Čamac Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 tudi v temi novi marof maš :rolleyes:
Aless Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 samo zgoraj klikn honda pa bo.....EVO hvala aha, torej jaz kot začetnik, ne bom raje eksperimentiral, če pa bom šou drugo leto na grobnik, pa bom podrobneje pogledal...eno ali dve strani nazaj maš :D 3 strani nazaj je blo....tolko nazaj pa nisem gledal....sem prso iz sihta pa se mi ni dalo...sem rajsi so na motor pol pa samo na hitro pregledal zadne 2 strani :D tudi v temi novi marof maš :rolleyes: tam sem pa malo bol pogledal....pa nisem opazil...so me prevec slike zanimale :P
NejcZ Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Men dela, ampak so sam 4 online, lol :) Nekej fuka zgleda ja :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Ja enako, čist mal jh je gor :headbang: :headbang:
NejcZ Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Ja enako, čist mal jh je gor :headbang: :headbang: Bomo pač po sms.jih ane, no problemo :yea1: Pa da še povem zakaj ej tako.. vsi ki imajo SiOL jim ne dela, ker je na siolu dol padla linija za celotno tujino, tako da dela samo stran od siola, pa vsake tolko časa zagrabi kaj drugega. Še dobr da nimam siola ane :D Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil NejcZ
Schmid87 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Bomo pač po sms.jih ane, no problemo :yea1: Pa da še povem zakaj ej tako.. vsi ki imajo SiOL jim ne dela, ker je na siolu dol padla linija za celotno tujino, tako da dela samo stran od siola, pa vsake tolko časa zagrabi kaj drugega. Še dobr da nimam siola ane :D tako je.. men so delale strani k majo nakonc .si tko da nism mogu niti na motosvet pa nč.. zdj sm biu dobro urco clo brez neta.. matr :D pa ceu dopovne ni blo štrom od 7ih do 13:10 :)
Noiser69 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 tako je.. men so delale strani k majo nakonc .sitko da nism mogu niti na motosvet pa nč.. zdj sm biu dobro urco clo brez neta.. matr :D pa ceu dopovne ni blo štrom od 7ih do 13:10 :) Men ne dela MSN in ne Skype, sam Motosvet :D
NejcZ Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Men pa vse dela, čist noro ane :naughty:
Schmid87 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Men ne dela MSN in ne Skype, sam Motosvet :D men pa zdj na srečo vse dela.. razn kšna stran dela zloooo počas :D EDIT: MSN ne dela več :huh: Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil FiFtY_
Noiser69 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 men pa zdj na srečo vse dela.. razn kšna stran dela zloooo počas :D Čakam da sapica upanja pride tudi do Koroške :D
Stroj Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 A dej ta siol je tok u pizdi da ne morš vrjet. Burn it.... :BUA:
Noiser69 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 A dej ta siol je tok u pizdi da ne morš vrjet. Burn it.... :BUA: Men še nikol ni kaj tko posebej jebu, kk šele pr drugih ponudnikih jebe ... uf :whistle: :)
Schmid87 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Men še nikol ni kaj tko posebej jebu, kk šele pr drugih ponudnikih jebe ... uf :whistle: :) js se spovnm k je kšne 2let nazaj ornk jebou.. al pa 3leta nazaj no, takrt k smo bli še kr dost na ircu... to se jim je skos neki krešal.. brezveze. zdj je blo pa kr mir neki cajta.. dons pa spet kriza :unsure:
Noiser69 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 js se spovnm k je kšne 2let nazaj ornk jebou.. al pa 3leta nazaj no, takrt k smo bli še kr dost na ircu... to se jim je skos neki krešal.. brezveze.zdj je blo pa kr mir neki cajta.. dons pa spet kriza :unsure: Men večkrat ko kaj dol vlečem, pustim ponoči gor, pa mi crkne, po pa ''povezava preko wan miniport PPOE :headbang: '' Tk da zdej sploh ne pušam več ponoči pržganga, kr itak zdrka neki, :BUA: Podnevi je pa soldin :) Brb, grem v Kenijo
Schmid87 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Men večkrat ko kaj dol vlečem, pustim ponoči gor, pa mi crkne, po pa ''povezava preko wan miniport PPOE :headbang: '' Tk da zdej sploh ne pušam več ponoči pržganga, kr itak zdrka neki, :BUA: Podnevi je pa soldin :) Brb, grem v Kenijo eh js mam pa 24ur na dan pržganga.. če se le da, ampak zadne strame skos neki štrom jebe :closedeyes: TYT, glej d ti nau papirja zmankal.. :whistle:
Noiser69 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 eh js mam pa 24ur na dan pržganga.. če se le da, ampak zadne strame skos neki štrom jebe :closedeyes: TYT, glej d ti nau papirja zmankal.. :whistle: Ewo me, ni šlo, sm sam prdno ... :naughty: Men pa kr prekine povezavo, pa nvm zka, help me (smejko z belo zastavico) :D
Urban K. Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ride? :? Gre kdo? Jst! Kdaj? Še moja...
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) a še kšnmu jebe MSN :whistle: mene j... cel komp,net, pa se MSN.... Bomo pač po sms.jih ane, no problemo :yea1: Pa da še povem zakaj ej tako.. vsi ki imajo SiOL jim ne dela, ker je na siolu dol padla linija za celotno tujino, tako da dela samo stran od siola, pa vsake tolko časa zagrabi kaj drugega. Še dobr da nimam siola ane :D jaz sem pa za brezveze router tolko...pol so me pa se clenki na roki boleli :headbang: :P A dej ta siol je tok u pizdi da ne morš vrjet. Burn it.... :BUA: tocno tak....samo k... ko pri nas nic drugiga ni...ne T-2 ne amis :angry: samo zgoraj klikn honda pa bo.....EVO sem pogledal....samo se glih ne zastopim ka je treba nardit :P Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil justaboy
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) ups :whistle: sem mislo da bo pod zgorno vrglo pa ni Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil justaboy
Dolenc™ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Se mi je zdelo mal čudno, k motosvet je delov, google pa ne :D
NejcZ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Kdo omenja težave z drugimi ponudniki? Mam t-2 že leto pa pol.. dela skos brez nikakršnih izpadov, edino ko smo se preselili sem moral teden dni čakati da so nazaj priklopili :whistle: T-2 :worship: BTW, Kje so te ride?
Čamac Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) @matex&kermi nimam motorja drgač bi jst šou na ride :closedeyes: ups pod brodarjem sm to napisu... uglavnem POSTED BY REESKO Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Brodar
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 dans podalšal registracijo še za 1 leto...torej bo še motor ostal pri hiši... :closedeyes: za vse skup z AO+ sm dal mal več kot 150€ :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se