Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
sam jst stavm na ninjo :evilgrin:

pol si naš hehe :beer2:

Objavljeno
hehe to bi pa biu boj ja :devil: sam jst stavm na ninjo :evilgrin:

kawasaki :grim

tako je :D

Objavljeno
pol si naš hehe :beer2:

jst tut :OK:

pred mobikrogom je dost dolga ravnina :whistle:

...sam v primeru da brodar zgubi se bo pol zgovarju d mamo 37cc več ko on :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

čamčy pomojem si izzvan na drag race :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

čamčy je reku da nam bo usem kontro dou :evilgrin: sam da neki prečita....

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
no to tazadnje se lih ne strinjam s tabo brodar ker ninja 04 letnik nafuka cbr-ko u useh pogledih hehe drgač pa dobr nakup.. kolk dnaraj?? ej nejko ka to si kupu tm pr moto-opremi?? sm vidu da majo eno ninjo 04 modre barve

na cesti je sigurno ne naščije ker se ne opazi nobene razlike ;) naščije mogooooče kvečjemu na dirkališču v rokah dveh profesionalnih voznikov ki iz motorjev izstisneta maksimum, kar pa mi sigurno ne :)

hehe sej ti vrjamm (sam usen bi si rad ogledov kšn vaš drag) brodar vs. nejko :evilgrin: :evilgrin:

ok, samo nejc je komaj motor kupo pa se naj raje še malo navaja na motor, v naslednji sezoni pa komot :D čeprav jaz lahko tut dans :P

čamčy pomojem si izzvan na drag race :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

čamčy je reku da nam bo usem kontro dou :evilgrin: sam da neki prečita....

pa še kako kontro bote dobli od mene pa Soichiro Honde :D

kawasaki so jajca :evilgrin:

Objavljeno

drugače pa ne na mene računat pri prerekanju med honda vs. kawasaki vs. suzuki vs. yamaha :rolleyes:

jaz namreč poznam samo par znamk kot so: Ducati in MV Agusta na prvem mestu, nato pa še kakšna Bimota, KTM, Husqvarna in morda še kaj... vse ostalo su bicikla :evilgrin:

Objavljeno
naščije mogooooče kvečjemu na dirkališču v rokah dveh profesionalnih voznikov ki iz motorjev izstisneta maksimum, kar pa mi sigurno ne

Brezskrbi je ne naščije. Na dirkališču je med znamkami kawasaki ime k se ga večina kr proba izognit.

Objavljeno
Brezskrbi je ne naščije. Na dirkališču je med znamkami kawasaki ime k se ga večina kr proba izognit.

haha pa to je toooo :D morma jim zaj povedat tem zelencem (mišljeno zarad kawasakijev, ne zelencem kot začetnikom brez izkušenj :P )

Objavljeno
no to tazadnje se lih ne strinjam s tabo brodar ker ninja 04 letnik nafuka cbr-ko u useh pogledih hehe drgač pa dobr nakup.. kolk dnaraj?? ej nejko ka to si kupu tm pr moto-opremi?? sm vidu da majo eno ninjo 04 modre barve

:worship: , pravilno si ugotovil!!!... ne nisem je kupo pri moto- opremi, ampak pri enem v rogaški slatini, drugač pa prišla je 5100 €... aja drugač pa sma se ga dans dobro pederišla z brodarjem po mestu hehe, za kaki drag race, pa bi jaz najprej naredil še kakišnih par 100 kilometrov, pol pa bom itak pokazal temu brodarjevemu beciklu kaj je pravi motor hehe....alo brodar, kaj tota tvoja honda je dvotaktna, neki mili glasek ma, sploh je ni blo čut ko je akrapo zarohnel...hehehehe .)

