Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Men je še po suhem.. zle sm te tk pelu z Luč, k je taka fajna cesta, sami ovinki da me vse boli, roke in noge :P ti morš pa s tvojmu tko al tko it počez :D Jap, zadnč k smo bli jest,Kok pa Dolenc gor je blo kr velik peska...Mam v mislih eno drugo relacijo, se slišmo po tulifonih :D men je usen kam se gre :D sam ne d bom meu čiiiist prazn tank spet.. morm se mal umirit s temu :P
NejcZ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 ti morš pa s tvojmu tko al tko it počez :D Ne upam, ne znam, nočem več k je že blo enkrat po tleh.. :whistle:
Ven0m Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Ok kje ste g33ki? A kdo ve kje bi dobu za Windows Vista Home Premium crack...da mi nau za to serial moril?? :winkiss:
Ven0m Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Vista crack :winkiss: Jao...hvala...ampak ne dela link :unsure:
Aless Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 dejte mi neke povedat.....vam tud ne dela pri oddajanju objav levi del z smeskoti in pa zgorni del s stili pisav?
Ven0m Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 dejte mi neke povedat.....vam tud ne dela pri oddajanju objav levi del z smeskoti in pa zgorni del s stili pisav? Men dela vse... :hmm:
tomazin Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Jao...hvala...ampak ne dela link :unsure: upam da bo zj delal ;) http://www.2shared.com/file/2123257/ffc9b4...rack-CLoNY.html
NejcZ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Nimaš kej krekat, to majo v trgovini za kupt :devil: :rolleyes: :krneki:
Fric Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 http://www.hondaredriders.com/insideline/a...e=RR&bhcp=1 hmmm 18 brzin wtf (to je moglo bit še hujše ko traktor)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Zaribalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: jest bom znoru :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
reesko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 fingi moje sožalje...sej bova hmal na istem :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Zaribalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: jest bom znoru :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a poj ste jo dam prpelal? :closedeyes: a je sploh šla v tist kombi? :hmm: k men se je zdel d nau dost placa, k je meu še sedeže notr.. drgač pa sočustvujem s tabo :trance_33_sleep:
Fric Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Zaribalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: jest bom znoru :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pumpa za olje pozabla delat???
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) a poj ste jo dam prpelal? :closedeyes: a je sploh šla v tist kombi? :hmm: k men se je zdel d nau dost placa, k je meu še sedeže notr.. drgač pa sočustvujem s tabo :trance_33_sleep: Huh, je šla notr, ampak smo jo tko štorast dal da sm polomu ogledal (edini k sm ga meu :headbang: ) pumpa za olje pozabla delat??? Ma ne, no, mogoče...sam ne vrjamem da nebi delala Olja je blo tud dosti notr pomoje...sm zdele gledov pa ga ni tok mal Zdele sm dau že plastike dol, pa tank in auspuh... jutr kuj zutri pa začnem podirat naprej, pa da vidm, a bom pršu skoz z 100€ al 500+ :unsure: :krneki: :krneki: :krneki: Ja, k me sprašujete kaj je blo... sm šu sprobat končno an... in po klancu navzdol je prišlo do 165km/h @ 10800rpm(rdeče polje se začne pri 11k)... potem se je pa začel klanec na gor, sem malo zmanjšal, po ravnini sem ga pa spet prtisnu, je šlo pa do 150, mogoče malenkost več, potem je pa samo zadn konc zaplesov... na srečo sm dost hitro stisnu sklopko, da mi je odblokiral gumo... sm samo na odstavn pas zapelov, pa počakov. Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil _Fingi_
tomazin Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 a v slovenščini je že ? misliš vista? itq je že ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Zaribalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: jest bom znoru :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ojoj, pa nisi ti že enkrat nekaj cilindra honal al nekaj takega....zdaj pa spet pizdarije al kaj?? :BUA:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 ojoj, pa nisi ti že enkrat nekaj cilindra honal al nekaj takega....zdaj pa spet pizdarije al kaj?? :BUA: Ne... jest sm nov cilindr pa bat kupu :cry: :cry:
Aless Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Ne... jest sm nov cilindr pa bat kupu :cry: :cry: enem mehaniku pel da ti termostat ven vrze....meni je tudi nov kit 160 po 80 km zaribal....
Noiser69 Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Dans sm krstil motor ... :headbang: Pelo sm se po nekem makedamo in sm hoto narest ostro rido in mi je spodneslo prednjo gumo ... sreča sm se pelo 15 km/h in motorju ni blo nič ... Pado je na levo stran, odlomla se je sam bremza, tam na koncu ko ma zarezo nt, drugo je vse celo(še čuda da še špegl ni zlomu/razbiv) Sm se ž naučo neki novga: Cestne gume ne sodijo na makadam :whistle:
sky_21 Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Dans sm krstil motor ... :headbang: Pelo sm se po nekem makedamo in sm hoto narest ostro rido in mi je spodneslo prednjo gumo ... sreča sm se pelo 15 km/h in motorju ni blo nič ... Pado je na levo stran, odlomla se je sam bremza, tam na koncu ko ma zarezo nt, drugo je vse celo(še čuda da še špegl ni zlomu/razbiv) Sm se ž naučo neki novga: Cestne gume ne sodijo na makadam :whistle: Samo občutek moreš dobit pa bo. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se