Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ti pa ne skopariš z besedami :blink: mah saj včasih je dobro da se direkt pove kak pa kaj čeprav je bil to kr neki post zaj vmes :D

Objavljeno

jaja ajde pubeci rem jaz v šotor...

Objavljeno
jaja ajde pubeci rem jaz v šotor...

kaki šotor v tujski legiji se na tleh spi. ni za nas legionarje šotor

Objavljeno (popravljeno)

aja duhec sn da si tak hiter v oviniih, da ti vaški pobje še za apn4 ne morjo sledit hehehe....

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
aja duhec sn da si tak hiter v oviniih, da ti vaški pobje še za apn4 ne morjo sledit hehehe....

nejko js se vsaj za razliko od tebe lahk furam :D :naughty:

Objavljeno
nejko js se vsaj za razliko od tebe lahk furam :D :naughty:

ja kdo je pa reko da se jaz ne morn????... jaz se vsaki dan furam, pa vseeno še apne prehitim heheh

Objavljeno

Pičica fantje kaj je dans vroče.. prov žgalo me je skup ko sm se vozil :unsure:

Objavljeno

dans pa dober nalagajo na peč tam gorih ja :P

Objavljeno

@C4V4L13R si bil slucajno ti z ybrko dans na bizeljskem?....enga sem vido s cist isto pa se kufer vzadaj(2 na motorju) samo nisem tablce vido....

Objavljeno

dancing with myself, wo-oh, dancing with myself, wo-oh :D haha :whistle: :whistle:

Objavljeno
dancing with myself, wo-oh, dancing with myself, wo-oh :D haha :whistle: :whistle:

waaaaaaaaaa, ti si res emooo :worship: :worship: :slap: :lol1: :kva2: :kva2:

:whistle: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :krneki: :krneki: :krneki:

Objavljeno

hahaha :D

fingi ti bi se mogu na črn pofarbat :D pa daš lase čez oči.. in voila.. emo :D to lohk za maškare probaš :naughty:

sam ta komad je res EMO no.. :D to sm šele takrt v šotoru dojeu.. k je biu na motozboru.. haha :D

Objavljeno
hahaha :D

fingi ti bi se mogu na črn pofarbat :D pa daš lase čez oči.. in voila.. emo :D to lohk za maškare probaš :naughty:

sam ta komad je res EMO no.. :D to sm šele takrt v šotoru dojeu.. k je biu na motozboru.. haha :D

hehe, za maškare bom jest raj doma :blush: :blush: letos sm biu ublečen v kurbico, so me pa frendi sam od uzadi vidl, in je baje mal mankal da me ni en za rit prjeu :headbang: :blush: nebi še kej probavov :whistle: :whistle:

ma ja, čist EMO, ne bi mogu bit bl... dobr da sm jest ''spau'' takrt k si ti to poslušov, čene bi me razgnal od smeha vrjetn k bi ti to pogruntov :worship:

Objavljeno
hehe, za maškare bom jest raj doma :blush: :blush: letos sm biu ublečen v kurbico, so me pa frendi sam od uzadi vidl, in je baje mal mankal da me ni en za rit prjeu :headbang: :blush: nebi še kej probavov :whistle: :whistle:

ma ja, čist EMO, ne bi mogu bit bl... dobr da sm jest ''spau'' takrt k si ti to poslušov, čene bi me razgnal od smeha vrjetn k bi ti to pogruntov :worship:

lool.. kr kurbica :D haha, toj mogl bit res smeha. :lol1:

sj nism sam js poslušou tega komada.. vsi k so bli še budni so ga.. ceu motozbor, oz. tisti k so kampiral, pa tisti k so še zmer pil.. :D

ti si se glih takrt enkrat zbudu.. res skor u zrk skoču haha :lol:

Objavljeno
Zakuga ga nism slišov :headbang:

evo ti ga :whistle: :whistle:

Objavljeno

butterflyka, hvala za drink ;) lepo te je blo spoznt, se še vidmo kej gor.

Objavljeno

billy idol je itak car :D hehe

Objavljeno
billy idol je itak car :D hehe

Rebel Yell mi je toook nor komad :OK: :OK: :wub: pa ful seksi zgleda ta bili idol, tak jezn, pa močn O:-) :xx: :wub: :slap: :headbang:

nč, nabijančki, grem jest resno spat...lahko noč :kva2:

Objavljeno

:lol1: EMOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

butterflyka, hvala za drink ;) lepo te je blo spoznt, se še vidmo kej gor.

Kva pa jest kva pa jest...a mene pa ni blo lepo spoznat :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Rebel Yell mi je toook nor komad :OK: :OK: :wub: pa ful seksi zgleda ta bili idol, tak jezn, pa močn O:-) :xx: :wub: :slap: :headbang:

nč, nabijančki, grem jest resno spat...lahko noč :kva2:

ma on kr dost komadou ql.. :D rebel yell je tko al tko legendarn komad :)

"Speed" je tut en bolših.. sploh :D moje mnenje..

drgač pa fajn pančki .. MWA :D haha

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

Men je pa tale Dancing wit myself kr všeč :blush: :whistle: Čak da potegnem dol še ostale od njega :D

Objavljeno
Men je pa tale Dancing wit myself kr všeč :blush: :whistle: Čak da potegnem dol še ostale od njega :D

:kva2: :kva2: :D :D

SPEED :D hehe

Objavljeno

On the floor of tokyo

or down in london town to go, go

with the record selection

with the mirror reflection

im dancing with myself

Nočko :D :D :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!