_Fingi_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 še 4 ure pa grem jaz dečki na morje. ayd grem v gostilno počakat do 3 zjutraj pol ap gremo enđojej, pa čim mn po pamet :whistle: :yea1: :yea1: :yea1:
HyperJack Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Kaj vse človek ne vidi. Slike so iz OMV-ja mi jih je poslal sošolec ker tudi sam dela. hehe lp
JMatic Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 HAHAHAHAHHAHAHAH lol ta je car :> :worship: :worship: :worship:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Hudo :worship: :worship: pol mate pa vi probleme k ne veste če bo šu tomos v šarana... ma če gre tale rc v ax-a...pol pa res ni nč za skrbet da ne bi mogu motorja prpelat z avtom.
Aless Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Kaj vse človek ne vidi. Slike so iz OMV-ja mi jih je poslal sošolec ker tudi sam dela. hehelp tega pa res ne vidis vsak dan.....
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 wuhu, AX :OK: če mi bo kdaj crknu motor ga pa pridm iskt z AXam :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) Kaj vse človek ne vidi. Slike so iz OMV-ja mi jih je poslal sošolec ker tudi sam dela. hehelp Hahahahahahahahaaa :P Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil _Nejko_
Stroj Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Kaj vse človek ne vidi. Slike so iz OMV-ja mi jih je poslal sošolec ker tudi sam dela. hehelp LoL, to je na brezovci slikan :P
reesko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 LoL, to je na brezovci slikan :P sm lih hotu rečt...
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 a se gre poj dons kj na jezersk :whistle:
Stroj Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 sm lih hotu rečt... Kako se kej lanac nosi :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 a se gre poj dons kj na jezersk :whistle: jest bi šu an :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 jest bi šu an :whistle: :whistle: js si sam nrdim kusiu.. pa tko anprej.. poj bomo pa šli počas :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 js si sam nrdim kusiu.. pa tko anprej.. poj bomo pa šli počas :whistle: kr počas...morm jest tud še met k usil...pa da roky s šihta pride... :rolleyes: :krneki: :unsure: zdej nej se kr mal še asfalt greje :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 kr počas...morm jest tud še met k usil...pa da roky s šihta pride... :rolleyes: :krneki: :unsure: zdej nej se kr mal še asfalt greje :evilgrin: sam v tistih ovinkih k so v senci zna bit kr kriza :D ponavad so tisti skos mokri.. glede na to d je biu učer dž :D
reesko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Kako se kej lanac nosi :naughty: kar vredu :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 sam v tistih ovinkih k so v senci zna bit kr kriza :D ponavad so tisti skos mokri.. glede na to d je biu učer dž :D joj, čist sm pozabu na dž :headbang: mah, sej bo zdele že suho :yea1: :yea1: kar vredu :whistle: ej risko, a ti ne manjka peš pred honda v profilu :devil: hec hec :blush: O:-)
reesko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 ej risko, a ti ne manjka peš pred honda v profilu :devil: hec hec :blush: O:-) :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 joj, čist sm pozabu na dž :headbang: mah, sej bo zdele že suho :yea1: :yea1: tut če ne bo suho :D bo pa bl adrenalinsko na tleh .. :D haha :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 tut če ne bo suho :D bo pa bl adrenalinsko na tleh .. :D haha :whistle: se bo šlo pa čez ovinke tko k 3 dni nazaj po stražiš :worship: :worship: po počez
reesko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 jst se ne bi preveč igrou s spodnašanjem...mi je 1x spodnesl pa ni blo dobr...
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 se bo šlo pa čez ovinke tko k 3 dni nazaj po stražiš :worship: :worship: po počez yap yap.. ampak, važn d bo fajn :OK:
NejcZ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Men je še po suhem.. zle sm te tk pelu z Luč, k je taka fajna cesta, sami ovinki da me vse boli, roke in noge :P
Roky Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 sam v tistih ovinkih k so v senci zna bit kr kriza :D ponavad so tisti skos mokri.. glede na to d je biu učer dž :D Jap, zadnč k smo bli jest,Kok pa Dolenc gor je blo kr velik peska...Mam v mislih eno drugo relacijo, se slišmo po tulifonih :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se