k0ci Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 koci, koci, si se mogoče dans pelal iz rimskih toplic proti laškemu, zelena ninja pa črni kombinezon.... se mi zdi da si bil ti, jaz sem bil na isti ninji kot je tvoja (testna vožnja) pa sem tam prišo iz enega odcepa sedraž al nekak tak se je reko kraj... :D :kva2: a se je teb zmešalo al kaj :hmm: al nimam izpita pa naj bi bil v rimskih toplicah :grrr sploh pa je danes ninja laufala samo kake pol minute ker se mi ni dalo kolesa vrtet ko sm ketno mazal :P ja pa opral sem jo da sedaj blista :wub: drgač pa če boš res kupu :worship:
JMatic Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 lol nejko 1 en :>vse najboljse hehe
Roky Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 :kva2: a se je teb zmešalo al kaj :hmm: al nimam izpita pa naj bi bil v rimskih toplicah :grrr sploh pa je danes ninja laufala samo kake pol minute ker se mi ni dalo kolesa vrtet ko sm ketno mazal :P ja pa opral sem jo da sedaj blista :wub: drgač pa če boš res kupu :worship: A ti še nimaš izpita :hmm:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Finigi a je ole ze prsu?, zdej mi pa lucka ze kr fajn svet. Am, olje dobim jutr al pa v četrtk :closedeyes: :closedeyes: Nejko, vse najbolše :yea1: :yea1: :yea1: velik sreče pr izbiri motorčka, pa potem veliiiiiiiiko srečnih kilometrov :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
JeRn3j Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) Ja sm biu ja, pa bla je Teja, sam ni mela roza puloverja, ampak roza hlače ;) kje si pa ti biu? jst sm biu na vrnki u unmu lokalo tanajbolj polnem... biu sm pr sošolcu pa sva šla nekej spit :) nejko use najbolš.--- pa sam ninjo kupt :OK: Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 nejko vse najboljse,...pa pametno kup pa vlko varnih pa lepih km
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 :kva2: a se je teb zmešalo al kaj :hmm: al nimam izpita pa naj bi bil v rimskih toplicah :grrr sploh pa je danes ninja laufala samo kake pol minute ker se mi ni dalo kolesa vrtet ko sm ketno mazal :P ja pa opral sem jo da sedaj blista :wub: drgač pa če boš res kupu :worship: aja hehe, no sem pač mislo, ker sn te gledal na slikah, pa se mi je zdelo da se je en podobn mimo peljal, ja kupo pa bom po vsej verjetnosti 04 letnik.... nejko vse najboljse,...pa pametno kup pa vlko varnih pa lepih km vse najboljše :winkiss: hvala, hvala... upam da bo to čimprej.... jst sm biu na vrnki u unmu lokalo tanajbolj polnem... biu sm pr sošolcu pa sva šla nekej spit :) nejko use najbolš.--- pa sam ninjo kupt :OK: hehe, itak da ninjo, ostalih sploh ne gledam....heheh :D
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 nejko happy b-day :winkiss: ko gremo zapit b-day pa povej :D :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 nejko happy b-day :winkiss: ko gremo zapit b-day pa povej :D :whistle: hehehhe, pozimi ja.... matex me je čist okužo z njegovimi fintami :D
Noiser69 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Vse naj naj Nejko :OK: :OK: :OK:
k0ci Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 @nejko, pa da boš zeleno kupu!!!!!!! :angry:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Am, olje dobim jutr al pa v četrtk :closedeyes: :closedeyes: Dobu :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: sam povej kdaj boš prevzeu :P
Schmid87 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 hepi brzdj nejko :D P.S. js tut čakam na olje.. Matex, kje d fak je ole? :D
JeRn3j Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 hepi brzdj nejko :D P.S. js tut čakam na olje.. Matex, kje d fak je ole? :D citiram matexa; kje d fak je dnar???
JeRn3j Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 tts za 10€ :whistle: :whistle: ? motul za 10.90 :whistle: :whistle: ?
Schmid87 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 citiram matexa; kje d fak je dnar??? tuki pr men..
JeRn3j Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 tuki pr men.. no lepo... sej ole bo baje ta tedn,..... baje
Schmid87 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 no lepo... sej ole bo baje ta tedn,..... baje jah, tkoj blo rečen že prjšn tedn :) sj bom pa kupu 1litr od fingija.. doklr nau pršu Motul :trance_33_sleep:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Vse naj naj Nejko :OK: :OK: :OK: @nejko, pa da boš zeleno kupu!!!!!!! :angry: nope, verjetno ne bo zelena, jebeš zeleno, to že ma vsak drugi, treba je met neki unikat.... če bo tale ker sn si nagledal bo plava....ful mi je lepa v živo, dost bolj ko pa na slikah hepi brzdj nejko :D P.S. js tut čakam na olje.. Matex, kje d fak je ole? :D pa nimam brzdeja no, oz. ga mam, ker je vsaki dan moj birthday, glede na moj način življenja....hehe
reesko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 nope, verjetno ne bo zelena, jebeš zeleno, to že ma vsak drugi, treba je met neki unikat.... če bo tale ker sn si nagledal bo plava....ful mi je lepa v živo, dost bolj ko pa na slikahpa nimam brzdeja no, oz. ga mam, ker je vsaki dan moj birthday, glede na moj način življenja....hehe plava na slikah ni huda...v živo je pa ubitačna :worship:
_LuX_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Dobu :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: sam povej kdaj boš prevzeu :P Dej ce lohk dej fotru pa nej mi na siht prnese :P
Schmid87 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 plava na slikah ni huda...v živo je pa ubitačna :worship: zadnč sm vidu v živo oranžno :D :D res lepa :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se