Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Roky mene ne motiš v tej temi če si mene mislo... in ne vidim razloga da tu ne bi bil zaželjen... je pa res da se zadnje čase v tej temi ne počutim več dobro in to zato ker včasih smo se tukaj fajn zabavali pa nasmejali zadnje čase pa se govori samo še o zbiljah za katere sploh ne vem kje so... in mi je pač to zoprno drugače pa nimam nič proti nobenmu od vas ;)

Objavljeno (popravljeno)
Roky mene ne motiš v tej temi če si mene mislo... in ne vidim razloga da tu ne bi bil zaželjen... je pa res da se zadnje čase v tej temi ne počutim več dobro in to zato ker včasih smo se tukaj fajn zabavali pa nasmejali zadnje čase pa se govori samo še o zbiljah za katere sploh ne vem kje so... in mi je pač to zoprno drugače pa nimam nič proti nobenmu od vas ;)

se strinjam...isto ko da bi midva z brodarom nonstop nabijala kak sma bla prejšnji dan na lentu pa po kerih kafičih sma šla pa kolk piv sma spila itd...dobro ne rečem enkrat, dvakrat da obudiš malo spomine na smešne dogodke, ne pa da ste nabijali nonstop o teh jebenih zbiljah.... in seveda sem spet jaz bil tisti hudobni stric ki je prvi omenil, da mi gre to na kurac, pol pa so se seveda še ostali strinjali....ampak ne zdaj to razumet kot osebni napad na določene osebke...

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
folk dans do 17h morem povedat, ce bi mel novega kawasakija Z750. Bomba je res, samo je pa druga stvar, da sn si ze vedno zelel met cestaka. Sam ta Z mi je res ful vsec, ampak se bojim da mi bo na koncu zal ce ga vzamem ravno zato, ker sem si pac vedno zelel cestaka, zdaj bi pa kupil nekaj drugega :unsure:

vem da kompliciram ja, samo je pac kr vlka nalozba in nevem kaj nardit...

to ti gledaš onega zelenega ko se prodaja na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)? ker jaz sem bil zadnjič na DKS-u pa mi je reko da se ga za letos na da več dobit, se pravi da bi ga naročo, razen če kaki stoji ki v salonu pa da še ni prodan.. jaz pa ti ga zelo toplo priporočam, ker je to taka bomba motor da ni večjega :) če pa se ga boš naveličal pa ti ga jaz nasledno leto odkupim, majkemi ;)

Objavljeno
to ti gledaš onega zelenega ko se prodaja na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)? ker jaz sem bil zadnjič na DKS-u pa mi je reko da se ga za letos na da več dobit, se pravi da bi ga naročo, razen če kaki stoji ki v salonu pa da še ni prodan.. jaz pa ti ga zelo toplo priporočam, ker je to taka bomba motor da ni večjega :) če pa se ga boš naveličal pa ti ga jaz nasledno leto odkupim, majkemi ;)

ta motor je grd ko prasica, v primerjavi s starim ki ga ma grčar je razlika 100 pa 1, tega novega osebno ne bi mel če mi ga za đabe dajo, oz. bi ga nasledni dan prodal... :D, pa kupo aprilio rableno pa še eno krosko za po šumi :D

Objavljeno
ta motor je grd ko prasica, v primerjavi s starim ki ga ma grčar je razlika 100 pa 1, tega novega osebno ne bi mel če mi ga za đabe dajo, oz. bi ga nasledni dan prodal... :D, pa kupo aprilio rableno pa še eno krosko za po šumi :D

hahaha tota pa je bla res bedna zdaj. če mu je všeč, mu je všeč motor pa je v živo lep in sploh ni slab. dal pa si najslabšo možno kombinacijo da bi ga menjal za rabljeno aprilio pa krosko hahaha to pa bi bla verjetno zadnja stvar da bi ga za to menjal :D menjal bi ga pa za ktma smc 625 :whistle:

Objavljeno
hahaha tota pa je bla res bedna zdaj. če mu je všeč, mu je všeč motor pa je v živo lep in sploh ni slab. dal pa si najslabšo možno kombinacijo da bi ga menjal za rabljeno aprilio pa krosko hahaha to pa bi bla verjetno zadnja stvar da bi ga za to menjal :D menjal bi ga pa za ktma smc 625 :whistle:

jaz sn povejo svoje osebno mnenje, ravno zaradi tega ker eni res pretiravajo in hvalijo izgled, zato pa sn mogo bit še jaz bolj ošter.... z nekim sm pa mi sploh ne govori ko ni ne tič ne miš, al je kroser/hard enduro za po šumi, da zorjem gor celo pohorje in sn blatn do uh, al pa cestak, neke između je brezveze... zaj pa le navalite sm fani :D

