kavico?štart na OMVju?mitofreak greš z nami?a veš k sm meu žule k sm brusu :evilgrin: nop :>
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 nop :> ah qrc fifty koky?dejmo fantje gremo na nepozabne kilometre :D aja pa roky al pa fingy..enmu od vaju sm dau jst moje sončne špegle takrt na motozboru v medvodah..in sm reku da če jih ne bdobim nazaj bom jajca enmu odrezu...tko da se zmenta komu jih nej odžagam ;)
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ravnokar prišel iz fure z BATko-tom :) uaa tip je nor kako zalaga ;) do tačk povsod :) naredila sma 242575 kilometrov od LJ - Zagreb - Split - ... - ... - Planinske - ... - ... - ... - MB, povprečna hitrost 75 km/h da se ne bi pregrel, nepozabna vožnja :) Malo se morem pošalit :P
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ravnokar prišel iz fure z BATko-tom :) uaa tip je nor kako zalaga ;) do tačk povsod :) naredila sma 242575 kilometrov od LJ - Zagreb - Split - ... - ... - Planinske - ... - ... - ... - MB, povprečna hitrost 75 km/h da se ne bi pregrel, nepozabna vožnja :)Malo se morem pošalit :P rizzpekt nigggaa :D
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) folk dans do 17h morem povedat, ce bi mel novega kawasakija Z750. Bomba je res, samo je pa druga stvar, da sn si ze vedno zelel met cestaka. Sam ta Z mi je res ful vsec, ampak se bojim da mi bo na koncu zal ce ga vzamem ravno zato, ker sem si pac vedno zelel cestaka, zdaj bi pa kupil nekaj drugega :unsure: vem da kompliciram ja, samo je pac kr vlka nalozba in nevem kaj nardit... Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil VaraderoDriver
GrCaR Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 folk dans do 17h morem povedat, ce bi mel novega kawasakija Z750. Bomba je res, samo je pa druga stvar, da sn si ze vedno zelel met cestaka. Sam ta Z mi je res ful vsec, ampak se bojim da mi bo na koncu zal ce ga vzamem :unsure: vem da kompliciram ja, samo je pac kr vlka nalozba in nevem kaj nardit... Z je kr ql motor, sam men je lepši tastar :whistle: pa ne zato, k ga mam jst, ampak na tanovm mi je maska čudna. ČE ti je všeč, ga uzem, k greš s takoim loh tut na douge fure, pa te ne bo use bolel, če hočš na kolen, gre tut, tko da jst ti ga priporočam. Odločt se boš mogu pa itak sam. Pa še kawasaki je :OK:
Koky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 gremo :) ejga fifty,a si se učer kej nasmeju?!!!! :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ejga fifty,a si se učer kej nasmeju?!!!! :whistle: zdj mamo novo temo glede zbil :D haha
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 jutro pubeci :) pm js bi še spal pa me je fon kurčev zbudo :headbang: :headbang:
Roky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) vem vem :krneki: a gremo na zbilje?na kavico?štart na OMVju?mitofreak greš z nami?a veš k sm meu žule k sm brusu :evilgrin: A tebe kej mot k ne hodmo v Tramontano pa Katastrofo...aja ne sam nimaš motorja pa te mau žul k nemorš zravn an?Sej lahk pridemo eno pizdarijo nardit, ni panike ah qrcfifty koky?dejmo fantje gremo na nepozabne kilometre :D aja pa roky al pa fingy..enmu od vaju sm dau jst moje sončne špegle takrt na motozboru v medvodah..in sm reku da če jih ne bdobim nazaj bom jajca enmu odrezu...tko da se zmenta komu jih nej odžagam ;) Čeprov nimam tvojih špeglov mi lahk probaš jajca odrezat :) :winkiss: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Roky
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 A tebe kej mot k ne hodmo v Tramontano pa Katastrofo...aja ne sam nimaš motorja pa te mau žul k nemorš zravn an?Sej lahk pridemo eno pizdarijo nardit, ni panike Čeprov nimam tvojih špeglov mi lahk probaš jajca odrezat :) :winkiss: ej no resno mislm..en ma moje špegle...sej dobr pač tud če ste jih"ukradl" bom pojedu to..sam usen ni fer :closedeyes: drgač me ne mot ker hodte na zbilje sam res skoz o tem pišete in to tok intenzivno da bi loh bil to chat...še slabnš k jst(skoraj nemogoče :D ) to da nimam motorja se mi jebe...zdej kupujem avto :winkiss: tistga s pizdarijo nism šteku?
