_Nejkooo_ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) GORENJSKA r0x :D ma daj, ti raje idi v šparovček pogledat, da ti ni ki slučajno sosed pozabo enga centa od včeraj vrnit ko sta šla na deci mrzle, deci tople vode :D Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil _Nejko_
Schmid87 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ma daj, ti raje idi v šparovček pogledat, da ti ni ki slučajno sosed pozabo enga centa od včeraj vrnit ko sta šla na deci mrzle, deci tople vode :D mi je že vrnu :yea1:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Bi mogla it v maribor z nami :whistle: tist so bli smehi :worship: :worship: Ahči bahči pa to :whistle: pa zokni... ja ja :yea1: :yea1: ke je že to :( to pa je bla čaga jaaa, ki je zaj duheccc.... ahči bahči grejm v makouuuuleeee :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) ja valda ke te s tebo je, štajerci smo tak in tak najbolši, doben nam nea nič more ker ga kuj rasturamo lahko :D ja no..kle bi se dal diskutirat...narečje res zakon...ampak štajerci..hmm... :whistle: Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil metuljcica46
GrCaR Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ok, sočustvujem s tabo :cry: :cry: :D ne, sej drugač je ql pa use, sam dons mi pa res ni do hecov pa smejanja pa tko. a poj ti ni všeč njen smisu za humor? ja mi je, sam je drug razlog, zakaj mi dons niti najbl smešna stvar ne prinese nasmeha. Sam ena oseba je tega zmožna.
Schmid87 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ne, sej drugač je ql pa use, sam dons mi pa res ni do hecov pa smejanja pa tko. ja mi je, sam je drug razlog, zakaj mi dons niti najbl smešna stvar ne prinese nasmeha. Sam ena oseba je tega zmožna. se opravičujem :trance_33_sleep:
GrCaR Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 grči... mi te mamo še zmeri radi :friend1: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: vem jst to, sej smo prjatli. se opravičujem :trance_33_sleep: ni panike.
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 vem jst to, sej smo prjatli. ni panike. ali pa celo kaj več haa :wub: :lol1:
Schmid87 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ej fantje.. kuko ju3 kaže kj z vremenam? oz. dons.
tWistEr Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 poglej moj usebar :naughty: ...tako nekako :whistle:
JMatic Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ok no comment....jst nč ne skrivam...sm taka k sm..če komu kej ni všeč tut prou...se ne bom lih neki sekirala :whistle: sam nism pa da bi tm sred kranja mamuta jahala in to v miniču :D jst sm poštena, prjazna deklca O:-) sj ni sred kranj...prej sred kokrce :> ja no kaj se pa smejete......?? :unsure: sej je čist ql bejbika.....jst bi jo rada še v živo spoznala :yes: haha a dream come troo :> A se jutr km pelemo?mitofreak,greš? :D lahko..sam ne delec ...dva akumulatorja nista za po sloveniji haha sej vemo kako je razumela, sam še useeno no... :whistle: :whistle: aja, kako se te pa prepriča da se odpreš? ponavad tok zlo noge skp tišiš ker sm kulturna fingi...in ne dajem kr nog posod narazn, jasno??? :whistle: narazn res ne....ampak po men ti jih pa ni problem metat :evilgrin: :winkiss: :winkiss: :naughty:
JMatic Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 grcar jest ti pa zavidam...to da si srecno zalublen :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: pa prpel ze enkrat jo pokazat no :>
GrCaR Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 grcar jest ti pa zavidam...to da si srecno zalublen :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: pa prpel ze enkrat jo pokazat no :> Hvala :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 sj ni sred kranj...prej sred kokrce :> khm.. Mlaka (madafaka) :D
Schmid87 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 poglej moj usebar :naughty: ...tako nekako :whistle: a pa ti kj laže tale napoved? :D
JeRn3j Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 lej, ne sramujem se je, ker mi je res najbl všeč in moja čustva do nje upam priznat pred vsemi, da jo LJUBIM. Do hecov mi pa dons ni, ker pride tut kkšn slb dan pa ne gre use po načrtih. hahaha dej ne pretiravi no :lol1: :lol1: :lol1: matr sm se nasmejov
tWistEr Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 a pa ti kj laže tale napoved? :D zadanejo samo za nasledni dan...naprej ne glej :grrr
JMatic Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 kok ti ses pa zdele pelou mim mene:> sm biu u avtu :>
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 evo mene z morja.... je blo od cetrtka kaj novega?
Čamac Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ma daj, ti raje idi v šparovček pogledat, da ti ni ki slučajno sosed pozabo enga centa od včeraj vrnit ko sta šla na deci mrzle, deci tople vode :D hahahahahahaha to je toooo :worship: :OK: :kva2: ja mi je, sam je drug razlog, zakaj mi dons niti najbl smešna stvar ne prinese nasmeha. Sam ena oseba je tega zmožna. hahahahahahahahahahah no no ne vem kaj se s tabo dogaja ampak to pa je že res preveeeeeeeč pocukrano, kaj si se čist pomekhužo odkar maš toto punco al kaj... mene bi sram blo pisat take bedarije :) kaj če bosta šla narazen, boš pa hotel storiti samomor ko tote 13 letne šmrkle "kao" zalublene? nič nimam proti, lepo da se imata rada, uživata,... ampak vsaj malo ponosa pa lahko ohraniš ;)
NejcZ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Troo... :whistle: BTW, končn sm izpit naredu :yea1:
reesko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Troo... :whistle: BTW, končn sm izpit naredu :yea1: yea yea yea yea..čestitke :D kdaj častiš :evilgrin:
NejcZ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Mal dalč si doma.. drgač ni problema :D
reesko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 čamac klikni me na MSNju..jaz te ne bom iz principa :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se