_N3jC_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Oražem, a se vidmo v soboto? :) Bom kej prletu ja :naughty: :naughty: pa da gremo na eno piče...
Roky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Bom kej prletu ja :naughty: :naughty: pa da gremo na eno piče... Vsekakor, poklič k boš štartov :naughty: sam upam, da se bo vreme mau popravu :closedeyes:
_N3jC_ Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Vsekakor, poklič k boš štartov :naughty: sam upam, da se bo vreme mau popravu :closedeyes: Ne sej za čez viknd je baje ful lep vreme napovedan, že v čet/pet izbolšanje :OK: :OK:
Roky Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ne sej za čez viknd je baje ful lep vreme napovedan, že v čet/pet izbolšanje :OK: :OK: To mi deli :yea2: spet bomo pjan :D :beer2:
Koky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 sj... pjanci :) a ni to fajn,mal ga pit,heh :rolleyes: :rolleyes:
Ven0m Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Mau ga je itak fajn pit! Velik pa še bolš :P
Koky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Mau ga je itak fajn pit! Velik pa še bolš :P matr da maš res,kdaj ga gremo?!! :naughty:
Ven0m Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 matr da maš res,kdaj ga gremo?!! :naughty: zard mene...anytime anywhere, sam da se pije :P Jao psa met zna bit tut kruto... "Vsak, ki ima psa ga imenuje z nekim imenom. Večina psov se imenuje Fifi, obstajajo pa tudi drugačna imena. Jaz sem svojega psa imenoval Seks," je v družbi prijateljev pripovedoval Jure. "Ko sem želel dobiti dovoljenje za svojega psa, s katerim bi ga lahko peljal čez mejo sem uradniku rekel: "Lahko moj Seks dobi dovoljenje?" "Tudi jaz bi želel imeti dovoljenje za seks!" mi je odgovoril uradnik. "Toda, moj Seks je pes!" sem protestiral. "Prav malo me briga, kako izgleda vaš seks!" je odgovoril uradnik. "Toda, ne razumete me! Seks me spremlja že od mojega otroštva, ko sem bil star šest let!" "Ojoj, kakšno otroštvo ste imeli!" je spet komentiral uradnik. Jure je prijateljem pripovedoval naprej: "Na zmenkih sem ponavadi moral odgovoriti na vprašanje o mojem hobbyju in vedno sem pojasnil, da je moj hobby igranje s Seksom v naravi, za kar sem ponavadi dobil košarico in dekle me je zapustilo. Ko sem se poročil in odpotoval na poročno potovanje, sva z ženo s seboj vzela tudi Seksa. Receptorju sem razložil, da želim sobo za naju z ženo in posebno sobo, kjer bo Seks. Receptor pa mi je razložil, da je v vseh prostorih dovolj kotičkov za seks. Jaz sem mu pojasnil, da me bo Seks budil celo noč, če ne bo zanj posebne sobe. Pa je receptor rekel: "Seks bi tudi mene zbudil, toda to pa res ni nič strašnega. Seks je pa vendar nekaj lepega!" "Tako sem končno obupal in prodal Seksa. Toda, tudi pri tem ni šlo tako z lahkoto, saj so me mnoge ženske spraševale, koliko zahtevam za seks."
sky_21 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 zard mene...anytime anywhere, sam da se pije :P Jao psa met zna bit tut kruto... "Vsak, ki ima psa ga imenuje z nekim imenom. Večina psov se imenuje Fifi, obstajajo pa tudi drugačna imena. Jaz sem svojega psa imenoval Seks," je v družbi prijateljev pripovedoval Jure. "Ko sem želel dobiti dovoljenje za svojega psa, s katerim bi ga lahko peljal čez mejo sem uradniku rekel: "Lahko moj Seks dobi dovoljenje?" "Tudi jaz bi želel imeti dovoljenje za seks!" mi je odgovoril uradnik. "Toda, moj Seks je pes!" sem protestiral. "Prav malo me briga, kako izgleda vaš seks!" je odgovoril uradnik. "Toda, ne razumete me! Seks me spremlja že od mojega otroštva, ko sem bil star šest let!" "Ojoj, kakšno otroštvo ste imeli!" je spet komentiral uradnik. Jure je prijateljem pripovedoval naprej: "Na zmenkih sem ponavadi moral odgovoriti na vprašanje o mojem hobbyju in vedno sem pojasnil, da je moj hobby igranje s Seksom v naravi, za kar sem ponavadi dobil košarico in dekle me je zapustilo. Ko sem se poročil in odpotoval na poročno potovanje, sva z ženo s seboj vzela tudi Seksa. Receptorju sem razložil, da želim sobo za naju z ženo in posebno sobo, kjer bo Seks. Receptor pa mi je razložil, da je v vseh prostorih dovolj kotičkov za seks. Jaz sem mu pojasnil, da me bo Seks budil celo noč, če ne bo zanj posebne sobe. Pa je receptor rekel: "Seks bi tudi mene zbudil, toda to pa res ni nič strašnega. Seks je pa vendar nekaj lepega!" "Tako sem končno obupal in prodal Seksa. Toda, tudi pri tem ni šlo tako z lahkoto, saj so me mnoge ženske spraševale, koliko zahtevam za seks." Hahah :PP
_LuX_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Je biv pa ze str pes ce ga je mev od otrostva pa do poroke :lol:
Aless Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ta ga je pa mel kje si ga je zazelel pa se kdaj kol :D :P
Ven0m Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Je biv pa ze str pes ce ga je mev od otrostva pa do poroke :lol: Pomoje ga je prodal kt oldtimerja... :whistle:
_LuX_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ej fantki, :D a ma kdo od vs pole za prvo pomoc???
