Fric Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 bom kr v tej temi uprašu.. Sem v dilemi ker motor kupit, odločam se pa med: - Tomos sm 125 (4t) okol 3.000eur NOV (ker neke pocenitve pridejo baje) - Cagiva mito bi pa kupu od letnika 2000 naprej tam okol 2000eur Zdej pa nevem, tomos ne gre nikamor (max 100km/h) pa pol nisn nevem ka naredu, ker mi že 50 gre (skor) tulk... Cagiva pa crkuje... Željo mam pa bol za sport, sam tomos bi biu pa iz trgovine.. Mal pomagite :P če kupš cagivo pršparaš 1000€ seprav da ti lohk 2x ribne pa boš na istem kot tomos
reesko Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 če kupš cagivo pršparaš 1000€ seprav da ti lohk 2x ribne pa boš na istem kot tomos pa cagivo bo loh za ful dobr prodau...drugo leto al pa še eno leto kasneje bo pa na miljone rabljenih tomosov tko da ne bojo nč vredni :)
reesko Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 risko na kero sql ti hoiš??? lahk bi šo za cvetličarko oz cvetličarja :D ziher bi ti to fajn šo :D :D :winkiss: hahahaha :D
Climber116 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 ja to sm tud študiru, tomosim bojo cene verjetn ful padle, mito pa drži...
Aljaz Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 reče se ji ricinus :D mamo mi tega puno Housewife hehe :krneki:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 no fantje, ninja je doma .... torej 2004 letnik, plave barve, akrapovič izpuh, 12 tisoč km prevoženih, servisna knjiga potrjena, motor dela tipi topi.... prvi vtisi glede vožnje: brez komentarja (sem probal malo na avtocesti zategnit, pa poglejam na števec pa kar naenkrat 223---no to je blo zaj za nekaj časa več kot dovolj....hehe)...drugač pa še prpopam par slikic, ko si opomorem od adrenalinskega šoka...heheh :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 no fantje, ninja je doma .... torej 2004 letnik, plave barve, akrapovič izpuh, 12 tisoč km prevoženih, servisna knjiga potrjena, motor dela tipi topi.... prvi vtisi glede vožnje: brez komentarja (sem probal malo na avtocesti zategnit, pa poglejam na števec pa kar naenkrat 223---no to je blo zaj za nekaj časa več kot dovolj....hehe)...drugač pa še prpopam par slikic, ko si opomorem od adrenalinskega šoka...heheh :D čestitke!! :rolleyes: :worship: :worship: :worship: čimveč varnih kilometrov!! adrenalinski šok :yea1: no, poj k se pomiriš kr prpopej slikce gor :OK:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 no fantje, ninja je doma .... torej 2004 letnik, plave barve, akrapovič izpuh, 12 tisoč km prevoženih, servisna knjiga potrjena, motor dela tipi topi.... prvi vtisi glede vožnje: brez komentarja (sem probal malo na avtocesti zategnit, pa poglejam na števec pa kar naenkrat 223---no to je blo zaj za nekaj časa več kot dovolj....hehe)...drugač pa še prpopam par slikic, ko si opomorem od adrenalinskega šoka...heheh :D Hudooo :worship: Čestitam za nakup an :yea1: SREČNO! :beer2:
Noiser69 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Čestitke Nejko :yea1: :OK: čimprej slike :D Pa vlk varnih kilometrov :D
Čamac Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 aha torej si že doma :) no zdaj naju ne bo nekaj cajta na forum, se grema z nejkotom vozit :) zdaj ma neki spodobni moped da se lahko poleg pelje :P čeprav so kawasaki jajca :evilgrin:
Fric Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 no to tazadnje se lih ne strinjam s tabo brodar ker ninja 04 letnik nafuka cbr-ko u useh pogledih hehe drgač pa dobr nakup.. kolk dnaraj?? ej nejko ka to si kupu tm pr moto-opremi?? sm vidu da majo eno ninjo 04 modre barve
