_Fingi_ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) VaraderoDriver, vse najboljše še z moje strani, velik srečnih km, predvsem z novo mašinco :naughty: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil _Fingi_
Aless Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) haha zaj pa mi sploh ni jasno... čakaš da dobiš 125ko in pol boš prodal 600 da lahko greš nazaj na 125ko ki jo boš mel en mesec pa prodal pol pa boš pešak? ja pardon ker sem prevec pametn in bom sel nazaj na motor s kerim se lahko vozis na polno in brez skrbi po celi sloveniji,ne pa da samo gledas kje so kaki policaji....jaz se rad vlko vozim....in grem tudi v mb samo na en sok pa nazaj domov(slabih 200km) pa se dez me dobi vmes....sploh ce gledas da sem z 125ko naredo v 2 mescih 5k km....od tega 2k v slabih 2 tednih.........letos mam za sabo z 125ko ze vec kot 7k km.... aja...pa od tega sem ze en mesec brez motorja Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil justaboy
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 VaraderoDriver, vse najboljše še z moje strani, velik srečnih km, predvsem z novo mašinco :naughty: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: VSE NAJ NAJ !!!!! :OK: _____________________________ Dajmo Casey Stoner :OK:
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 p.s Od dans naprej (neki min. nazaj), nism več sam, Janja :wub: (so happy, hehe :D )
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 p.s Od dans naprej (neki min. nazaj), nism več sam, Janja :wub: (so happy, hehe :D ) ha???, kaka janja, kaj si dal tak ime kakemu novemu motorju, tak ko je dal mitofrik svoji yamahi peterca, al kaj zaj to???
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Mojmo Tomoso je ime Yamaha(srčkano kajne) Ta pravi je pa ime Janja :D
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Mojmo Tomoso je ime Yamaha(srčkano kajne)Ta pravi je pa ime Janja :D ja waw, pizda koga pa to zanima zaj če si neko babo dobil... to je moto forum btw... ali si zaj prvič babo dobil tak ko eni tu na motosvetu: D, pa zaj celi mastn skačeš okol :D Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil _Nejko_
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Masn sm ž odkar sm se rodil, pa reče se slinast :winkiss:
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 aja ... dajmo Casey Stoner :grim
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Masn sm ž odkar sm se rodil, pa reče se slinast :winkiss: ti le glej da zaj neoš suho drkal, pičko pa na pijače vabo, ostrige pa neo od nikoder :D
NejcZ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 hehe :D js poznam eno debelo pa sitno janjo :whistle: BTW, nekak sm, mal pozno pa vseen, pogruntu da so vse dobre pičke na ič... :) AbNormaln, zihr je na motor padla.. :krneki: :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 hehe :D js poznam eno debelo pa sitno janjo :whistle: BTW, nekak sm, mal pozno pa vseen, pogruntu da so vse dobre pičke na ič... :) AbNormaln, zihr je na motor padla.. :krneki: :naughty: hahahahahahaha, na tomosa ja, no te pa ni na ič, ampak na -im -lim -um.... :D
NejcZ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Hehe, ne sam res, na tomosa težk da bi. Js kamrkol pridem čim je kaka baba zravn, vpraša zaka sm si tak grd motor kupo, lol.
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Hehe, ne sam res, na tomosa težk da bi. Js kamrkol pridem čim je kaka baba zravn, vpraša zaka sm si tak grd motor kupo, lol. Pa kaj se vam svet narobe vrti tam :D Men pa vsaka reče, waaa kak lep motor, pli me mavo, pa so slinaste (padajo na domače proizvode :naughty: kot na meso, šunko in podobno) :D Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil AbNormaln
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 hehe :D js poznam eno debelo pa sitno janjo :whistle: BTW, nekak sm, mal pozno pa vseen, pogruntu da so vse dobre pičke na ič... :) AbNormaln, zihr je na motor padla.. :krneki: :naughty: Moja je na -ik, nasprotnje s tvojo Janjo :D
NejcZ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Mah če ni na -ič ni taprava :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Pjebi, treba bo spat it, včera sploh spat nism šov (noro taborjenje) tak da morm dans nadoknadit :D Gute Nacht :zzz:
Fric Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 folk kam bi lohk dal obnovt cilindr pa kolkšna je kej cena??? (okolica ljubljane, primorska)
JMatic Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ha???, kaka janja, kaj si dal tak ime kakemu novemu motorju, tak ko je dal mitofrik svoji yamahi peterca, al kaj zaj to??? ne pretiravej no.... 5rca je :>
Roky Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ne pretiravej no....5rca je :> Kje se potepaš ti kej?Jutr kofi proti večeru? :)
JMatic Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 lih prsu sm dam is morja... ju3? hm lahko ja..sevede bom z avto :>
Roky Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 lih prsu sm dam is morja... ju3? hm lahko ja..sevede bom z avto :> No pridem zvečer na Zbilje .)
JMatic Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 kewl. se vidmo. poklic da se namo lovil prevec :> grem zdj spat papap
Roky Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 kewl. se vidmo. poklic da se namo lovil prevec :> grem zdj spat papap Okej...Nočko :yawn:
Čamac Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ja pardon ker sem prevec pametn in bom sel nazaj na motor s kerim se lahko vozis na polno in brez skrbi po celi sloveniji,ne pa da samo gledas kje so kaki policaji....jaz se rad vlko vozim....in grem tudi v mb samo na en sok pa nazaj domov(slabih 200km) pa se dez me dobi vmes....sploh ce gledas da sem z 125ko naredo v 2 mescih 5k km....od tega 2k v slabih 2 tednih.........letos mam za sabo z 125ko ze vec kot 7k km.... aja...pa od tega sem ze en mesec brez motorja mah saj ni take panike... jaz mam zdaj menda malo več ko en mesec motor pa od začetka se nisem vozo ker ni bil registriran pa sem tudi naredo že 2500 km... Pa kaj se vam svet narobe vrti tam :DMen pa vsaka reče, waaa kak lep motor, pli me mavo, pa so slinaste (padajo na domače proizvode :naughty: kot na meso, šunko in podobno) :D eh daj ne laži samemu sebi... ki si te vido da pičke palijo na supermoto motorje... z vsemi kaj sn se do zaj meno so jim všeč al cestaki al pa čoperji... za supermoto, enduro, cross pa vse pravijo da so grdi :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se