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) Ej fantki, :D a ma kdo od vs pole za prvo pomoc??? Eh toj đabe,oživljat ne pozabt,pa položaje oz. preveze.Kar se pa tiče samih testov ti pa tud uni tm kej namignejo pa mi smo si lahko med seboj velik pomagal.Če si hodu na predavanja pa si vsaj neki zapisov al pa zapomnu ni hudič, da nebi naredu :) Kdo te pa ma, a v Kranju delaš? :hmm: Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil Roky
_LuX_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ja u kranju delam ja, ma sej bom ze naredu, sam men se nc ne da ucit :)
Ven0m Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ja u kranju delam ja, ma sej bom ze naredu, sam men se nc ne da ucit :) Sj ubistvu se ti ni sploh sila...k so ti itak vprašanja totalno logična...! Ala dobr je da mau poslušaš pa pogledaš da veš prbližn zakwa se gre!
reesko Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 pa se res je, so tud mene presenetli, razn pri necem te morem popravit - ne, ne bojo mi ga kupli oni, samo imam to sreco, da mi bojo dnar posodli, ampak vrnit ga bom pa mogo do zadnega centa ;) emm ja vem da bom mogo fejst pazit ja, saj mislim da bos ti jeseni tud dozivljal isto situacijo, ce se bos odloco za RSko (250 seveda) :) in tud ti se bos moral navadit na to drzo itd., ko je prej omeno brodar le zakaj se mi zdi da ti ne popravljaš svojih prejšnjih napak?zakaj jih moraš stalno ponavljat?varadero k dela 100000000000000000% si kupu novo in ob nakupu zgubu 2 mesca dela med počitnicami...k boš pa ninđu kupu k je pa še 1x dražja boš pa še tolko več..nevem no..sam se odloč..sam ne pol jokat tko k si za varadero da ti je žal da si novo kupu itd... no d ane boš mislu da te s tem napadam samo mnenje sm izrazu ... Aja resko da ne boš tok iz sebe zarad svojih špeglov...tvoje špegle ma fuksy :winkiss: sm reku da jih ma en...no bom njemu reku..pa šlo se mi je za princip :P
Gixxer Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 reesko, splh mi ni zal da sem kupo novo - dalec od tega. Sam prodat jo je tezko. To pa bi se mi zgodilo al ce sem novo kupo, al pa ce bi mel rableno pa bi jo zaj prodajal...pac je situacija taka, da ljudje ne kupujejo vec tolk 125tk, oz. je dosti lazje prodat 2t (nazalost). Tak pac je - sment :)
reesko Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 reesko, splh mi ni zal da sem kupo novo - dalec od tega. Sam prodat jo je tezko. To pa bi se mi zgodilo al ce sem novo kupo, al pa ce bi mel rableno pa bi jo zaj prodajal...pac je situacija taka, da ljudje ne kupujejo vec tolk 125tk, oz. je dosti lazje prodat 2t (nazalost). Tak pac je - sment :) to d aje težkp prodat te zastopm..sam lej: ti daš (recimo!) miljon pa še mal za novo pa jo pol rableno prodaš za 700k loh daš pa za rableno 750 k pa se celo sezono zaston vozš pa jo prodaš za 700k ;) kje je večja izguba?sam si zračuni ;) pa to sm dau sam okvirne številke...sej pravm odloč se sam...sam mislm da nimaš tok keša...
tWistEr Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Kaj bi brez našega reeska..... :rolleyes: :wub:
Aless Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 danes ste pa vsi nekam tiho :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se