Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
no fantje, ninja je doma .... torej 2004 letnik, plave barve, akrapovič izpuh, 12 tisoč km prevoženih, servisna knjiga potrjena, motor dela tipi topi.... prvi vtisi glede vožnje: brez komentarja (sem probal malo na avtocesti zategnit, pa poglejam na števec pa kar naenkrat 223---no to je blo zaj za nekaj časa več kot dovolj....hehe)...drugač pa še prpopam par slikic, ko si opomorem od adrenalinskega šoka...heheh :D

Jao Nejko, prow solze mi tečejo!! Čestitam stari...uživajta, pa po pameti!!! Zaj pa imaš da prideš kj do mene pokazat zverino :D

oh oh :kva2: :D ... ej samo zaj gledam, tu med ex 125-karji, mamo že 3 izmed teh 4ih 600ss mušketirjev... samo gixxera si še more en kupit pa bomo pravi hehe...

Mene kr nek mika tale gixxer :D pač bi bil rad posebn!!:P

Sam bo še za počakat...še aprilia ni dobr skup :D

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
kk napreduješ?

Bl švoh... morm nek najdt kje se nikasil nanaša(eni pravjo da v tomosu poštimajo) čeprov zdej sm neki slišov da se da tud krom lohka gor :rolleyes:

Res nimam idej kaj bi naredu.

BTW, kolk prevoženih kilometrov pa je sploh imela tvoja Cagiva, Fingi??

Em, k sm jo kupu je mela KAO 15400, pr 15600 sm menou cilindr pa bat pa ležaj na ojnici, zdele jih ma pa 23600, pa bo spet treba menat cilindr pa bat :headbang: :headbang:

Objavljeno
Bl švoh... morm nek najdt kje se nikasil nanaša(eni pravjo da v tomosu poštimajo) čeprov zdej sm neki slišov da se da tud krom lohka gor :rolleyes:

Em, k sm jo kupu je mela KAO 15400, pr 15600 sm menou cilindr pa bat pa ležaj na ojnici, zdele jih ma pa 23600, pa bo spet treba menat cilindr pa bat :headbang: :headbang:

js sm jih meu dons ks m šu v trgovino ob 17ih točn 20000 :D prou fajn je zgledal.. zdj jih mam pa 20089 :D

Objavljeno
hehwe aj s5 mito vs RS talk :>

jest pa pravm da vem moja R6ka tok poje da vam gate okol obrne :>

Povej tud zakva tvoja R6 naščije vse ostale :D ne sej je petarda, ni kej :)

Nejko čestitam za nakup pa po pamet ;) :OK:

Objavljeno

Krom pomoje ne bo uredu-tist ki je to reku je verjetno mislu hardkrom kaj je pa isti k... kot nikasil. Drugač pa vem da se v alu cilindre da zaprešat gus pušo.

Objavljeno
Krom pomoje ne bo uredu-tist ki je to reku je verjetno mislu hardkrom kaj je pa isti k... kot nikasil. Drugač pa vem da se v alu cilindre da zaprešat gus pušo.

Jp...Baje je gladkejši...Tko sm slišu :)

Objavljeno

nejko in brodar........danes sem na netu našel športne nastavitve vzmetenja na motorjih (nastavitve tistih šraufov na zadnjem amortizerju in vilicah), če rabita samo povejta

Objavljeno
nejko in brodar........danes sem na netu našel športne nastavitve vzmetenja na motorjih (nastavitve tistih šraufov na zadnjem amortizerju in vilicah), če rabita samo povejta

daj kazi...da vidim ce je za mojo tudi....

Objavljeno

Nejko čestitam za nakup pa po pamet ;) :OK:

če ma letnik 04 pol možno da R6-ka vse 600ke dol zmeče :) naj bi mela r6-ka 04 letnik najbol brutalno mašino :) tak je pisalo v dosti opisih po revijah...

aja nejko čestitam za nakup :) vlk lepih & varnih km s tole plavo prasičko :D

Objavljeno
če ma letnik 04 pol možno da R6-ka vse 600ke dol zmeče :) naj bi mela r6-ka 04 letnik najbol brutalno mašino :) tak je pisalo v dosti opisih po revijah...