Schmid87 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 aha torej si že doma :) no zdaj naju ne bo nekaj cajta na forum, se grema z nejkotom vozit :) zdaj ma neki spodobni moped da se lahko poleg pelje :P čeprav so kawasaki jajca :evilgrin: zdj se bomo pa čez cajt šli kawasaki vs. honda vs. yamaha :D tko k se gremo cagiva vs. aprilia :D
Fric Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) zdj se bomo pa čez cajt šli kawasaki vs. honda vs. yamaha :D tko k se gremo cagiva vs. aprilia :D dobra ideje---> k0ci odpri novo temo hehe jst sm za kawasaki Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil Fric
Noiser69 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 dobra ideje---> k0ci odpri novo temo hehejst sm za kawasaki Js tut :D
Gixxer Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 jaz sem tud v tem primeru za kawasaki :D oz. noben japonec ni jajc...sam italjani so jajca, oz. tocneje - aprilia (ne ciljam zdaj na kreganje med RS in Mito, ampak izkljucno realn pogled na to firmo, ki si dovoli enostavno prevec napak na vseh motociklih, ne samo 2t)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 cagiva tud :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:
Noiser69 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 cagiva tud :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: kk napreduješ?
Aljaz Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 kk napreduješ? BTW, kolk prevoženih kilometrov pa je sploh imela tvoja Cagiva, Fingi??
JeRn3j Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 no ja fantje se pohvalm... še ena zmaga dosežena gilera runner 180 2T je drkala ježa u dregu tak da kr res ni blo 10 nas je blo ... usi so verjel u gilero... po dregu... so usi utihnl... no ja pol sm pa slišu še to da me ZIP 70ccm dol pihne :worship: legende ... no ja sej vem da so to sesalci ampak jebiga ... vsaj 10 jih je utihnl :whistle:
Fric Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 no ja fantje se pohvalm... še ena zmaga dosežena gilera runner 180 2T je drkala ježa u dregu tak da kr res ni blo 10 nas je blo ... usi so verjel u gilero... po dregu... so usi utihnl... no ja pol sm pa slišu še to da me ZIP 70ccm dol pihne :worship: legende ... no ja sej vem da so to sesalci ampak jebiga ... vsaj 10 jih je utihnl :whistle: hehe j3rn3j ti pa morš čist usem otrokom zatret veselje. Ej na kolk ste pa šli??? kr pomojm te je na začetku mal pustu ozad tisti z runerco al ni blo tko?? hehe
JeRn3j Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 hehe j3rn3j ti pa morš čist usem otrokom zatret veselje. Ej na kolk ste pa šli??? kr pomojm te je na začetku mal pustu ozad tisti z runerco al ni blo tko?? hehe am ja pač tko je ane... šli smo iz mesta pa pač tko dol kaj pa vem ene 500m... ti povem da ko prešaltam v drugo je že kake 2 metra za mano... pol pa se razdalja sam več... tko jst sm meu ene 140+ notr tip je biu že ene 50m za mano... nimajo za burek... štart je isti... pol k pa pride druga je pa konc veselja :grim B) kr pomojm te je na začetku mal pustu ozad tisti z runerco al ni blo tko?? ne ni bl tko... če ne verjamš prpel koga z 180 runerco... pa mene pokličpa ti pokažem :winkiss:
Fric Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 ne ni bl tko... če ne verjamš prpel koga z 180 runerco... pa mene pokličpa ti pokažem :winkiss: hehe sej ti vrjamm (sam usen bi si rad ogledov kšn vaš drag) brodar vs. nejko :evilgrin: :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 hehe sej ti vrjamm (sam usen bi si rad ogledov kšn vaš drag) brodar vs. nejko :evilgrin: :evilgrin: hehe to bi pa biu boj ja :devil: sam jst stavm na ninjo :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se