Objavljeno
jaz sn povejo svoje osebno mnenje, ravno zaradi tega ker eni res pretiravajo in hvalijo izgled, zato pa sn mogo bit še jaz bolj ošter.... z nekim sm pa mi sploh ne govori ko ni ne tič ne miš, al je kroser/hard enduro za po šumi, da zorjem gor celo pohorje in sn blatn do uh, al pa cestak, neke između je brezveze... zaj pa le navalite sm fani :D

pa nebomo nič pluvali po tebi.. jaz ti bom reko 100 ludi 100 čudi, al pa 1 nejko 4922 čudi :D :D :lol:

Objavljeno (popravljeno)
pa nebomo nič pluvali po tebi.. jaz ti bom reko 100 ludi 100 čudi, al pa 1 nejko 4922 čudi :D :D :lol:

ja ja jaz sn tak čudn ja, sej vemo to...glavno da ste vsi ostali "normalni" .)

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
ja ja jaz sn tak čudn ja, sej vemo to...glavno da ste vsi ostali "normalni" .)

:friend1:

Objavljeno

jao ta dz... ne sam da se vozt ne da se na sihtu ne morm bit... se dnar mi bo pobral... :headbang:

Objavljeno

am...jz mam tut en uprašane glede špegl!

zanč sm jih na zbilah pozabu,fifty,roky,fingi,jih je kdo uzev?!!!!

Objavljeno
dej ne klič hudiča :krneki: :krneki: :krneki: nau nč od mize ustal :unsure:

a djta no,pa sj nism tok...,da bi kr use zletel po luftu

Objavljeno

Poj pa kej pište, sej je blo tud po cel dan tiho...Ma dobr, sploh se nebom več kregov tle,bom tih pa je

Ei stari, dej to raj na PM, ker je ena narobna beseda notr...Drgač jih je Fingi uzel, pa čike

a djta no,pa sj nism tok...,da bi kr use zletel po luftu

:whistle: :whistle:

Objavljeno

js sm jih dou fingiju.. tko da jih ma fingi ja :)

Objavljeno
Mam hondo NSR 125

lepo :D

zdj ti pa želim čimveč užitkov pa km (varnih) :D

Objavljeno

Jest jh mam.

Drgač pa, ok, bomo zdej pisal v uni temi, pa jo ne brat če vm gre tok na kurac. Sam ni tko da bi mi 352652 let stare fore pa to omenjal, ampak se vsak dan dol vidmo/dobimo 3,4,5,6,7...motosvetovcev in pol valda da se kej tud tle pove an.

riS16, welcome :yea1:

p.s.: a to si nov lastnik al jo maš že dalj časa, ker če me spomin ne vara se je pred kratkim prodajala na avtonetu :hmm: :unsure:

Objavljeno
Jest jh mam.

aha,tko de vem...

tenks da si jih vzel :winkiss:

Objavljeno
Mam hondo NSR 125

Slikca :

2005263777978924299_rs.jpg

dobrodošel :winkiss: :rolleyes:

pa enako kot fifty prav...

Objavljeno
Kr zaračuni mu cavalier :closedeyes: kar je preveč je pa preveč :P

ti pa pšt...sej veš za uno še an :evilgrin: :winkiss:

ej no resno mislm..en ma moje špegle...sej dobr pač tud če ste jih"ukradl" bom pojedu to..sam usen ni fer :closedeyes:

drgač me ne mot ker hodte na zbilje sam res skoz o tem pišete in to tok intenzivno da bi loh bil to chat...še slabnš k jst(skoraj nemogoče :D ) to da nimam motorja se mi jebe...zdej kupujem avto :winkiss: tistga s pizdarijo nism šteku?

kaj kupuješ? js sm tud v dilemi :unsure: v jesen prodam, ker mislim spomlad kupit ampak doma bo treba tud avto kupit, zdej pa ne vem :headbang:

Če bi mev js tako priložnost, bi ga takoj vzel, men so ž itak nasploh bolš streetfighterji ko pa cestaki, tak da zdaj se sam odloči, ... pa se tut kr podpišem pod GrCarjevo komment ... Vzemi ga! :D

hja...to je čis odvisno, če mu pač ni glih do tega, potem bol da mal počaka pa vzame nekaj s čimer bo res zadovoljen, čeprov bo motor še vedno tolk vredn čez pou leta al pa eno leto, da ga za dobr dnar lahko prodaš pa kupš nekej kr bi rd

lubeki mojiiiiiiii :D :D

prosim pomagajte mi prodat motor :D morem ga :D

:hmm: bo treba dol s ceno :unsure:

Mam hondo NSR 125

Slikca :

2005263777978924299_rs.jpg

tale honda se je pa prodajala na avtonetu :rolleyes: si ti prodaju pa se premislu al si kupu?

Objavljeno
ti pa pšt...sej veš za uno še an :evilgrin: :winkiss:

Vem vem hehe :D hvala še enkrat :OK:

Objavljeno

grem js na šiht :headbang:

pm se fukam za ti dnar brezvezn :D

dijo :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!