Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

densing vit majseelf ooh ooh oooh :whistle: zdej je že men zlezla pod kožo haha :P :P :OK:

Objavljeno

hehe, a vam mal manjka spanja.. :naughty:

BTW, po novem sm motorist začetnik..., pravkar opravil izpit do 25kW.

Objavljeno
densing vit majseelf ooh ooh oooh :whistle: zdej je že men zlezla pod kožo haha :P :P :OK:

hahaha.. sm vm reku da je nalezliv komad :D

Objavljeno

čestitam....vlko varnih pa lepih km.....

kaj pa kupujes za en motor?

Objavljeno

ne, nč ne manjka spanja.. sam navadt se boš mogu da taki pač smo :D vidm da nis glih na tekočem s tole temo, tko da se boš na cajte vrjetn kr mal zgražov :lol1: :whistle:

čestitke za izpit :) in ker motor bo parkiran na dvorišču? (če slučajno še nič ni) :)

Objavljeno

Fantje..., za zdaj je dvorišča še ne krasi noben motocikel. Izpita sem se sprva lotil tako, zaradi uporabnosti, vendar sem se že po nekaj urah spoznal z vsemi lepotami vožnje. Vozil sem Chopper Yamaho Virago 250 (pozitivni zaključki :rolleyes: ). Sedaj pa moram samo še malo izboljšati finančno stanje in ... tko, razmišljam pa o stari Cagivi, za začetek. Zelo pa se mi dopade Kawasakijev zzr250. To pa so že višave...

toliko iz moje strani :closedeyes:

Objavljeno

rajs zzro kup. v staro staro cagivo bos zmetou precej precej vec kokr je vredna...

Objavljeno
billy idol je itak car :D hehe

A veste da je bil billy idol gay?

Drgač pa speed je res zakon komad!

Objavljeno
A veste da je bil billy idol gay?

Drgač pa speed je res zakon komad!

eh, tut če je biu gay :D men ma usen ene par komadou ql.. v nasprotju z đorđ majklam :D on je isto gay, pa niti en komad ni ql.. :D

Objavljeno
eh, tut če je biu gay :D men ma usen ene par komadou ql.. v nasprotju z đorđ majklam :D on je isto gay, pa niti en komad ni ql.. :D

komadi, so res zakon, ne vsi ampak jih je par!!

Objavljeno
kr bomba mi reč :whistle:

razlog? :D

Objavljeno
Jz pa pravm, d je vse plastelin.

jan plestenjak :D

Objavljeno (popravljeno)

Ammm dans mi je hotu en prodat TTS olje, 13 € za L, sam itk ne rabim ko mam 4t, a je to drgač poceni al drago?

Lp, Hozi ;)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
Ammm dans mi je hotu en prodat TTS olje, 13 € za L, sam itk ne rabim ko mam 4t, a je to drgač poceni al drago?

Lp, Hozi ;)

Em, na petrolu je 21€, pr serviserjih je okol 17€(langus, vomberger), na bolhi ga dobiš za 11€, če pa kej poznaš dobiš za 9.5€ :naughty: tisti dilerji ga pa pomoje dobijo za kšnih 7€, saj tko je frendu rekla hčerka od enga serviserja :rolleyes:

Tok da maš mal občutka kok je prbližno...

Objavljeno

GIZMO, VSE NAJBOLŠE :yea1: :yea1: :yea1: pa seveda velik varnih km :D

Objavljeno
GIZMO, VSE NAJBOLŠE :yea1: :yea1: :yea1: pa seveda velik varnih km :D

vse najbolš še od mene :OK:

Objavljeno

Gizmo, vse najbolše :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: velik bab, seksa, srečno prevoženih kilometrov... :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

gizmič...vse najbolše,še od ghosriderja :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!