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 a nimas vec motorja reesko :D nisem zaj nic tle, pa nevem kaj se dogaja :P
Noiser69 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 folk dans do 17h morem povedat, ce bi mel novega kawasakija Z750. Bomba je res, samo je pa druga stvar, da sn si ze vedno zelel met cestaka. Sam ta Z mi je res ful vsec, ampak se bojim da mi bo na koncu zal ce ga vzamem ravno zato, ker sem si pac vedno zelel cestaka, zdaj bi pa kupil nekaj drugega :unsure: vem da kompliciram ja, samo je pac kr vlka nalozba in nevem kaj nardit... Če bi mev js tako priložnost, bi ga takoj vzel, men so ž itak nasploh bolš streetfighterji ko pa cestaki, tak da zdaj se sam odloči, ... pa se tut kr podpišem pod GrCarjevo komment ... Vzemi ga! :D
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 a nimas vec motorja reesko :D nisem zaj nic tle, pa nevem kaj se dogaja :P haha...prodau sm ja :D nov lastnik je IZJEMNO zadovoln jst pa tud :D ga sploh ne pogrešam...itak nikamor ne grejo ta jajca..600 al pa nč..
_Fingi_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) Reesko, jest nebi vedu da si ti men dau kkšna očala (takrt še nism biu na glavo, ker sm vozu, btw) tko da... mene ne postran gledat. A te lahko še v tristotisočmiljonovpetstosedemindevedesettisočtristosedemindvajseto (300.000.597.327-to) prosm, če mi daš številko od tistega k prodaja cagivo po delih... Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil _Fingi_
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Reesko, jest nebi vedu da si ti men dau kkšna očala (takrt še nism biu na glavo, ker sm vozu, btw) tko da... mene ne postran gledat.A te lahko še v tristotisočmiljonovpetstosedemindevedesettisočtristosedemindvajseto (300.000.597.327-to) prosm, če mi daš številko od tistega k prodaja cagivo po delih... ammm roky-u sm se mi zdi dal :D dobr sej nima veze obdržte jih :closedeyes: ammm dons dobiš vse podatke zdej mi je pa res bad...sam jst nism več tok v tem ker se ne vozm nč več sm totaln nemotorist...bom koširja napizdu dons...
Roky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ej no resno mislm..en ma moje špegle...sej dobr pač tud če ste jih"ukradl" bom pojedu to..sam usen ni fer :closedeyes: drgač me ne mot ker hodte na zbilje sam res skoz o tem pišete in to tok intenzivno da bi loh bil to chat...še slabnš k jst(skoraj nemogoče :D ) to da nimam motorja se mi jebe...zdej kupujem avto :winkiss: tistga s pizdarijo nism šteku? Glej jest nism tak, da bi ukradu ene špegle, rajš jih kupm pa jih nosm povsod, ne pa, da bom merkov kje me boš ti vidu z njimi in me obdolžu za svinjo, jest jih nimam, lahko ti dam jest ene svoje :) Jah jebiga pač pišemo,sej nikjer ne piše, da je prepovedan ane :hmm: glede na to kva use se je v tej temi že dogajal se mi tista debata o Zbiljah zdi čist normalna.Tist s pizdarijo sm mislu, da lahko tud taki k ne hodmo glih po fensi lokalih nardimo ornk pizdarijo, sploh, če Koky po miz udar naenkrat zleti pol Katastrofe vn :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) Glej jest nism tak, da bi ukradu ene špegle, rajš jih kupm pa jih nosm povsod, ne pa, da bom merkov kje me boš ti vidu z njimi in me obdolžu za svinjo, jest jih nimam, lahko ti dam jest ene svoje :) Jah jebiga pač pišemo,sej nikjer ne piše, da je prepovedan ane :hmm: glede na to kva use se je v tej temi že dogajal se mi