Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 hehe, sem že 100 krat povedal :D , v prvem planu je aprilia rs 250, ampak glede na to da ni trenutno nobene solidne na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), bom verjetno kako staro ninjo 98 letnik... bomo še vidli nisem vedel... justaboy za kolk prodajaš cbrko?? na netu je za 4350....dam jo pa za manj....samo registrirana se ni.... valda to je to, sn takoj za, p za avto bi isto mogli narejit, pa babe bi komaj pri 25 ih letih lahko šle, pa še to bi mogle dvakrat več ur met, ker so itak nesposobne za na cesto večinoma :D za avto bi mogli naredit nekaj podobnega kot za motor....lahko bi se ze avto vozo tud z 16imi leti,...vendar bi pac mel omejitev moc avta....npr pri 16ih do 55kW...18ih do 77....pr 21 pa komaj cez 100kW....ne pa da eni razvajeni smrkavci dobiji z 18imi leti tud avte z 200kW in vec pol je pa tolko nesrec
Dolenc™ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Niso konji krivi, da ga voznik tišči, če nima voznik tolk pameti, da se ne zna obnašat na cesti, potem tud tja ne spada, ne pa da ga zakoni omejujejo. Sicer jst osebno nisem proti, če kdaj pa kdaj kje pritisneš :rolleyes: , bolj me moti da grejo vozit pijani, pa kaka rizična pa čist nepotrebna prehitevanja.
Matex_46 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 nisem vedel...na netu je za 4350....dam jo pa za manj....samo registrirana se ni.... za avto bi mogli naredit nekaj podobnega kot za motor....lahko bi se ze avto vozo tud z 16imi leti,...vendar bi pac mel omejitev moc avta....npr pri 16ih do 55kW...18ih do 77....pr 21 pa komaj cez 100kW....ne pa da eni razvajeni smrkavci dobiji z 18imi leti tud avte z 200kW in vec pol je pa tolko nesrec :P sploh nism razvajen O:-)
Čamac Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 :P sploh nism razvajen O:-) kaj pa voziš? avto mislim :P
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Niso konji krivi, da ga voznik tišči, če nima voznik tolk pameti, da se ne zna obnašat na cesti, potem tud tja ne spada, ne pa da ga zakoni omejujejo. Sicer jst osebno nisem proti, če kdaj pa kdaj kje pritisneš :rolleyes: , bolj me moti da grejo vozit pijani, pa kaka rizična pa čist nepotrebna prehitevanja. ja ja ata, tak je ko mladina divja ja :D
Ven0m Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 venom baje si neke porihtal motor? sem prebral na msnju da si se že pelal... kolko še manjka da bo vse porihtano? Mal pa že :D Moji čis mal manka...rabm nalepke :D Zj sm pa dobu še eno isto Rs-ko, pa še enga tamauga Tomosvga crossa(za na per) Niso konji krivi, da ga voznik tišči, če nima voznik tolk pameti, da se ne zna obnašat na cesti, potem tud tja ne spada, ne pa da ga zakoni omejujejo. Sicer jst osebno nisem proti, če kdaj pa kdaj kje pritisneš :rolleyes: , bolj me moti da grejo vozit pijani, pa kaka rizična pa čist nepotrebna prehitevanja. Jz grem včasih rad z 500KM na cesto...mal gume pokurt :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Mal pa že :D Moji čis mal manka...rabm nalepke :D Zj sm pa dobu še eno isto Rs-ko, pa še enga tamauga Tomosvga crossa(za na per) Jz grem včasih rad z 500KM na cesto...mal gume pokurt :whistle: ja jaz pa grem včasih malo z atejovim mig-29, na en panoramski let okoli pohorja, pa medtem še malo raketiram ciganske vasi tam v okolici :D
Dolenc™ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Pri njih je problem k nazaj s kalašniki strelajo
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Pri njih je problem k nazaj s kalašniki strelajo ja, home made kalašniki, na kamne :D
Ven0m Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ja jaz pa grem včasih malo z atejovim mig-29, na en panoramski let okoli pohorja, pa medtem še malo raketiram ciganske vasi tam v okolici :D Men je bl užitk da se postavjo na sredino parkirišča jz pa driftam okol njih (itak mi ne gre preveč dobr tak da jih več al manj pogazm :D )
Matex_46 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 kaj pa voziš? avto mislim :P Povem samo, da grmi :evilgrin:
Dolenc™ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Grmi tud katrca ko ma preperel avspuh
_Fingi_ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 nic grem jaz delat :whistle: tudi jaz :trance_33_sleep: :rolleyes:
Ven0m Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 js pa sm prišo iz šihta zaj :D Jz pa sm se zbudu in bom šel u šiht :D
kukec1 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 jaz pa sem bil na šihtu in grem na šiht..
kukec1 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 evo mene iz šihta... mater sem dolgo bil... pač mehanizacija zatajila :D
kukec1 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 (popravljeno) stroji pocrkal..... P.S: sem pa zjutraj nabral 8h :D Popravljeno Julij 24, 2007. Popravil kukec1
_LuX_ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Men je pa dons skoz strom vn metal, tko da sm mev velllllliiiikkk pavz, k sm mogu majstra cakat da je ustimov.
Schmid87 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 in poj pravte da FFUUULLL delate :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se