JMatic Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ce lahk bi kupu ceuga...am bi ga pa tut delou sam :> odvisn kaj je cnej:>
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ce lahk bi kupu ceuga...am bi ga pa tut delou sam :> odvisn kaj je cnej:> v googla vpisi "svet elektornike forum" pa tam povpras ce se da kje celi kupit,drugace pa je tudi veliko povezav do trgovin s takimi stvarmi(upori...)....drugac ena izmed trgovin pa je HTE
reesko Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 samo jaz sem se pa zacudo,ko ste ful malo nabil v tej temi teh 6 dni ah glavni nabijatorji smo utihnli :P no sej jih še ke kr dost...zbilje team .. :P amm mene pa zanima kje bi jst lahko dobu potenciometer za rač. zvočnike logitech x530...FUL bi biu veseu če bi kdo vedu kje se to kup :worship:
GrCaR Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 kdo od vas stromarjev... kje bi jest to lahko kupu R1 = 180k P1 = 20k trimmer multi turn R2 = 22k U1 = ICL 7107 R3 = 12k LD1,2,3,4 = MAN 6960 common anode led displays R4 = 1M R5 = 470k R6 = 560 Ohm C1 = 100pF C2, C6, C7 = 100nF C3 = 47nF C4 = 10nF C5 = 220nF se link do tega kar bom delal http://www.electronics-lab.com/projects/test/014/ ah glavni nabijatorji smo utihnli :P no sej jih še ke kr dost...zbilje team .. :P amm mene pa zanima kje bi jst lahko dobu potenciometer za rač. zvočnike logitech x530...FUL bi biu veseu če bi kdo vedu kje se to kup :worship: IC elektronika v LJ je na Vodovodni cesti, HTE je v LJ na Roški cesti, JUST je na Brnčičevi, v trgovinskem centru. Mal poglejta po teh štacunah. Risko,dej bom jutr verjetno do tebe pršu, pa da vidm, če mam kkšnga tazga doma, k svojih zvočnikov lih nebi odperu zarad garancije :lol:
reesko Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Risko,dej bom jutr verjetno do tebe pršu, pa da vidm, če mam kkšnga tazga doma, k svojih zvočnikov lih nebi odperu zarad garancije :lol: no kul...ceu dan mam cajt...soboto pa nedelo mam pa nočne tko da bl težka...dej jutr pliz :P
Noiser69 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 kdo ma na letališču (joškota pučnika) parkiran rdeč sintesajzer XT125, pa na prednji strehci nalepko od motosveta? kdo od kle, al pa če ga kdo pozna??? biu dons tm, pa mi je lih v oči padla... Cofko Cof vem da ma rdečo XT-jko :unsure:
frk Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ce poves model pirellija al pa bridgestone ti lahko zvem cene....ker samo po firmi gume ti ne bom iskal :P mt 75 pirelli, samo so mi že v 2 trgovinah rekli da se jih ne da dobit, bridgestone bt 39(mislim da).. samo zai sem že naročo metzelerce, ju3 grem po njih..
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 @frk se vedno gledas za 600ko....jaz se takrat nisem nic vozil kaj okrog tiste trgovine v njihovem delovnem casu...mam ti pa hondo...ceprav ni glih r6 :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Haaaa, spet dž, pa spet na šiht :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:
Aljaz Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Haaaa, spet dž, pa spet na šiht :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1: jah... klinc pa ta dež. Sam da ne bo tko kot lani. Drgugač pa kdr smo na šihti kr nej lije :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 jah... klinc pa ta dež. Sam da ne bo tko kot lani. Drgugač pa kdr smo na šihti kr nej lije :rolleyes: js sm se vodzu u najhujšmu nalivu.. od pol 11ih do 12ih.. mokr k cuck :D
_LuX_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Jutr pa na morje :BUA: , motor bom prov pogrešov :cry: .
Aless Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Jutr pa na morje :BUA: , motor bom prov pogrešov :cry: . sej ce si samo na morju se ni tako hudo....problem nastane ko ti drugi delajo luste pa se vozijo v blizini plaze
GoUpC Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Kdo ve ket bi se dal dobit te nalepke k pridejo na rob feltne pa svetlobo odbijajo. :whistle: Gledam povsod pa ne najdem nč. Lp
_LuX_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Kdo ve ket bi se dal dobit te nalepke k pridejo na rob feltne pa svetlobo odbijajo. :whistle: Gledam povsod pa ne najdem nč. Lp Vomberger pomojm ma, okol 15€ je cena.
_LuX_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 sej ce si samo na morju se ni tako hudo....problem nastane ko ti drugi delajo luste pa se vozijo v blizini plaze Ja sej glih to je problem k je se moto zbor u izol.
frk Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 @frk se vedno gledas za 600ko....jaz se takrat nisem nic vozil kaj okrog tiste trgovine v njihovem delovnem casu...mam ti pa hondo...ceprav ni glih r6 :D mah, fs mi ni nekak po godu.. drugače pa še gledam ja, smao ne več za dolgo.. gume pa sem že tui kupo, metzeler lasertec, obe gumi za 135€+ zastojn montaža :naughty: :naughty:
HyperJack Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Te nalepke za na feltno sem videl, da jih je nekdo prodajal na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) pod moto opremo. lp Jaka
Aless Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 o takih nalepkeh je veliko povedano v kategoriji oprema v temi pobarvan rob platisca
norc 16 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 še 4 ure pa grem jaz dečki na morje. ayd grem v gostilno počakat do 3 zjutraj pol ap gremo
_N3jC_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 kdo ma na letališču (joškota pučnika) parkiran rdeč sintesajzer XT125, pa na prednji strehci nalepko od motosveta? kdo od kle, al pa če ga kdo pozna??? biu dons tm, pa mi je lih v oči padla... Ja jst ga poznam k smo bli skup na morju, je pa model tud iz krana...
Schmid87 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 še 4 ure pa grem jaz dečki na morje. ayd grem v gostilno počakat do 3 zjutraj pol ap gremo uživej :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 še 4 ure pa grem jaz dečki na morje. ayd grem v gostilno počakat do 3 zjutraj pol ap gremo Norc, go crazy :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se