Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Listo vsak dan tankam najmanj 5€, pol pa je še treba kej pojest pa kej spit, pa še kiri plačat k kej spije pa tk.. pa zmanjka :D

Objavljeno
Listo vsak dan tankam najmanj 5€, pol pa je še treba kej pojest pa kej spit, pa še kiri plačat k kej spije pa tk.. pa zmanjka :D

a to tolko pičk okoli voziš ker tak padajo na tomosa? :P

aja glede kiča... eh ne bom komentiral :P

Objavljeno
evo pa je sla moja hondica danes od hise :cry: :cry: :cry: in sicer odpeljala se je v idrijo...tip priso, vse pogledal, dal kes in odpeljal :D

morem priznat, da jo kr pogresam :unsure:

kaj boš pogrešal to prdalo gnilo, moja stara prdula zaj leži v kotu garaže cela zaprašena, v senci blišča ninje :D

Objavljeno

Jawa zdaj leži tak kot ninja takrat, ko pridem jaz na obisk :P

Objavljeno
kaj boš pogrešal to prdalo gnilo, moja stara prdula zaj leži v kotu garaže cela zaprašena, v senci blišča ninje :D

vseeno ne mores primerjat tvojga kitajca, al pa honde Varadero ki je vseeno super motorcek, pa lahko reces kaj ces...valda je pa nebom pogresal ko bom mel novega :D

Objavljeno

eh morš razumet, za varaderota je bil ta motor več ko preveč :D

Objavljeno
Jawa zdaj leži tak kot ninja takrat, ko pridem jaz na obisk :P

hahah, daj idi si malo lukne naredit v avspuh da boš vsaj neki zvok mel kot se spodobi, ne pa da zdaj brenčiš tu okol po pekrah ko da si na čebelici... :D

vseeno ne mores primerjat tvojga kitajca, al pa honde Varadero ki je vseeno super motorcek, pa lahko reces kaj ces...valda je pa nebom pogresal ko bom mel novega :D

zvok, pa je mel vseeno jači, od tvojega hehe... aja pa ni kitajec, ampak čeh :OK:

Objavljeno (popravljeno)
1.)hahah, daj idi si malo lukne naredit v avspuh da boš vsaj neki zvok mel kot se spodobi, ne pa da zdaj brenčiš tu okol po pekrah ko da si na čebelici... :D

2.)zvok, pa je mel vseeno jači, od tvojega hehe... aja pa ni kitajec, ampak čeh :OK:

1.) ko sem dal pred hišo gas ti je skoraj sestra z balkona padla ;)

2.) hahaha zvok jaaaa hahahah proti tej jawi pa ma varadero res sto pa ena zvok, samo ga nisi slišal ker varaderodriver tak počasi vozi :D

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno
hahaha zvok jaaaa hahahah proti tej jawi pa ma varadero res sto pa ena zvok, samo ga nisi slišal ker varaderodriver tak počasi vozi :D

drugo leto ob takem casu se pogovarjaj, ko te boma oba z nejkotom tak poknila, ker boma itak 100x bolsa voznika :evilgrin: ker ti z mitotom tak sploh kilometrov nisi mel :evilgrin:

Objavljeno
drugo leto ob takem casu se pogovarjaj, ko te boma oba z nejkotom tak poknila, ker boma itak 100x bolsa voznika :evilgrin: ker ti z mitotom tak sploh kilometrov nisi mel :evilgrin:

aha boljša voznika... sn že mislo zato ker ninje kao bolj letijo... no ko bota me vidva dol poknila, kr takoj prodam motor ;)

Objavljeno
aha boljša voznika... sn že mislo zato ker ninje kao bolj letijo... no ko bota me vidva dol poknila, kr takoj prodam motor ;)

daj kr oglas na avtonet :D

Objavljeno
1.) ko sem dal pred hišo gas ti je skoraj sestra z balkona padla ;)

2.) hahaha zvok jaaaa hahahah proti tej jawi pa ma varadero res sto pa ena zvok, samo ga nisi slišal ker varaderodriver tak počasi vozi :D

ja, samo mi je rekla noter, da zaradi tega ker se je bala da ti bo motor razpado :D

no, no, vidim da je že nivo komunikacije malo padel.... brodar jaz le ne bi bil tako prepričan vase, po teh parih mescih vožnje na pravem cestaku....

