Noiser69 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 eh daj ne laži samemu sebi... ki si te vido da pičke palijo na supermoto motorje... z vsemi kaj sn se do zaj meno so jim všeč al cestaki al pa čoperji... za supermoto, enduro, cross pa vse pravijo da so grdi :) Sej pravim, tu pr nas se svet narobe vrti :D
Ven0m Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) Tuki pr nas pa pičke padajo na mojga SCOTTA! PReklete aluminij pičke!! Za motor se pa sploh ne požvižgajo...tak da folk hod k men in si sposoja kolo...:D Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil Ven0m
Čamac Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 venom baje si neke porihtal motor? sem prebral na msnju da si se že pelal... kolko še manjka da bo vse porihtano?
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 mah saj ni take panike... jaz mam zdaj menda malo več ko en mesec motor pa od začetka se nisem vozo ker ni bil registriran pa sem tudi naredo že 2500 km.......... jaz mam skoraj 3 tedne motor(papirje sem dobo v petek)....pa sem naredo 600 km... s tem da je pri nas policajev za vsakim ovinkom,...in ce hocem sploh kam it morem prvo v vsako smer 20 km pazit na policaje....
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 glihkar sem opazil da bi bil danes Mte star 18 let.... :cry: R.I.P.
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 glihkar sem opazil da bi bil danes Mte star 18 let.... :cry: R.I.P. R.I.P
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ne pretiravej no....5rca je :> piši kao što govoriš hehe jaz mam skoraj 3 tedne motor(papirje sem dobo v petek)....pa sem naredo 600 km... s tem da je pri nas policajev za vsakim ovinkom,...in ce hocem sploh kam it morem prvo v vsako smer 20 km pazit na policaje.... no ne pretiravaj no, raje reči da te je pač strah, policajev je glih tak vsepovsod enako, včasih malo več, včasih malo manj, od policaja pa odvisno al te bo spustil al ne.... a jebiga, kdor ne reskira ne profitira :D
tWistEr Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 tudi naš DIESEL praznuje danes :worship: use naj naj :winkiss:
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 .....no ne pretiravaj no, raje reči da te je pač strah, policajev je glih tak vsepovsod enako, včasih malo več, včasih malo manj, od policaja pa odvisno al te bo spustil al ne.... a jebiga, kdor ne reskira ne profitira :D se prides k nam vozit? skoraj vsak dan zdaj poleti mi 200m od bajte stojijo policaji....sem jaz med solo v mbji,pa gor ni 5% tolko policajev ko tu....obmejna policija na vsakem voglu,...zdaj pa se neke begunce iscejo :headbang:
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 se prides k nam vozit? skoraj vsak dan zdaj poleti mi 200m od bajte stojijo policaji....sem jaz med solo v mbji,pa gor ni 5% tolko policajev ko tu....obmejna policija na vsakem voglu,...zdaj pa se neke begunce iscejo :headbang: poj si lohk brez skrbi če iščejo begunce. ker takrat imajo v planu pač iskanje beguncev in ne to da bi ustavljali motoriste.. :)
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 poj si lohk brez skrbi če iščejo begunce. ker takrat imajo v planu pač iskanje beguncev in ne to da bi ustavljali motoriste.. :) tako je!!!... no dobro đastaaboj sej po eni strani maš prav, zakaj bi brezveze najebal, ampak če tak razmišlaš se pol do 21 leta neoš normalno vozo s pravim motorom, sej vijiš da so toti naši zakoni fukjeno do amena... pač ne smeš razmišlat o tem pa se pač voziš ne....
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 tako je!!!... no dobro đastaaboj sej po eni strani maš prav, zakaj bi brezveze najebal, ampak če tak razmišlaš se pol do 21 leta neoš normalno vozo s pravim motorom, sej vijiš da so toti naši zakoni fukjeno do amena... pač ne smeš razmišlat o tem pa se pač voziš ne.... mah sej je res....sej drugo leto ce bo motor se pr bajti bo "25kW"....drugac pa sem se od augusta 2005 do aprila 2006 vozo z 125ko brez izpita(naredo 4k km) pa se ni blo tolko policajev,zdaj pa jih je iz dneva v dan...pa se v brezice se je prometna policija preselila(motorist,pa uni z belimi rokavicami in kapami :angry: )
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 aja ko si že kilovate omenil, 21. julija 2007 je blo 2 leti odkar mam izpit za a kategorijo... zdaj da mi odprejo do 25 kw, morn it samo na občino al kaj, pa da mi pač novo vozniško naredijo, al še morn prej it na avtošolo kjer sem delal, da izdajo kako potrdilo ali kaj podobnega.... kak je zaj s tem?
