Matex_46 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 v Rusiji so najhujši flasherji, tisti bliz Černobilia se na partijih celo svetjo :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Čamac Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 čamac klikni me na MSNju..jaz te ne bom iz principa :D gaylord :rolleyes: v Rusiji so najhujši flasherji, tisti bliz Černobilia se na partijih celo svetjo :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: hahahahahahahaa :worship: :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Troo... :whistle: BTW, končn sm izpit naredu :yea1: kongređulejšn :D
Čamac Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ej đastaboj a si se pelu ti dons kej v okolci ljubljane?
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ej đastaboj a si se pelu ti dons kej v okolci ljubljane? ne zakaj....oz s cim...v avtu mogoce ja
reesko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 tam pri horjulu morda? kaj si pa ti na mojem koncu delu?
Čamac Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ne zakaj....oz s cim...v avtu mogoce ja ker je reesko prepričan da te je videl na motorju kaj si pa ti na mojem koncu delu? šel sem do fanta (je bil sam doma)
reesko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ker je reesko prepričan da te je videl na motorjušel sem do fanta (je bil sam doma) do kerga :evilgrin:
Stafuc Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 do kerga :evilgrin: Mors pa cist use vedit :P (Aja edin ce sumis da ti ga je spelov :whistle: )
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 koci, koci, si se mogoče dans pelal iz rimskih toplic proti laškemu, zelena ninja pa črni kombinezon.... se mi zdi da si bil ti, jaz sem bil na isti ninji kot je tvoja (testna vožnja) pa sem tam prišo iz enega odcepa sedraž al nekak tak se je reko kraj... :D
reesko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Do Jureta. Hihi. Pikec ne povej jim vsega!
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ker je reesko prepričan da te je videl na motorjušel sem do fanta (je bil sam doma) nop....razn ce se ze serviser vozi okol :D....samo ni plastik :P koci, koci, si se mogoče dans pelal iz rimskih toplic proti laškemu, zelena ninja pa črni kombinezon.... se mi zdi da si bil ti, jaz sem bil na isti ninji kot je tvoja (testna vožnja) pa sem tam prišo iz enega odcepa sedraž al nekak tak se je reko kraj... :D ni vec rs250 v igri?
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) nop....razn ce se ze serviser vozi okol :D....samo ni plastik :Pni vec rs250 v igri? nope, s starši sem se malo bolj posvetoval, pa so rekli da mi raje še te malo pomagajo, pa da se normalno vozim z motorjem ko pa da bom cele dneve šraufal.... tak da bo ninja, po vsej verjetnosti 2004 letnik :OK:.... dans sem sprobal obedve, 2004 in 2005, pa me je 2004 nekako bolj prepričala (čeprav se mi je nekako zdelo, da 2005 za odtenek bolj vleče, ampak itak preveč hehe), no dodatni razlog, da se mi je 04 bolj dopadla pa je tudi to da ma akrapota gor, in ko sem se vozo in ko je odzadaj grmelo pa pokalo ko sn dal v nižjo prestavo, so mi kuj dlake šle pokonci hehe:D Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil _Nejko_
_LuX_ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Finigi a je ole ze prsu?, zdej mi pa lucka ze kr fajn svet.
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 nope, s starši sem se malo bolj posvetoval, pa so rekli da mi raje še te malo pomagajo, pa da se normalno vozim z motorjem ko pa da bom cele dneve šraufal.... tak da bo ninja, po vsej verjetnosti 2004 letnik :OK:.... dans sem sprobal obedve, 2004 in 2005, pa me je 2004 nekako bolj prepričala (čeprav se mi je nekako zdelo, da 2005 za odtenek bolj vleče, ampak itak preveč hehe), no dodatni razlog, da se mi je 04 bolj dopadla pa je tudi to da ma akrapota gor, in ko sem se vozo in ko je odzadaj grmelo pa pokalo ko sn dal v nižjo prestavo, so mi kuj dlake šle pokonci hehe:D sej fajn to....jaz bom pa rajsi prodal hondo pa pocakal na drugo leto,enkrat po avtu....mogoc celo novo 600ko oz nov model rrke ce se bo dalo dobit za tako ceno kot upam....
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 sej fajn to....jaz bom pa rajsi prodal hondo pa pocakal na drugo leto,enkrat po avtu....mogoc celo novo 600ko oz nov model rrke ce se bo dalo dobit za tako ceno kot upam.... hehe ma ja sej bo, zaj edino stare prepričujem kak bom po pameti vozo pa tak dalje.... no zdaj na začetku bom vsekakor, da se malo navadim, ker ipak bo vlki preskok iz 4t 125 na 600ss....itak to preveč leti za tote naše luknjaste ceste...heheh
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 hehe ma ja sej bo, zaj edino stare prepričujem kak bom po pameti vozo pa tak dalje.... no zdaj na začetku bom vsekakor, da se malo navadim, ker ipak bo vlki preskok iz 4t 125 na 600ss....itak to preveč leti za tote naše luknjaste ceste...heheh hitro se navadis....jaz sem se ze drugi dan po koleni vozo pa sem naredo 40km z motorjem....
JeRn3j Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 grčar si se dans pelov čez vrhniko pa eno si meu uzad u roza pulovrju... predvidevam da teja :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 hitro se navadis....jaz sem se ze drugi dan po koleni vozo pa sem naredo 40km z motorjem.... no dobro, samo si ti mel prej en cajt rs 125, pa pol še eno, jaz pa to jajco, tak da bo to moj prvi ss motor...
JeRn3j Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 no dobro, samo si ti mel prej en cajt rs 125, pa pol še eno, jaz pa to jajco, tak da bo to moj prvi ss motor... mulc, ti sam po pameti voz :unsure:
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 mulc, ti sam po pameti voz :unsure: hehe, bom, bom, kolk se bo le dalo....no sej če bom kupo vam tak sporočim, pa prpopam par slikic, za zdaj pa ne bom nič več govoril, ker če mi slučajno splava po vodi ta ponudba, bom pač spet moral na oglede hodit hehe.... :D (stari so rekli da morn malo prespat zadevo, ker sn zaj preveč živčn, pa da se bomo ju3 zmenli, tak da če si ne bojo kaj premislili, je motor že konc tedn doma :D )
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 mulc, ti sam po pameti voz :unsure: tocno tak....
GrCaR Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 hahahahahahaha to je toooo :worship: :OK: :kva2: hahahahahahahahahahah no no ne vem kaj se s tabo dogaja ampak to pa je že res preveeeeeeeč pocukrano, kaj si se čist pomekhužo odkar maš toto punco al kaj... mene bi sram blo pisat take bedarije :) kaj če bosta šla narazen, boš pa hotel storiti samomor ko tote 13 letne šmrkle "kao" zalublene? nič nimam proti, lepo da se imata rada, uživata,... ampak vsaj malo ponosa pa lahko ohraniš ;) mene pa ni. grčar si se dans pelov čez vrhniko pa eno si meu uzad u roza pulovrju... predvidevam da teja :whistle: Ja sm biu ja, pa bla je Teja, sam ni mela roza puloverja, ampak roza hlače ;) kje si pa ti biu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se