Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 :hmm: bo treba dol s ceno :unsure: itak je ze nizka - 3500€ :trance_33_sleep:
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 jah to pa je to ko si šel kupovat novega varaderota... če bi kupo čist poceni 3 leta rabljenega bi ti čist isto delal ker tak ne crkujejo... al pa bi kupo 2T strup pa bi lažje prodal ;) no zdaj je kaj je želim ti vso srečo pri prodaji :)
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 jah sem (al pa smo, ce gledam druzino) pac taki, da rajsi kupim novo in tocno vem kaj mam in kaj je z motorjem delano :trance_33_sleep: drugace pa hvala :)
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 smrk smrk nekdo je užaljen :D haha, ja da neom ki jaz užaljen... jah sem (al pa smo, ce gledam druzino) pac taki, da rajsi kupim novo in tocno vem kaj mam in kaj je z motorjem delano :trance_33_sleep: drugace pa hvala :) pomoje je bedarija novo kupovat, no razen če finance niso ovira, potem pa tak ni problem ne... drugače pa je to stran vržen denar ker po 2 letih cene tak padejo da si na totalni zgubi....
reesko Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 grem js na šiht :headbang: pm se fukam za ti dnar brezvezn :D dijo :winkiss: tud jst grem v nočno :D ajde haha, ja da neom ki jaz užaljen...pomoje je bedarija novo kupovat, no razen če finance niso ovira, potem pa tak ni problem ne... drugače pa je to stran vržen denar ker po 2 letih cene tak padejo da si na totalni zgubi.... sm mu že jst na MSNju obrazložu da je brezveze...ampak on hoče tud novo ninjo al pa Zja...k loh kej crkne :closedeyes:
Drejo Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Jst morm pa ob 5:15 ustat zjutrej pa it na šiht :S:S
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 sm mu že jst na MSNju obrazložu da je brezveze...ampak on hoče tud novo ninjo al pa Zja...k loh kej crkne :closedeyes: nisem reko da zato ker bi lahko kaj crknilo, ampak pac tak...pa saj seeno, glavno da bo nekaj pri bajti, pa se bom lahko koncno posteno fural
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Me zanima kak boš ti kaj fural cestaka ko si navajen tega fotelja kak se ti bo kaj zdelo malo bolj športno sedet pa še motor je bolj odzivn pa jači :evilgrin:
Drejo Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Me zanima kak boš ti kaj fural cestaka ko si navajen tega fotelja kak se ti bo kaj zdelo malo bolj športno sedet pa še motor je bolj odzivn pa jači :evilgrin: se podpišem
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Me zanima kak boš ti kaj fural cestaka ko si navajen tega fotelja kak se ti bo kaj zdelo malo bolj športno sedet pa še motor je bolj odzivn pa jači :evilgrin: pusti se presenetit small brodar :evilgrin:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 alo varadero men ni neke jasno ne... zaj pred mescom dni si še govoro kak ti stari nič ne bojo pustili zaj pa ti bojo kar naenkrat kupli... no sej super če ti bojo, ampak ko si tolko jamral kak si boš mogo vse sam pa to kupit pa da ti stari niti prodat ne dovolijo varadere se zdi zaj malo smešno to ne...heheh... no sej vsaj pametno boš kupo, če boš ninjo (če si neoš 1000krat še premislo vmes), edino po pameti bo treba ker s tem varaderotom glih nisi ravno dobil nekih izkušenj ki so potrebne za taki stroj kot je ninja.... .)
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pusti se presenetit small brodar :evilgrin: ni mi najbolj jasno kaj pomeni če mi 50 kilski fant reče small brodar?
