Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
AAAAAAAAAAAAAAAAA kk je enim fajn ko majo tolk dnarja :kva2:

Mudel mev prej ducatija 998 zej pa tanovo 1098 (pa še sg registracija :D) ... >KLIK< galerija motociklov :worship:

Tisto ni Ducati 998 ampak 999, jah blagor se enim ane... :rolleyes:

Objavljeno

nc otroci, dost mam jest tega....grem na morje :> sicer samo do nedelj pa vseeno hehe :>

papap

Objavljeno
nc otroci, dost mam jest tega....grem na morje :> sicer samo do nedelj pa vseeno hehe :>

papap

lepo se mej, pa ahči se :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss:

meddrajvr... sm lih kl icov, čez urco zvem a ga ma na zalogi, če ne pa v pondelk dobim 12l :evilgrin: :whistle: :whistle:

Objavljeno

papap

čau bau :D

P.S. mi mamo pa kr mamuta sred krožnga :unsure:

Objavljeno
Ejte, neki časa nazaj sm gledu eno temo, k je zdej ne najdem o tistih drsnikih, k jih daš kr čez kavbojke :whistle: Kje bi se dal to dobit?

a ti kolenčkaš?

Objavljeno

mene zanima kera je razlika v motorju med novo runrco 125 4 taktno nov model pa letnik 2006 še sicer stari model ranrce sam se mi zdi da ma isto mašino pa a gre ena bol od druge

Objavljeno
mene zanima kera je razlika v motorju med novo runrco 125 4 taktno nov model pa letnik 2006 še sicer stari model ranrce sam se mi zdi da ma isto mašino pa a gre ena bol od druge

predvidevam da maš v mislih skuter? to pa vprašej v drugi temi :)

Objavljeno

k se bo šlo v logatc (če se bo šlo) mi nj en pošle mal pr SMS al pa kj, zato k morm js še do vombergrja po ole itd. pa da še kj pomalcam :D :)

Objavljeno
k se bo šlo v logatc (če se bo šlo) mi nj en pošle mal pr SMS al pa kj, zato k morm js še do vombergrja po ole itd. pa da še kj pomalcam :D :)

ej fifty, sm ti pozabu rečt, a bi blo možn, da bi usak pou litra kupila, ker jest itaq pol dobim ole za 10€/l, pa bi ga zdej nekak sam tok da pridem do logatca pa nazaj... :rolleyes:

kuko pa je zdej s to furco, a se gre al ne? :naughty:

Objavljeno
ej fifty, sm ti pozabu rečt, a bi blo možn, da bi usak pou litra kupila, ker jest itaq pol dobim ole za 10€/l, pa bi ga zdej nekak sam tok da pridem do logatca pa nazaj... :rolleyes:

kuko pa je zdej s to furco, a se gre al ne? :naughty:

fingi, lohk ga usak pou kupva ja, če hočš :D

Objavljeno
a ti kolenčkaš?

Bi, pa ne morem.. iščem ščitnike :) Sicer bi glih skupej spacal za en kombinezon, ampak pol nebi mel niti za... nič :unsure: Tak da sm kupo jakno, pa rokavice, zdej pa bi še sam ene drsnike.. kje bi jih dobu? :blush:

Objavljeno

SM pa kolenček...? slaba :grim

Objavljeno
Bi, pa ne morem.. iščem ščitnike :) Sicer bi glih skupej spacal za en kombinezon, ampak pol nebi mel niti za... nič :unsure: Tak da sm kupo jakno, pa rokavice, zdej pa bi še sam ene drsnike.. kje bi jih dobu? :blush:

bedno razmišljanje :BUA:

Objavljeno
bedno razmišljanje :BUA:

beden komentar

Objavljeno
beden komentar

Še bolj bi pa blo če ti nebi delu kritika iz sebe

Objavljeno

ma ne, razpizdi me ko človek neki pove kako se je odloču, un pa s takim komentarjem pride ven...

no sem že tiho... :xx:

Objavljeno

pa gre tomos po cestah do kolena? kolko sem videl naprimer xtjka ne gre... no mislim da je voznik dokaj dober in bi že prišel do kolena če bi šla :)

ma ne, razpizdi me ko človek neki pove kako se je odloču, un pa s takim komentarjem pride ven...

no sem že tiho... :xx:

saj je prav povedal, na opremi ni za šparat :) kupiš kombinezon, pač porabiš cel dnar ampak imaš bolj varno opremo ;)

Objavljeno (popravljeno)
saj je prav povedal, na opremi ni za šparat :) kupiš kombinezon, pač porabiš cel dnar ampak imaš bolj varno opremo ;)

že že, evo lahko bi mu lepo povedal svoje mnenje kot ti zdaj...

mah saj useeno :D

no mal se res čudno zdi tomos in kolenčkanje... :whistle:

Popravljeno . Popravil tWistEr
Objavljeno

_Nejko_ peace :whistle:

:rolleyes:

Objavljeno

Matr, mal sm zmatran, tale kranska noč ti kr pobere ene energije :whistle: Lahko noč :worship:

Objavljeno
Matr, mal sm zmatran, tale kranska noč ti kr pobere ene energije :whistle: Lahko noč :worship:

Tako je :D najt :yawn:

Objavljeno

supermoto pa kolenčkanje pa ne vem če gre skup... brez zamere ampak za take zadeve bi si mogu kupt SS al pa kaki naked motor

Objavljeno (popravljeno)

gre tudi na sm samo ne vem če gre tudi s tomosom, sploh po cestah s serijskimi gumami... drugače pa niti ne zgleda lepo kolenčkanje na sm ampak je dosti lepše noga naprej stegnjena ob sprednjem kolesu kot pri motocrossu :P

Popravljeno . Popravil Brodar

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!