tista debata o Zbiljah zdi čist normalna.Tist s pizdarijo sm mislu, da lahko tud taki k ne hodmo glih po fensi lokalih nardimo ornk pizdarijo, sploh, če Koky po miz udar naenkrat zleti pol Katastrofe vn :whistle: dej ne klič hudiča :krneki: :krneki: :krneki: nau nč od mize ustal :unsure: ammm dons dobiš vse podatke zdej mi je pa res bad...sam jst nism več tok v tem ker se ne vozm nč več sm totaln nemotorist...bom koširja napizdu dons... hvala Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil _Fingi_
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Glej jest nism tak, da bi ukradu ene špegle, rajš jih kupm pa jih nosm povsod, ne pa, da bom merkov kje me boš ti vidu z njimi in me obdolžu za svinjo, jest jih nimam, lahko ti dam jest ene svoje :) Jah jebiga pač pišemo,sej nikjer ne piše, da je prepovedan ane :hmm: glede na to kva use se je v tej temi že dogajal se mi tista debata o Zbiljah zdi čist normalna.Tist s pizdarijo sm mislu, da lahko tud taki k ne hodmo glih po fensi lokalih nardimo ornk pizdarijo, sploh, če Koky po miz udar naenkrat zleti pol Katastrofe vn :whistle: lej glede špeglov sm reku da mi je usen če jih uzamete jst vem da sm jih dau vm :D pa pozabte to... glede katastrofe...nism še biu not...tko da ne meč mi tega v faco? to da koky udar vem da je močn pa nevem kaj ma to z mano?pa pizdarije?a jih jst delam?imate vso pravico pisat..sam če si opazu je 3/4 folka nezadovolnga s tem k skoz o zbilah pišete pol sm pa še jst napisu da mal povečam število :P nevem zakaj si zdej mene napadu?pa sej zdej mate svojo temo in to je to...vidš da tud kociju ni blo ušeč pa ostlaim prav tako...
Roky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 lej glede špeglov sm reku da mi je usen če jih uzamete jst vem da sm jih dau vm :D pa pozabte to... glede katastrofe...nism še biu not...tko da ne meč mi tega v faco? to da koky udar vem da je močn pa nevem kaj ma to z mano?pa pizdarije?a jih jst delam?imate vso pravico pisat..sam če si opazu je 3/4 folka nezadovolnga s tem k skoz o zbilah pišete pol sm pa še jst napisu da mal povečam število :P nevem zakaj si zdej mene napadu?pa sej zdej mate svojo temo in to je to...vidš da tud kociju ni blo ušeč pa ostlaim prav tako... Sam ne mene obtoževat, da sm jih uzel, ker si jih dal v najin šotor, v šotoru se je pa 46436 folka zamenjal Dobu sm občutk, da nismo sploh zaželjeni na forumu, če nismo fensi pa ne skačemo za pičkam v Bakusu in podobnih lokalih.Kar se pa nezadovoljnosti tiče NEBOM VEČ PISOV V TEJ TEMI da ja nebom kej narobe naredu...adijos
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Sam ne mene obtoževat, da sm jih uzel, ker si jih dal v najin šotor, v šotoru se je pa 46436 folka zamenjal Dobu sm občutk, da nismo sploh zaželjeni na forumu, če nismo fensi pa ne skačemo za pičkam v Bakusu in podobnih lokalih.Kar se pa nezadovoljnosti tiče NEBOM VEČ PISOV V TEJ TEMI da ja nebom kej narobe naredu...adijos no sej kul no...pač tistga k ga bom vidu ga bom iz principa snel pa špegle pred njim zlomu ;9 pa njega zravn tud seveda :D drgač pa ste zaželjeni noben ni reku da niste...sam ste res ful velik govoril o zbiljah in ste res ful folka šli na kurac...no sej jst grem pa drugim..
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 lubeki mojiiiiiiii :D :D prosim pomagajte mi prodat motor :D morem ga :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se