Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ahaha KLIK

(pa čeprav malo žalostno)

Objavljeno (popravljeno)

kva pa je tuki žalostnga? :D

to si se zih ti tm zadru: i love u saraaahh :D

drgač je pa u temu videu Jack Nicholson šmeks.. ni kj :D

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

haha ja jest sm biu :> jebes zalostno ja...cist p[rou ma heh

Objavljeno

NO 125-KE

SM OPAZO ZANIMIV POGOVOR PA VIDIM DA SE KR SPOZNATE

JS MAM APRILIO RS 125 LETNIK 2002 PA NE VEM KK NAI JO ODBLOKIRAM

Objavljeno (popravljeno)

Se ga še spomnite? Mte. Lani je na današnji dan odšel za vedno...

lp Grega

Popravljeno . Popravil Gregc
Objavljeno
NO 125-KE

SM OPAZO ZANIMIV POGOVOR PA VIDIM DA SE KR SPOZNATE

JS MAM APRILIO RS 125 LETNIK 2002 PA NE VEM KK NAI JO ODBLOKIRAM

maš odgovor v temi rs 125... če te karkol zanima PM

Objavljeno
Se ga še spomnite? Mte. Lani je na današnji dan odšel za vedno...

lp Grega

Se ga spomnimo in spominjamo večkrat. V soboto smo se nekaj menil, da se zapeljemo do Logatca in mu prižgemo sveče.

Matevž, počivaj v miru :cry:

Objavljeno

Ja, dons je ta žalostni dan :cry: :cry:

Kako je pol s furco, kdaj gremo, kje se dobimo, kdo gre? :hmm:

Mte, rest in peace, počivaj v miru :closedeyes: :cry:

Objavljeno
Bwahahahaha.. :D

poglejte si to:

yamaha ybr 250

za 4200€ ybr 250..poglejte kaka je :BUA: tega pa ne bi meu :nono: za tak dnar :slap: 1 valjni 4 taktni (250ccm) :slap: guma odspredi 100, odzadi 130 :slap: :lol1:

kaj dela to a :kva2: :slap:

za tak dnar :hmm: :nono:

kaj pravte?

kva maš pa ti ene izpade :blink:

sej o tem smo se že neki pogovarjal (a), mal pozno ti pride :whistle:

aja...kaj že voziš? aaaaa točno...ybr 125 :krneki:

Objavljeno

Enkrat ste govoril o naročanju Motula 710, v večjih količinah, a to ste že kej naročval al še boste? Kašna bi bla cena? Ne mi o tem, tok pa tok % cenej...rabu bi točn podatk.

Hvala :worship:

Objavljeno
Enkrat ste govoril o naročanju Motula 710, v večjih količinah, a to ste že kej naročval al še boste? Kašna bi bla cena? Ne mi o tem, tok pa tok % cenej...rabu bi točn podatk.

Hvala :worship:

to se tut že js sprašujm kvaj zdj fora.. umes sm že 80€ zagonu.. zgleda da se je use ustavl.

Objavljeno

OLJE MOTUL 710 2t

Naročniki že veste kdo ste.

Cena olja s 30% popustom bo znašala 10,20€, vzeli pa naj ga bi 60l.

Pošiljka te količine olja pride naslednji teden.

Dobite pa ga la v primeru, če mi plačate. Lahko sicer založim, samo če kdo ne bo potem plačal, ga bom poiskal in mu lastno ročno odrezal jajca.

Zdaj pa vsi, ki ste se naročili me drgnte´na matej.sulc46@hotmail.com ali pa preko PM-ja.

Objavljeno
OLJE MOTUL 710 2t

Naročniki že veste kdo ste.

Cena olja s 30% popustom bo znašala 10,20€, vzeli pa naj ga bi 60l.

Pošiljka te količine olja pride naslednji teden.