Objavljeno
ja, samo mi je rekla noter, da zaradi tega ker se je bala da ti bo motor razpado :D

no, no, vidim da je že nivo komunikacije malo padel.... brodar jaz le ne bi bil tako prepričan vase, po teh parih mescih vožnje na pravem cestaku....

tota pa ni bla zdaj najbolj povezana... da bi sestra dol padla ker se je bala da bo motor razpado :blink:

ja saj maš čas ti se samo navajaj pa boma pol vidla... v vsakem primeru mam veliko več izkušenj s cestaki kot ti ;)

Objavljeno
tota pa ni bla zdaj najbolj povezana... da bi sestra dol padla ker se je bala da bo motor razpado :blink:

ja saj maš čas ti se samo navajaj pa boma pol vidla... v vsakem primeru mam veliko več izkušenj s cestaki kot ti ;)

ja tista, pa ko si dal gas, pa da bi zaraji tega dol padla pa je bla al kaj???.... ja to ne rečem da niaš več izkušenj, to logično, vseeno pa še nimaš kaj bit neke glasn, ker nisi in še niti ne morš bit neki ekstra dober racer....

Objavljeno

od fantov v tej temi bi rekel, da me prehiti naprimer justaboy, koci, ... čeprav jih še sploh nisem videl vozit ampak imam tak občutek ;) so bolj izkušeni in tudi boljše vozijo ;) medtem ko me vidva zaenkrat še ne sigurno ne prehitita na naprimer istem motorju :)

Objavljeno (popravljeno)

medtem ko se niti nimam za racerja, ker je na tem forumu najbrž dosti pubecov ki se moji vožnji lahko smejijo, ker vozijo tisočkrat boljše ;) jaz pravim samo glede primerjave s tabo in varaderotom, ne ostalimi ;)

ajde grema raje na msn

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno (popravljeno)
medtem ko se niti nimam za racerja, ker je na tem forumu najbrž dosti pubecov ki se moji vožnji lahko smejijo, ker vozijo tisočkrat boljše ;) jaz pravim samo glede primerjave s tabo in varaderotom, ne ostalimi ;)

ajde grema raje na msn

ja valda da se ne morma s tabo primerjat, če mam jaz 2 dni cestaka, varadero pa ga še sploh nima....samo pravim da ni treba nekaj v oblakih živet glede tega, pa itak kaj pa je zaj važno če keri malo boljše pelje, keri pa malo manj.... hehe, lahko si tudi ta stil, kot je reko prodajalec mojga motorja, da je mel motor, za pičke haklat....hehehe.... no sej ko gledam zadnjo gumo, vidim da ni kaj drugega sprobaval kot haklat pičke hehe

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno (popravljeno)
Pista :whistle: Grobnik :whistle:

bo še cajt za to, drugo leto hehe

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

jaz pa hodim k doktorju na prakso.. ma takšen poseben motor ko ma dva sedeža en za drugim tak da lahko sopotnik vozi.. .pa on položi motor. jas pa samo kolene nastavlam.... počasi bom že sam znau.. aja pa na mugello sem vozil čas 2:11:46 , kar je za +0:04:60 slabše od doktorja na istem motorju, s tem da jas nisem do kolene polagal...

a upa kdo proti meni na grobnik,novi marof, ....aja to so preslabe proge.. lahk kaki mugello al pa qatar....

Objavljeno
jaz pa hodim k doktorju na prakso.. ma takšen poseben motor ko ma dva sedeža en za drugim tak da lahko sopotnik vozi.. .pa on položi motor. jas pa samo kolene nastavlam.... počasi bom že sam znau.. aja pa na mugello sem vozil čas 2:11:46 , kar je za +0:04:60 slabše od doktorja na istem motorju, s tem da jas nisem do kolene polagal...

a upa kdo proti meni na grobnik,novi marof, ....aja to so preslabe proge.. lahk kaki mugello al pa qatar....

... in pol svizec zavije čokolado... hehe :worship:

Objavljeno

Plejstejšn a ? :P

... in pol svizec zavije čokolado... hehe :worship:

Svizec je že v pokoju :fredy:

Objavljeno

no ja morm rečt da tiste nastavitve vzmetenja niso najbolje uspele :whistle:

sem se peljel po cesti po kateri se vozim vsak dan pa mi motor kar sili na zadnje kolo, res pa da verjetno zaradi tega ker so to športne nastavitve, za cesto pa bo treba malo compresion spustit na zadnjem kolesu in rebound na vilicah, prednapetosti pa so kar ql

Objavljeno

sem se peljel po cesti po kateri se vozim vsak dan pa mi motor kar sili na zadnje kolo, res pa da verjetno zaradi tega ker so to športne nastavitve, za cesto pa bo treba malo compresion spustit na zadnjem kolesu in rebound na vilicah, prednapetosti pa so kar ql

si ze dal kam link...ker ga nisem zasledil....al pa sem slep :P

Objavljeno

aha, torej jaz kot začetnik, ne bom raje eksperimentiral, če pa bom šou drugo leto na grobnik, pa bom podrobneje pogledal...

si ze dal kam link...ker ga nisem zasledil....al pa sem slep :P

eno ali dve strani nazaj maš :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!