Matex_46 Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 :P hehehhe, pozimi ja.... matex me je čist okužo z njegovimi fintami :D Pozor, Motul: Cena Motula 1l je spremenjena, od glavnega dilerja lahko najceneje dobimo za 14,45 €/ dobava 2-3 dni. Zdaj prodajalec je mal preveč jezik vrtel, dans mi je pa šef sporočil ceno. Cena drugače cca. 17-18€ ponekod celo dražje. Zdaj, če bi še vedno radi vzeli mi morate sporočiti.
Schmid87 Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 bom js raj mal premislu.. od fingija TTS mi je bl zanimiv :P
reesko Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 TTS-a dajte not..pa šparite denar...zariba itak z obema...sam če tankaš TTSa maš pol več za generalno :P
JMatic Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 mene je pa dons kaps ustavu :> 166evrou za tablco....pol sm pa reku a more bit tkole...pa sm jo dau tko k je treba....pa je reku ok dons nau nc, ampak pridm jest tole se mal pogledat..kje pa si doma :> lol hvala bogu za normalne polcaje
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 mene je pa dons kaps ustavu :> 166evrou za tablco....pol sm pa reku a more bit tkole...pa sm jo dau tko k je treba....pa je reku ok dons nau nc, ampak pridm jest tole se mal pogledat..kje pa si doma :> lol hvala bogu za normalne polcaje zegn :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 mene je pa dons kaps ustavu :> 166evrou za tablco....pol sm pa reku a more bit tkole...pa sm jo dau tko k je treba....pa je reku ok dons nau nc, ampak pridm jest tole se mal pogledat..kje pa si doma :> lol hvala bogu za normalne polcaje a za izpit pa ni nč težiu :P prejle smo se skor srečal u krožnmu.. js sm biu glih na čoparju, sm pršu iz naklške prot krožnmu, ti si ga pa glih zapuščou :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) Dej ce lohk dej fotru pa nej mi na siht prnese :P No bom dav.... se pol bl natančn slišva, sam ne vem kuko, k ne vem kdaj bom dam pršu :whistle: :P Pozor, Motul: Cena Motula 1l je spremenjena, od glavnega dilerja lahko najceneje dobimo za 14,45 €/ dobava 2-3 dni. Zdaj prodajalec je mal preveč jezik vrtel, dans mi je pa šef sporočil ceno. Cena drugače cca. 17-18€ ponekod celo dražje. Zdaj, če bi še vedno radi vzeli mi morate sporočiti. ha, se je men zdel da bo kej tacga... :closedeyes: bom js raj mal premislu..od fingija TTS mi je bl zanimiv :P :naughty: :naughty: aja, drgač pa... en lep pozdrav s šihta :yea1: :yea1: :yea1: ps. mitofrik... ju laki bastrd! :worship: hudo an, kuko pa da te je kr spustu, čeprov maš mal premal izpita? :whistle: :unsure: Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil _Fingi_
JeRn3j Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 mene je pa dons kaps ustavu :> 166evrou za tablco....pol sm pa reku a more bit tkole...pa sm jo dau tko k je treba....pa je reku ok dons nau nc, ampak pridm jest tole se mal pogledat..kje pa si doma :> lol hvala bogu za normalne polcaje zegnar... to tud mene zanima... za izpit ni nč težiu???
Aless Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 mene je pa dons kaps ustavu :> 166evrou za tablco....pol sm pa reku a more bit tkole...pa sm jo dau tko k je treba....pa je reku ok dons nau nc, ampak pridm jest tole se mal pogledat..kje pa si doma :> lol hvala bogu za normalne polcaje si mel sreco....jaz sem dobil sodnika(ta mi je dal pol ukor),ker sem mladoletn....ni fajn bit 18 po eni strani :P
frk Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 ajde dileri, rabim gume.. 100/80/17 in 130/70/17 sprednjo in zadnjo, po možnosti pirelli ali bridgestone.. kdo lahko kai zrihta ali pa kdo ve kje se da to dobit, lahko samo cifro od trgovine in podobno..
Aless Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 ajde dileri, rabim gume.. 100/80/17 in 130/70/17 sprednjo in zadnjo, po možnosti pirelli ali bridgestone.. kdo lahko kai zrihta ali pa kdo ve kje se da to dobit, lahko samo cifro od trgovine in podobno.. ce poves model pirellija al pa bridgestone ti lahko zvem cene....ker samo po firmi gume ti ne bom iskal :P
Ven0m Objavljeno Avgust 1, 2007 Objavljeno Avgust 1, 2007 Dober večer fantje... No ja se vračam na MS! Sm kej zamudu?
JeRn3j Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 a je to še vedno takšna cena?scooterkit poklič pa praš... se splača povprašat :whistle:
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 hehe pojma nimam kako in zakaj me je spustu :> ampak hvala bogu...ker bom tistih 40jurjev pa se mal zravn....danes dau za ampule za koleno....
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 Dober večer fantje...No ja se vračam na MS! Sm kej zamudu? mislim da nic kaj pomembnega...tako kot jaz ne...ko me skor 1 tedn ni blo
Ven0m Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 še za kak mesc bi mogu zgint...pa bi mogoč blo kj novga...:D
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 še za kak mesc bi mogu zgint...pa bi mogoč blo kj novga...:D poleg 1000strani....nic kj pametnga haha :>
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 poleg 1000strani....nic kj pametnga haha :> samo jaz sem se pa zacudo,ko ste ful malo nabil v tej temi teh 6 dni
Kleemen Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 Evo me po dolgem času spet med vami :winkiss: No jutri grem v Koper po škornje NITRO N101 :OK: Slikca: Prodajajo jih v neki trgovini, kr majo robo od Auresa, a ve kdo kje je to :? kake cene majo tm? Pravjo da je uredu in poceni roba :) Je že bil kdo tm? Koprčani, kje ste zdej :D
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 kdo od vas stromarjev... kje bi jest to lahko kupu R1 = 180k P1 = 20k trimmer multi turn R2 = 22k U1 = ICL 7107 R3 = 12k LD1,2,3,4 = MAN 6960 common anode led displays R4 = 1M R5 = 470k R6 = 560 Ohm C1 = 100pF C2, C6, C7 = 100nF C3 = 47nF C4 = 10nF C5 = 220nF se link do tega kar bom delal http://www.electronics-lab.com/projects/test/014/
_Fingi_ Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 A to bi ti ceuga kupu, al te zanimajo kondenzatorji pa uporčki ke bi lohka kupu? Če to, maš tle link pa se znajd, sej ni težko IC - elektronika
_ales_ Objavljeno Avgust 2, 2007 Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) kdo ma na letališču (joškota pučnika) parkiran rdeč sintesajzer XT125, pa na prednji strehci nalepko od motosveta? kdo od kle, al pa če ga kdo pozna??? biu dons tm, pa mi je lih v oči padla... Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil PESHY BOY
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se