Dobite pa ga la v primeru, če mi plačate. Lahko sicer založim, samo če kdo ne bo potem plačal, ga bom poiskal in mu lastno ročno odrezal jajca.

Zdaj pa vsi, ki ste se naročili me drgnte´na matej.sulc46@hotmail.com ali pa preko PM-ja.

wuhu :D poj se bom pa lohk gonu naukol :P

Objavljeno (popravljeno)
wuhu :D poj se bom pa lohk gonu naukol :P

Zdej pa se še vprašaj al se boš gonu z jajci al brez. :whistle:

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno
kva maš pa ti ene izpade :blink:

sej o tem smo se že neki pogovarjal (a), mal pozno ti pride :whistle:

aja...kaj že voziš? aaaaa točno...ybr 125 :krneki:

To je ybr 250 in ne 125 .) takega motorja ne bi meu nikoli, kot je ta ybr 250 :BUA: ybr 125 je že mal bolš, kr z njo pridobivaš izkušne, pa še poceni je in vredna svojega denarja, ampak poglejte ybr 250 :blink: za tak denar dobiš že veliko bolši motor kot pa ybr 250..naprimer suzukija sv 650 N letnik '04 dobiš rablenga že za dobrih 3000€ in še ti ostane denar za blokado 25 kw, pa še za čelado in nekaj opreme..in smo pri 4200€ :)

Z eno besedo..ybr 250 ni vredna svojga dnarja, ybr 125 pa je vredna svojga dnarja..na kratko :)

Zdej me pa pojejte :whistle:

Objavljeno
To je ybr 250 in ne 125 .) takega motorja ne bi meu nikoli, kot je ta ybr 250 :BUA: ybr 125 je že mal bolš, kr z njo pridobivaš izkušne, pa še poceni je in vredna svojega denarja, ampak poglejte ybr 250 :blink: za tak denar dobiš že veliko bolši motor kot pa ybr 250..naprimer suzukija sv 650 N letnik '04 dobiš rablenga že za dobrih 3000€ in še ti ostane denar za blokado 25 kw, pa še za čelado in nekaj opreme..in smo pri 4200€ :)

Z eno besedo..ybr 250 ni vredna svojga dnarja, ybr 125 pa je vredna svojga dnarja..na kratko :)

Isti kurac je kot ybr 125, samo da stane več. Iste 'smeti'

Objavljeno

Ej fingi tist ole, ti kr naroč jest ga bom uzev.

Objavljeno
:lol1: :lol1:
Objavljeno

še ena cvetka naših vrlih "glasbenikov": zelo resnična pesmica sicer, ki prikazuje normalno stanje po pohorskih gostilnah ob petkih in sobotah zvečer :D

Objavljeno

Ejte, neki časa nazaj sm gledu eno temo, k je zdej ne najdem o tistih drsnikih, k jih daš kr čez kavbojke :whistle: Kje bi se dal to dobit?

Objavljeno

AAAAAAAAAAAAAAAAA kk je enim fajn ko majo tolk dnarja :kva2:

Mudel mev prej ducatija 998 zej pa tanovo 1098 (pa še sg registracija :D) ... >KLIK< galerija motociklov :worship:

Objavljeno (popravljeno)
AAAAAAAAAAAAAAAAA kk je enim fajn ko majo tolk dnarja :kva2:

Mudel mev prej ducatija 998 zej pa tanovo 1098 (pa še sg registracija :D) ... >KLIK< galerija motociklov :worship:

jap en folk sere keš... drgač pa se mi na tej strani una suzika .. (taprvi gsx r na tej strani 3x bolj dopade B) )

al pa kej tazga... http://www.bikepics.com/pictures/973409/ suzuki tanov gsx r 1000 yoshimura :wub slika ter motor .... adijo pamet :wub:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Zdej hočeš povedat, da je ybr 125 bolši kot ybr 250? 250 je usaj mal bl motorja (sej to so tud jajca), ne pa ybr 125 k je še slabš kt apn6.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!