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 aja ko si že kilovate omenil, 21. julija 2007 je blo 2 leti odkar mam izpit za a kategorijo... zdaj da mi odprejo do 25 kw, morn it samo na občino al kaj, pa da mi pač novo vozniško naredijo, al še morn prej it na avtošolo kjer sem delal, da izdajo kako potrdilo ali kaj podobnega.... kak je zaj s tem? ti pjt sam na občino po nov izpit. pa še mla dnarja mj sabo :D
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 aja ko si že kilovate omenil, 21. julija 2007 je blo 2 leti odkar mam izpit za a kategorijo... zdaj da mi odprejo do 25 kw, morn it samo na občino al kaj, pa da mi pač novo vozniško naredijo, al še morn prej it na avtošolo kjer sem delal, da izdajo kako potrdilo ali kaj podobnega.... kak je zaj s tem? na obcino gres samo po nov izpit in ti morajo dat 25kW
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ok tnx :OK: ni za kaj....ka bos pa kupoval za en motor
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ni za kaj....ka bos pa kupoval za en motor hehe, sem že 100 krat povedal :D , v prvem planu je aprilia rs 250, ampak glede na to da ni trenutno nobene solidne na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), bom verjetno kako staro ninjo 98 letnik... bomo še vidli
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 justaboy za kolk prodajaš cbrko??
C4V4L13R Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 hehe, sem že 100 krat povedal :D , v prvem planu je aprilia rs 250, ampak glede na to da ni trenutno nobene solidne na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), bom verjetno kako staro ninjo 98 letnik... bomo še vidli zx7r vzemi ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 zx7r vzemi ;) ja sej bi, samo jih ni kaj preveč dosti... no sej zaj je neka nova rs-ka prišla gor na avtonet, sn že mail poslal tak da če je vse res kaj ma napisano, bom kar šou na ogled v naslednih dneh enkrat....
Čamac Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 jače bi blo če bi naredli neke teste sposobnosti pa te dali z motorjem v vse situacije pa bi dobli izpit tisti ki dobro vozijo pa obvladajo motor ne pa neke po letih :D pa bi recimo nekdo če bi bil majstor mel pri 12 izpit za neomejeno, eni pa še pri 50 letih ne bi dobli hahaha :P
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 jače bi blo če bi naredli neke teste sposobnosti pa te dali z motorjem v vse situacije pa bi dobli izpit tisti ki dobro vozijo pa obvladajo motor ne pa neke po letih :D pa bi recimo nekdo če bi bil majstor mel pri 12 izpit za neomejeno, eni pa še pri 50 letih ne bi dobli hahaha :P valda to je to, sn takoj za, p za avto bi isto mogli narejit, pa babe bi komaj pri 25 ih letih lahko šle, pa še to bi mogle dvakrat več ur met, ker so itak nesposobne za na cesto večinoma :D
Čamac Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ja v več stopnjah bi se pač učile... prvo leto bi se učile o gumbkih v avtu, označbah na armaturki in podobno... drugo leto bi ga vžigale in spoznavale menjalnik, sklopko, bremzo, gas in če bi ble dobre morda že malo gor pa dol po parkplacu vozle pod budnim očesom... tretje leto bi sledilo parkiranje... četrto leto bi šle na cesto (zadaj bi sedele in gledale nekoga na delu), kasneje bi tudi same začele voziti itd itd če bi ble dobre bi že v 8 letih naredle izpit :)
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ja v več stopnjah bi se pač učile... prvo leto bi se učile o gumbkih v avtu, označbah na armaturki in podobno... drugo leto bi ga vžigale in spoznavale menjalnik, sklopko, bremzo, gas in če bi ble dobre morda že malo gor pa dol po parkplacu vozle pod budnim očesom... tretje leto bi sledilo parkiranje... četrto leto bi šle na cesto (zadaj bi sedele in gledale nekoga na delu), kasneje bi tudi same začele voziti itd itd če bi ble dobre bi že v 8 letih naredle izpit :) hahahahahahahahahahahhahaha, to je tooo :worship: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se