Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Men je še po suhem.. zle sm te tk pelu z Luč, k je taka fajna cesta, sami ovinki da me vse boli, roke in noge :P

ti morš pa s tvojmu tko al tko it počez :D

Jap, zadnč k smo bli jest,Kok pa Dolenc gor je blo kr velik peska...Mam v mislih eno drugo relacijo, se slišmo po tulifonih :D

men je usen kam se gre :D

sam ne d bom meu čiiiist prazn tank spet.. morm se mal umirit s temu :P

Objavljeno
ti morš pa s tvojmu tko al tko it počez :D

Ne upam, ne znam, nočem več k je že blo enkrat po tleh.. :whistle:

Objavljeno

Ok kje ste g33ki?

A kdo ve kje bi dobu za Windows Vista Home Premium crack...da mi nau za to serial moril?? :winkiss:

Objavljeno
Vista crack

:winkiss:

Jao...hvala...ampak ne dela link :unsure:

Objavljeno

dejte mi neke povedat.....vam tud ne dela pri oddajanju objav levi del z smeskoti in pa zgorni del s stili pisav?

Objavljeno
dejte mi neke povedat.....vam tud ne dela pri oddajanju objav levi del z smeskoti in pa zgorni del s stili pisav?

Men dela vse... :hmm:

Objavljeno

Nimaš kej krekat, to majo v trgovini za kupt :devil: :rolleyes: :krneki:

Objavljeno

a v slovenščini je že ?

Objavljeno

Zaribalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jest bom znoru :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno

fingi moje sožalje...sej bova hmal na istem :closedeyes:

Objavljeno
Zaribalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

a poj ste jo dam prpelal? :closedeyes:

a je sploh šla v tist kombi? :hmm: k men se je zdel d nau dost placa, k je meu še sedeže notr..

drgač pa sočustvujem s tabo :trance_33_sleep:

Objavljeno

pumpa za olje pozabla delat???

Objavljeno (popravljeno)
a poj ste jo dam prpelal? :closedeyes:

a je sploh šla v tist kombi? :hmm: k men se je zdel d nau dost placa, k je meu še sedeže notr..

drgač pa sočustvujem s tabo :trance_33_sleep:

Huh, je šla notr, ampak smo jo tko štorast dal da sm polomu ogledal (edini k sm ga meu :headbang: )

pumpa za olje pozabla delat???

Ma ne, no, mogoče...sam ne vrjamem da nebi delala

Olja je blo tud dosti notr pomoje...sm zdele gledov pa ga ni tok mal

Zdele sm dau že plastike dol, pa tank in auspuh... jutr kuj zutri pa začnem podirat naprej, pa da vidm, a bom pršu skoz z 100€ al 500+ :unsure: :krneki: :krneki: :krneki:

Ja, k me sprašujete kaj je blo... sm šu sprobat končno an... in po klancu navzdol je prišlo do 165km/h @ 10800rpm(rdeče polje se začne pri 11k)... potem se je pa začel klanec na gor, sem malo zmanjšal, po ravnini sem ga pa spet prtisnu, je šlo pa do 150, mogoče malenkost več, potem je pa samo zadn konc zaplesov... na srečo sm dost hitro stisnu sklopko, da mi je odblokiral gumo... sm samo na odstavn pas zapelov, pa počakov.

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno
a v slovenščini je že ?

misliš vista? itq je že ;)

Objavljeno

ojoj, pa nisi ti že enkrat nekaj cilindra honal al nekaj takega....zdaj pa spet pizdarije al kaj?? :BUA:

Objavljeno
ojoj, pa nisi ti že enkrat nekaj cilindra honal al nekaj takega....zdaj pa spet pizdarije al kaj?? :BUA:

Ne... jest sm nov cilindr pa bat kupu :cry: :cry:

Objavljeno

bad, bad... :BUA:

Objavljeno
Ne... jest sm nov cilindr pa bat kupu :cry: :cry:

enem mehaniku pel da ti termostat ven vrze....meni je tudi nov kit 160 po 80 km zaribal....

Objavljeno

Dans sm krstil motor ... :headbang:

Pelo sm se po nekem makedamo in sm hoto narest ostro rido in mi je spodneslo prednjo gumo ... sreča sm se pelo 15 km/h in motorju ni blo nič ...

Pado je na levo stran, odlomla se je sam bremza, tam na koncu ko ma zarezo nt, drugo je vse celo(še čuda da še špegl ni zlomu/razbiv)

Sm se ž naučo neki novga: Cestne gume ne sodijo na makadam :whistle:

Objavljeno
Dans sm krstil motor ... :headbang:

Pelo sm se po nekem makedamo in sm hoto narest ostro rido in mi je spodneslo prednjo gumo ... sreča sm se pelo 15 km/h in motorju ni blo nič ...

Pado je na levo stran, odlomla se je sam bremza, tam na koncu ko ma zarezo nt, drugo je vse celo(še čuda da še špegl ni zlomu/razbiv)

Sm se ž naučo neki novga: Cestne gume ne sodijo na makadam :whistle:

Samo občutek moreš dobit pa bo. :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!