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 alo varadero men ni neke jasno ne... zaj pred mescom dni si še govoro kak ti stari nič ne bojo pustili zaj pa ti bojo kar naenkrat kupli... no sej super če ti bojo, ampak ko si tolko jamral kak si boš mogo vse sam pa to kupit pa da ti stari niti prodat ne dovolijo varadere se zdi zaj malo smešno to ne...heheh... no sej vsaj pametno boš kupo, če boš ninjo (če si neoš 1000krat še premislo vmes), edino po pameti bo treba ker s tem varaderotom glih nisi ravno dobil nekih izkušenj ki so potrebne za taki stroj kot je ninja.... .) pa se res je, so tud mene presenetli, razn pri necem te morem popravit - ne, ne bojo mi ga kupli oni, samo imam to sreco, da mi bojo dnar posodli, ampak vrnit ga bom pa mogo do zadnega centa ;) emm ja vem da bom mogo fejst pazit ja, saj mislim da bos ti jeseni tud dozivljal isto situacijo, ce se bos odloco za RSko (250 seveda) :) in tud ti se bos moral navadit na to drzo itd., ko je prej omeno brodar
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ni mi najbolj jasno kaj pomeni če mi 50 kilski fant reče small brodar? pazi se brodarja varadero, ker on te lahko s trebuhom knockautira...hehehe :D
Aless Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Jst morm pa ob 5:15 ustat zjutrej pa it na šiht :S:S kaj jamras....jaz se morem ob 4 vstat
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ni mi najbolj jasno kaj pomeni če mi 50 kilski fant reče small brodar? zato ker ne razumes zajebancije in jemles vse dobesedno...bom pa spremenil v young ce ti tak bol pase ;) sicer ste pa zadne cajte tukaj vsi (al pa vsaj vecina) nekam grozno nastrojeni v negativno stran in se se samo razburjate in spravljate na vsakega, ko kaj malo narobe rece. vcaih je blo se res zanimivo, zdaj pa se znate vsakega samo potolc! (tako kot rokya al koga ze itd.) SUPER STE - CESTITAM
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pa se res je, so tud mene presenetli, razn pri necem te morem popravit - ne, ne bojo mi ga kupli oni, samo imam to sreco, da mi bojo dnar posodli, ampak vrnit ga bom pa mogo do zadnega centa ;) emm ja vem da bom mogo fejst pazit ja, saj mislim da bos ti jeseni tud dozivljal isto situacijo, ce se bos odloco za RSko (250 seveda) :) in tud ti se bos moral navadit na to drzo itd., ko je prej omeno brodar ja ja, valda da se bom mogo, no sicer sem se že vozil z raznimi cestaki nekajkrat in vem kak je drža, in mi je čisto kul (boljše kot na fotelju:D), res pa da kakšnih večjih izkušenj s cestaki še zdaleč nimam, in preden se bomo menli o kakem polaganju na koleno in podobno, bo treba še krepko trenirat....
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pazi se brodarja varadero, ker on te lahko s trebuhom knockautira...hehehe :D ni mi jasno to najbolj? tebi še malo manjka da boš mel tako postavo ko jaz ker si paličnjak zgoraj ;) zato ker ne razumes zajebancije in jemles vse dobesedno...bom pa spremenil v young ce ti tak bol pase ;)sicer ste pa zadne cajte tukaj vsi (al pa vsaj vecina) nekam grozno nastrojeni v negativno stran in se se samo razburjate in spravljate na vsakega, ko kaj malo narobe rece. vcaih je blo se res zanimivo, zdaj pa se znate vsakega samo potolc! (tako kot rokya al koga ze itd.) SUPER STE - CESTITAM ah saj nisem nič takega reko. roky pa se je kar sam naredil za žrtev saj mu noben ni nič rekel
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 zato ker ne razumes zajebancije in jemles vse dobesedno...bom pa spremenil v young ce ti tak bol pase ;)sicer ste pa zadne cajte tukaj vsi (al pa vsaj vecina) nekam grozno nastrojeni v negativno stran in se se samo razburjate in spravljate na vsakega, ko kaj malo narobe rece. vcaih je blo se res zanimivo, zdaj pa se znate vsakega samo potolc! (tako kot rokya al koga ze itd.) SUPER STE - CESTITAM :bounce: gremo se tepst :fight1:
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ja ja, valda da se bom mogo, no sicer sem se že vozil z raznimi cestaki nekajkrat in vem kak je drža, in mi je čisto kul (boljše kot na fotelju:D), res pa da kakšnih večjih izkušenj s cestaki še zdaleč nimam, in preden se bomo menli o kakem polaganju na koleno in podobno, bo treba še krepko trenirat.... Pa ti daš sam koleno vun pa že z njim drsaš :worship:
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 O waw noro :kva2: sam s sabo se pogovarjam. Še ena objava.
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Na en vic ko ste tak ftrgani... Učiteljica vpraša otroke: "Otroci, kdo lahko da luknjo v luknjo?" Takoj se javi Mojca: "Jaz!" Stakne kazalce in palce na rokah, naredi kvadrat in nastavi okrog ust. "Bravo. Kdo pa lahko da tri luknje v luknjo?" Spet Mojca: "Jaz! Kvadrat dam okrog ust in nosa in imam tri luknje!" V zadnji klopi se dvigne Janezek in pravi: "Bom jaz nekaj vprašal: Kdo pa lahko da devet lukenj v luknjo?" Nihče se ne javi, pa pove Janezek: "Mojci nabijemo flavto v rit!"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se