Najlepši pa je itq GSX-R...

Objavljeno (popravljeno)

Najlepši so pa itak streetfighterji :D :whistle:

fighterama2005-spec0.jpg

fighterama2005-hon6.jpg

Pa čelade:

streetfighterhelm_naegel1.jpg

arsch2.jpg

kroenen2.jpg

:OK:

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Prvi bi bil dost hud, če nebi tk šajnau :naughty:

Objavljeno
daj kazi...da vidim ce je za mojo tudi....

samo zgoraj klikn honda pa bo.....EVO

Objavljeno
Prvi bi bil dost hud, če nebi tk šajnau :naughty:

Prvi pa tazadna čelada :D

Objavljeno

Ja nč, grem vozit zdej, dans pa ž z svojmo :D (sam sm mogu dat filter nazaj v akrapota :cry: :) )

Objavljeno
Ja nč, grem vozit zdej, dans pa ž z svojmo :D (sam sm mogu dat filter nazaj v akrapota :cry: :) )

Js sm danes že prvo stostko obrnil.. popoldne morm pokosit, zvečer pa vsaj še enih 50 :) Bom vidu če bo zneslo ta mesec za bencin :unsure: Sm razmišljal med fergazerjem za 200€, in jakno.. pa sem raje jakno za 200e vzel :rolleyes:

Objavljeno

hehe, to pa ne vejo vsi :>

naj tako ostane lol

nop, ampak sj ni vazn :>

Objavljeno

evo pa je sla moja hondica danes od hise :cry: :cry: :cry: in sicer odpeljala se je v idrijo...tip priso, vse pogledal, dal kes in odpeljal :D

morem priznat, da jo kr pogresam :unsure:

Objavljeno
Js sm danes že prvo stostko obrnil.. popoldne morm pokosit, zvečer pa vsaj še enih 50 :) Bom vidu če bo zneslo ta mesec za bencin :unsure: Sm razmišljal med fergazerjem za 200€, in jakno.. pa sem raje jakno za 200e vzel :rolleyes:

Zneslo ta mesc za bencin? A se hecaš, pa sej ti s to porabo, tiste 3 litre...recmo 3€/100km... če nrdiš 2000km kar je že kr dost za tak motorčk, pa daš 60€...jest dam kdaj tok na tedn :headbang: :headbang:

evo pa je sla moja hondica danes od hise :cry: :cry: :cry: in sicer odpeljala se je v idrijo...tip priso, vse pogledal, dal kes in odpeljal :D

morem priznat, da jo kr pogresam :unsure:

Ja no... normalno da jo mal pogrešaš(sploh zdej k boš brez neki cajta)...sej k bo kej težjiga ti bo šla vrjetn hitr iz glave :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

sem tudi jaz to našel v temi novi marof ;)

Najlepši so pa itak streetfighterji :D :whistle:

fighterama2005-spec0.jpg

fighterama2005-hon6.jpg

Pa čelade:

streetfighterhelm_naegel1.jpg

arsch2.jpg

kroenen2.jpg

:OK:

hahahah grdo ko prasica, to pa so res prave ciganske plastic fantastic zadeve :) nič druga kot kič ;)

aja pa zakaj vsi govorite o neki brutalnosti pa take fore na teh motorjih... to so toys for big boys... se pravi igračke za igranje, ne pa neke brutalnosti :P

Objavljeno
sem tudi jaz to našel v temi novi marof ;)

hahahah grdo ko prasica, to pa so res prave ciganske plastic fantastic zadeve :) nič druga kot kič ;)

aja pa zakaj vsi govorite o neki brutalnosti pa take fore na teh motorjih... to so toys for big boys... se pravi igračke za igranje, ne pa neke brutalnosti :P

kič so plastike okol cestaka :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

hec hec :whistle: :whistle: :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!