Objavljeno

_Nejko_ cestitam...pa po pameti :D

drugac pa se bliza cas ko bo moja honda dobila novi ror :OK: sicer ne bo akrapo al pa kaj podobnega,bo pa cenovno ugoden in pa glasen....ceprav mi en noce prodat akrapota,ker caka da motor proda :angry:

@Brodar tista tvoja objava za ducatija,MV in podobno,...se niti malo ne strinjam s tabo.....japonc je le japonc :D

Objavljeno (popravljeno)
_Nejko_ cestitam...pa po pameti :D

drugac pa se bliza cas ko bo moja honda dobila novi ror :OK: sicer ne bo akrapo al pa kaj podobnega,bo pa cenovno ugoden in pa glasen....ceprav mi en noce prodat akrapota,ker caka da motor proda :angry:

@Brodar tista tvoja objava za ducatija,MV in podobno,...se niti malo ne strinjam s tabo.....japonc je le japonc :D

tako je, na japoncih sem začel in na njih mislim tudi ostat... dobro tiste 125 kubične kište ne štejem zraun hehe

aja pa hvala za čestitke

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

heh sploh nism vidu :kva1: da je nejko kupu ninjo

:worship: čestitam pa po pamet

Objavljeno
heh sploh nism vidu :kva1: da je nejko kupu ninjo

:worship: čestitam pa po pamet

hvala, hvala, pozdravi mi mlajšo zeleno sestrico v garaži hehe....

Objavljeno

nejko čestitke...jst sm pa z brodarjem... HONDA je zakon :D :D :D

crx seveda :P

Objavljeno
nejko čestitke...jst sm pa z brodarjem... HONDA je zakon :D :D :D

hvala hvala.... crx hahahaha

Objavljeno

nejko, čestitam. Pamet v desno roko ;)

Objavljeno
HONDA je zakon :D :D :D

če bi se rd vozu po cesti mal bolj udobno pol je honda zate če bi pa rad obiskoval dirkališča pol je pa zx6r 04letnik taprava mašina (sam še selotejp čez luči hehe)

Objavljeno

kako si prišel do tega? izkušnje? meni se honda ne zdi nič bolj udobna in umirjena na cesti...

Objavljeno
kako si prišel do tega? izkušnje? meni se honda ne zdi nič bolj udobna in umirjena na cesti...

... ja sej če druga nisi vozo ko honde.... aja drugač pa no, po resnici povedano mi navadni amaterji ne bi pomojem vidli neke razlike, če primerjamo ta motorja, tak ko je reko čamči, kaki profesionalci na dirkališču bi mogoče našli kako razliko, drugač pa so gixxer 750, r6, cbr 600rr, ninja zx-6r, kar nekje skupaj... vsi štirje letijo več kot preveč za naše znanje, izkušnje in zakrnelo najstniško pamet....heheh, pač preživet je treba to obdobje drugega zdravila itak ni hehe....

Objavljeno (popravljeno)

tako sm slišu od enga izkušenga motorista (sam je serviser na kawasakijevem servisu u italiji) sm pa tut test vidu in je kawasaki (med motorji letnika 2004) najbolj brutalen :evilgrin:

sam pa še nism nč vozu (no ja bil sm sovoznik na obeh ampak tako ni poznat razik) pač tako sm slišu govorice

ne me pojest

seveda pa noben 600ss ni šala

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno
... ja sej če druga nisi vozo ko honde.... aja drugač pa no, po resnici povedano mi navadni amaterji ne bi pomojem vidli neke razlike, če primerjamo ta motorja, tak ko je reko čamči, kaki profesionalci na dirkališču bi mogoče našli kako razliko, drugač pa so gixxer 750, r6, cbr 600rr, ninja zx-6r, kar nekje skupaj... vsi štirje letijo več kot preveč za naše znanje, izkušnje in zakrnelo najstniško pamet....heheh, pač preživet je treba to obdobje drugega zdravila itak ni hehe....

hehwe aj s5 mito vs RS talk :>

jest pa pravm da vem moja R6ka tok poje da vam gate okol obrne :>

Objavljeno
hehwe aj s5 mito vs RS talk :>

jest pa pravm da vem moja R6ka tok poje da vam gate okol obrne :>

oh oh :kva2: :D ... ej samo zaj gledam, tu med ex 125-karji, mamo že 3 izmed teh 4ih 600ss mušketirjev... samo gixxera si še more en kupit pa bomo pravi hehe...

Objavljeno

lol ne ne itak da ne..toj pac brezveze :> kar smo, mimogrede ugotovli ze ko smo mel 125ke heh...

:krneki:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!