Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Pa vredu sm, mal me je napral, ampak sm ql.
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) sem te zajebal ha z eno objavo vmes :D boš mogo sam sebe citirat pa si odgovarjat :P Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Brodar
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Na en vic ko ste tak ftrgani... Učiteljica vpraša otroke: "Otroci, kdo lahko da luknjo v luknjo?" Takoj se javi Mojca: "Jaz!" Stakne kazalce in palce na rokah, naredi kvadrat in nastavi okrog ust. "Bravo. Kdo pa lahko da tri luknje v luknjo?" Spet Mojca: "Jaz! Kvadrat dam okrog ust in nosa in imam tri luknje!" V zadnji klopi se dvigne Janezek in pravi: "Bom jaz nekaj vprašal: Kdo pa lahko da devet lukenj v luknjo?" Nihče se ne javi, pa pove Janezek: "Mojci nabijemo flavto v rit!" :slap: si lahk predstavlaš kaki zvoki pol iz te flavte prhajajo :hmm: sem te zajebal ha z eno objavo vmes :D boš mogo sam sebe citirat pa si odgovarjat :P Ma ja, glih po riti sm se čohu pa si me prehitu. :closedeyes:
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) Moreš drugič bolj pohitet al pa si omisli kako napravo za to... kolko maš napisano med hobiji se tak ukvarjaš z modelarstvom pa fiziko od atomike do mehanike :P Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Brodar
Stroj Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 :slap: si lahk predstavlaš kaki zvoki pol iz te flavte prhajajo :hmm: Prr prr prpprrr :P
Stroj Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Škili buli -----> :blink: po tvoji curi :P
mi Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 kam smo pršl na tem motosvetu :wacko: :blink:
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 kam smo pršl na tem motosvetu :wacko: :blink: :whistle: ja sam še pederčine so gor. :closedeyes:
Stroj Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 kam smo pršl na tem motosvetu :wacko: :blink: To sam zato k si nas ti zapustu :angry:
Gixxer Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 kam smo pršl na tem motosvetu :wacko: :blink: :yes:
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 člani (8): Matex_46, Stroj, Erik, VaraderoDriver, _OrAzEm_, mi, GrCaR, Brodar GAY CLUB @22:25
mi Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 člani (8): Matex_46, Stroj, Erik, VaraderoDriver, _OrAzEm_, mi, GrCaR, Brodar GAY CLUB @22:25 aleluja... že doug sm se isku....končno sm se najdu :kva2:
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 aleluja... že doug sm se isku....končno sm se najdu :kva2: :OK: sm vedu, d si ti moj :OK:
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 upam da nisi zavisten ker bi rad bil postavn kot jaz pa potem žališ Pečeš DVD-je ja :angry: ti - ti (jih boš dobu po nagi riti)
Čamac Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 haha zdaj mi je ravno speklo prvega :D zdaj grem drugega...
_N3jC_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ah qrcfifty koky?dejmo fantje gremo na nepozabne kilometre :D aja pa roky al pa fingy..enmu od vaju sm dau jst moje sončne špegle takrt na motozboru v medvodah..in sm reku da če jih ne bdobim nazaj bom jajca enmu odrezu...tko da se zmenta komu jih nej odžagam ;) Aja resko da ne boš tok iz sebe zarad svojih špeglov...tvoje špegle ma fuksy :winkiss:
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Nejko in Orazm pišeta. kdo bo prej????? pobiram stave :headbang: naslednič mal počakta
Roky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Aja resko da ne boš tok iz sebe zarad svojih špeglov...tvoje špegle ma fuksy :winkiss: Oražem, a se vidmo v soboto? :)
Matex_46 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Alo vidva, mi povesta kdaj sta se pa to slikala :naughty: :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se