Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
bom kr v tej temi uprašu..

Sem v dilemi ker motor kupit, odločam se pa med:

- Tomos sm 125 (4t)

okol 3.000eur NOV (ker neke pocenitve pridejo baje)

- Cagiva mito

bi pa kupu od letnika 2000 naprej

tam okol 2000eur

Zdej pa nevem, tomos ne gre nikamor (max 100km/h)

pa pol nisn nevem ka naredu, ker mi že 50 gre (skor) tulk...

Cagiva pa crkuje...

Željo mam pa bol za sport, sam tomos bi biu pa iz trgovine..

Mal pomagite :P

če kupš cagivo pršparaš 1000€ seprav da ti lohk 2x ribne pa boš na istem kot tomos

Objavljeno
če kupš cagivo pršparaš 1000€ seprav da ti lohk 2x ribne pa boš na istem kot tomos

pa cagivo bo loh za ful dobr prodau...drugo leto al pa še eno leto kasneje bo pa na miljone rabljenih tomosov tko da ne bojo nč vredni :)

Objavljeno
risko na kero sql ti hoiš??? lahk bi šo za cvetličarko oz cvetličarja :D ziher bi ti to fajn šo :D :D :winkiss:

hahahaha :D

Objavljeno

ja to sm tud študiru, tomosim bojo cene verjetn ful padle, mito pa drži...

Objavljeno
reče se ji ricinus :D

mamo mi tega puno

Housewife hehe :krneki:

Objavljeno

no fantje, ninja je doma .... torej 2004 letnik, plave barve, akrapovič izpuh, 12 tisoč km prevoženih, servisna knjiga potrjena, motor dela tipi topi.... prvi vtisi glede vožnje: brez komentarja (sem probal malo na avtocesti zategnit, pa poglejam na števec pa kar naenkrat 223---no to je blo zaj za nekaj časa več kot dovolj....hehe)...drugač pa še prpopam par slikic, ko si opomorem od adrenalinskega šoka...heheh :D

Objavljeno
no fantje, ninja je doma .... torej 2004 letnik, plave barve, akrapovič izpuh, 12 tisoč km prevoženih, servisna knjiga potrjena, motor dela tipi topi.... prvi vtisi glede vožnje: brez komentarja (sem probal malo na avtocesti zategnit, pa poglejam na števec pa kar naenkrat 223---no to je blo zaj za nekaj časa več kot dovolj....hehe)...drugač pa še prpopam par slikic, ko si opomorem od adrenalinskega šoka...heheh :D

čestitke!! :rolleyes: :worship: :worship: :worship:

čimveč varnih kilometrov!!

adrenalinski šok :yea1:

no, poj k se pomiriš kr prpopej slikce gor :OK:

Objavljeno

Hudooo :worship: Čestitam za nakup an :yea1: SREČNO! :beer2:

Objavljeno

hvala, hvala :OK:

Objavljeno

To nejko, super si kupu :OK:

Objavljeno

Čestitke Nejko :yea1: :OK: čimprej slike :D

Pa vlk varnih kilometrov :D

Objavljeno

aha torej si že doma :) no zdaj naju ne bo nekaj cajta na forum, se grema z nejkotom vozit :) zdaj ma neki spodobni moped da se lahko poleg pelje :P čeprav so kawasaki jajca :evilgrin:

Objavljeno

no to tazadnje se lih ne strinjam s tabo brodar ker ninja 04 letnik nafuka cbr-ko u useh pogledih hehe drgač pa dobr nakup.. kolk dnaraj?? ej nejko ka to si kupu tm pr moto-opremi?? sm vidu da majo eno ninjo 04 modre barve

Objavljeno
aha torej si že doma :) no zdaj naju ne bo nekaj cajta na forum, se grema z nejkotom vozit :) zdaj ma neki spodobni moped da se lahko poleg pelje :P čeprav so kawasaki jajca :evilgrin:

zdj se bomo pa čez cajt šli kawasaki vs. honda vs. yamaha :D

tko k se gremo cagiva vs. aprilia :D

Objavljeno (popravljeno)
zdj se bomo pa čez cajt šli kawasaki vs. honda vs. yamaha :D

tko k se gremo cagiva vs. aprilia :D

dobra ideje---> k0ci odpri novo temo hehe

jst sm za kawasaki

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno
dobra ideje---> k0ci odpri novo temo hehe

jst sm za kawasaki

Js tut :D

Objavljeno

jaz sem tud v tem primeru za kawasaki :D oz. noben japonec ni jajc...sam italjani so jajca, oz. tocneje - aprilia (ne ciljam zdaj na kreganje med RS in Mito, ampak izkljucno realn pogled na to firmo, ki si dovoli enostavno prevec napak na vseh motociklih, ne samo 2t)

Objavljeno
cagiva tud :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:

kk napreduješ?

Objavljeno
kk napreduješ?

BTW, kolk prevoženih kilometrov pa je sploh imela tvoja Cagiva, Fingi??

Objavljeno

no ja fantje se pohvalm... še ena zmaga dosežena gilera runner 180 2T je drkala ježa u dregu tak da kr res ni blo

10 nas je blo ... usi so verjel u gilero... po dregu... so usi utihnl... no ja pol sm pa slišu še to da me ZIP 70ccm dol pihne :worship: legende ... no ja sej vem da so to sesalci ampak jebiga ... vsaj 10 jih je utihnl :whistle:

Objavljeno
no ja fantje se pohvalm... še ena zmaga dosežena gilera runner 180 2T je drkala ježa u dregu tak da kr res ni blo

10 nas je blo ... usi so verjel u gilero... po dregu... so usi utihnl... no ja pol sm pa slišu še to da me ZIP 70ccm dol pihne :worship: legende ... no ja sej vem da so to sesalci ampak jebiga ... vsaj 10 jih je utihnl :whistle:

hehe j3rn3j ti pa morš čist usem otrokom zatret veselje. Ej na kolk ste pa šli??? kr pomojm te je na začetku mal pustu ozad tisti z runerco al ni blo tko?? hehe

Objavljeno
hehe j3rn3j ti pa morš čist usem otrokom zatret veselje. Ej na kolk ste pa šli??? kr pomojm te je na začetku mal pustu ozad tisti z runerco al ni blo tko?? hehe

am ja pač tko je ane... šli smo iz mesta pa pač tko dol kaj pa vem ene 500m... ti povem da ko prešaltam v drugo je že kake 2 metra za mano... pol pa se razdalja sam več... tko jst sm meu ene 140+ notr tip je biu že ene 50m za mano... nimajo za burek... štart je isti... pol k pa pride druga je pa konc veselja :grim B)

kr pomojm te je na začetku mal pustu ozad tisti z runerco al ni blo tko??

ne ni bl tko... če ne verjamš prpel koga z 180 runerco... pa mene pokličpa ti pokažem :winkiss:

Objavljeno
ne ni bl tko... če ne verjamš prpel koga z 180 runerco... pa mene pokličpa ti pokažem :winkiss:

hehe sej ti vrjamm (sam usen bi si rad ogledov kšn vaš drag) brodar vs. nejko :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
hehe sej ti vrjamm (sam usen bi si rad ogledov kšn vaš drag) brodar vs. nejko :evilgrin: :evilgrin:

hehe to bi pa biu boj ja :devil: sam jst stavm na ninjo :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!