Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

VaraderoDriver, vse najboljše še z moje strani, velik srečnih km, predvsem z novo mašinco :naughty:

:beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno (popravljeno)
haha zaj pa mi sploh ni jasno... čakaš da dobiš 125ko in pol boš prodal 600 da lahko greš nazaj na 125ko ki jo boš mel en mesec pa prodal pol pa boš pešak?

ja pardon ker sem prevec pametn in bom sel nazaj na motor s kerim se lahko vozis na polno in brez skrbi po celi sloveniji,ne pa da samo gledas kje so kaki policaji....jaz se rad vlko vozim....in grem tudi v mb samo na en sok pa nazaj domov(slabih 200km) pa se dez me dobi vmes....sploh ce gledas da sem z 125ko naredo v 2 mescih 5k km....od tega 2k v slabih 2 tednih.........letos mam za sabo z 125ko ze vec kot 7k km....

aja...pa od tega sem ze en mesec brez motorja

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
VaraderoDriver, vse najboljše še z moje strani, velik srečnih km, predvsem z novo mašinco :naughty:

:beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:

VSE NAJ NAJ !!!!! :OK:

Dajmo Casey Stoner :OK:

Objavljeno

p.s

Od dans naprej (neki min. nazaj), nism več sam, Janja :wub: (so happy, hehe :D )

Objavljeno
p.s

Od dans naprej (neki min. nazaj), nism več sam, Janja :wub: (so happy, hehe :D )

ha???, kaka janja, kaj si dal tak ime kakemu novemu motorju, tak ko je dal mitofrik svoji yamahi peterca, al kaj zaj to???

Objavljeno

Mojmo Tomoso je ime Yamaha(srčkano kajne)

Ta pravi je pa ime Janja :D

Objavljeno (popravljeno)
Mojmo Tomoso je ime Yamaha(srčkano kajne)

Ta pravi je pa ime Janja :D

ja waw, pizda koga pa to zanima zaj če si neko babo dobil... to je moto forum btw... ali si zaj prvič babo dobil tak ko eni tu na motosvetu: D, pa zaj celi mastn skačeš okol :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Masn sm ž odkar sm se rodil, pa reče se slinast :winkiss:

Objavljeno

aja ... dajmo Casey Stoner :grim

Objavljeno
Masn sm ž odkar sm se rodil, pa reče se slinast :winkiss:

ti le glej da zaj neoš suho drkal, pičko pa na pijače vabo, ostrige pa neo od nikoder :D

Objavljeno

hehe :D js poznam eno debelo pa sitno janjo :whistle: BTW, nekak sm, mal pozno pa vseen, pogruntu da so vse dobre pičke na ič... :)

AbNormaln, zihr je na motor padla.. :krneki: :naughty:

Objavljeno
hehe :D js poznam eno debelo pa sitno janjo :whistle: BTW, nekak sm, mal pozno pa vseen, pogruntu da so vse dobre pičke na ič... :)

hahahahahahaha, na tomosa ja, no te pa ni na ič, ampak na -im -lim -um.... :D

Objavljeno

Hehe, ne sam res, na tomosa težk da bi. Js kamrkol pridem čim je kaka baba zravn, vpraša zaka sm si tak grd motor kupo, lol.

Objavljeno (popravljeno)
Hehe, ne sam res, na tomosa težk da bi. Js kamrkol pridem čim je kaka baba zravn, vpraša zaka sm si tak grd motor kupo, lol.

Pa kaj se vam svet narobe vrti tam :D

Men pa vsaka reče, waaa kak lep motor, pli me mavo, pa so slinaste (padajo na domače proizvode :naughty: kot na meso, šunko in podobno) :D

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Moja je na -ik, nasprotnje s tvojo Janjo :D

Objavljeno

Mah če ni na -ič ni taprava :rolleyes:

Objavljeno

Pjebi, treba bo spat it, včera sploh spat nism šov (noro taborjenje) tak da morm dans nadoknadit :D Gute Nacht :zzz:

Objavljeno

folk kam bi lohk dal obnovt cilindr pa kolkšna je kej cena??? (okolica ljubljane, primorska)

Objavljeno
ha???, kaka janja, kaj si dal tak ime kakemu novemu motorju, tak ko je dal mitofrik svoji yamahi peterca, al kaj zaj to???

ne pretiravej no....

5rca je :>

Objavljeno
ne pretiravej no....

5rca je :>

Kje se potepaš ti kej?Jutr kofi proti večeru? :)

Objavljeno

lih prsu sm dam is morja...

ju3?

hm lahko ja..sevede bom z avto :>

Objavljeno
lih prsu sm dam is morja...

ju3?

hm lahko ja..sevede bom z avto :>

No pridem zvečer na Zbilje .)

Objavljeno

kewl. se vidmo. poklic da se namo lovil prevec :>

grem zdj spat papap

Objavljeno
kewl. se vidmo. poklic da se namo lovil prevec :>

grem zdj spat papap

Okej...Nočko :yawn:

Objavljeno
ja pardon ker sem prevec pametn in bom sel nazaj na motor s kerim se lahko vozis na polno in brez skrbi po celi sloveniji,ne pa da samo gledas kje so kaki policaji....jaz se rad vlko vozim....in grem tudi v mb samo na en sok pa nazaj domov(slabih 200km) pa se dez me dobi vmes....sploh ce gledas da sem z 125ko naredo v 2 mescih 5k km....od tega 2k v slabih 2 tednih.........letos mam za sabo z 125ko ze vec kot 7k km....

aja...pa od tega sem ze en mesec brez motorja

mah saj ni take panike... jaz mam zdaj menda malo več ko en mesec motor pa od začetka se nisem vozo ker ni bil registriran pa sem tudi naredo že 2500 km...

Pa kaj se vam svet narobe vrti tam :D

Men pa vsaka reče, waaa kak lep motor, pli me mavo, pa so slinaste (padajo na domače proizvode :naughty: kot na meso, šunko in podobno) :D

eh daj ne laži samemu sebi... ki si te vido da pičke palijo na supermoto motorje... z vsemi kaj sn se do zaj meno so jim všeč al cestaki al pa čoperji... za supermoto, enduro, cross pa vse pravijo da so grdi :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!