Urban K. Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ups pod brodarjem sm to napisu... Saj to nisi ti?
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Kdo omenja težave z drugimi ponudniki? Mam t-2 že leto pa pol.. dela skos brez nikakršnih izpadov, edino ko smo se preselili sem moral teden dni čakati da so nazaj priklopili :whistle: T-2 :worship: BTW, Kje so te ride? mah sej meni je tud do zdaj vse delalo tak ko more(razn router je zajebaval)....pa danes je spet prslo ocitno do izpata
Gixxer Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 eno vprasanje...ce bi kupo en motor ne, ki mi ga pac uvozijo iz nemcije, zrihtajo vse papirje itd., kaj je lahko pri tem kaj narobe, oz. da se prej naserjem, kot pa ce je nov motor bil kupljen pri nas?
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 eno vprasanje...ce bi kupo en motor ne, ki mi ga pac uvozijo iz nemcije, zrihtajo vse papirje itd., kaj je lahko pri tem kaj narobe, oz. da se prej naserjem, kot pa ce je nov motor bil kupljen pri nas? to nevem :) ti pa povem da če bi mel fz 6 al pa fz1 majo v enem salonu ful popusta na oba modela :) fz6 pride majn ko 5700€ :) sam če hočeš SS pa škoda :D
Gixxer Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 fazerke majo vsi...to je slovenski ljudski motor, tega nocem :D ce bi hoto kaj v tej smeri, bi pa zihr vzel Zja :D SS powah :D
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) v nemciji pride v eni trgovini fazerka 600 5300€ :D drugac pa ce ze ma vse papirje zrihtane se nimas kaj nasrat,razn prevrteni km(to ma lahko vsak) pa paden....jaz sem kupil moj motor od enga ko uvaza pa sem cakal na papirje vec kot 14 dni...sem ze bil v strahu da ni bil vkraden.... drugac pa jaz prodajam hodno ce te zanima :D Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil justaboy
Gixxer Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 hvala justaboy :D mislil sem pa ta motor: http://www.avtonet/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1561950
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 hvala justaboy :D mislil sem pa ta motor: http://www.avtonet/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1561950 od tega sem jaz kupo mojo....drugac je pa isti motor na netu za 7500 pa ze ma 25kW,...samo ma malo podrsan levi blok pa na zadni plastiki je par praskic....je pa iste barve...
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 dans podalšal registracijo še za 1 leto...torej bo še motor ostal pri hiši... :closedeyes: za vse skup z AO+ sm dal mal več kot 150€ :) buuu :BUA: fazerke majo vsi...to je slovenski ljudski motor, tega nocem :D ce bi hoto kaj v tej smeri, bi pa zihr vzel Zja :D SS powah :D se strinjam :yes:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 buuu :BUA: se strinjam :yes: jebat ga :S pač nimam dnara za močnejši motor :) bo pač neke časa mogla še tota igračka bit pri meni :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 jebat ga :S pač nimam dnara za močnejši motor :) bo pač neke časa mogla še tota igračka bit pri meni :whistle: kaj ni dnara, garat je treba, ko žival pa bo dnar.... pač ne vsaki vikend ga pit pa na morje hodit pa take finte, pa bo malo več dnarja .) :D
JMatic Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 kaj ni dnara, garat je treba, ko žival pa bo dnar.... pač ne vsaki vikend ga pit pa na morje hodit pa take finte, pa bo malo več dnarja .) :D je reku clovk k so mu doma dali za motor
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 je reku clovk k so mu doma dali za motor narobe .) , skoraj polovico sem dal jaz, ostalo so pa posodli, in mam do zime cajt da vrnem, tak da ne neke brezveze pametovat... :D
Matex_46 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 O Kermi, Jernej al pa Reesko, gremo kej na Besnico? :?
Čamac Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) @nejko: me prav zanima, kolko boš vrno... @justaboy: sem jaz tut pokazal tistega gsx-ra z 25 kw varaderotu ampak veš da on ne bo mel popraskanega motorčeka :P drugače pa je ta bomba, za kerega je dal link ;) tukaj pa res nima kaj zgrešit, praktično novo :) Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Brodar
Čamac Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 @matex: a tukaj sploh ni obcestnih ograj? to pa je res super :)
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 @nejko: me prav zanima, kolko boš vrno... @justaboy: sem jaz tut pokazal tistega gsx-ra z 25 kw varaderotu ampak veš da on ne bo mel popraskanega motorčeka :P drugače pa je ta bomba, za kerega je dal link ;) tukaj pa res nima kaj zgrešit, praktično novo :) več sigurno kot ti....niam jaz tak lepih oči veš ko ti, da bi kar stvari dobival katere si zaželim :D nejko kje so slikce :angry: ej na digitalcu mi je displej crkno, z mobitelom pa mam preslabo resolucijo, tak da ko usposobim digitalca takoj....
k0ci Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 sej lahk z digitalcem vseeno slikaš, pač samo ekran ne dela
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 sej lahk z digitalcem vseeno slikaš, pač samo ekran ne dela ja sej vem, samo mi je bad ker ne vem če mi je slika vredi uspela.... pa no sej bom probal no pol zvečer, zdaj se mi ne da :D
JMatic Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 brodar ne splaca se spuscat na tako raven...sj ga bo minil ko bo vidu da ni boga za jajca stisno :naughty:
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 narobe .) , skoraj polovico sem dal jaz, ostalo so pa posodli, in mam do zime cajt da vrnem, tak da ne neke brezveze pametovat... :D jaz pa mam samo se polovico od posojeniga dnarja za vrnt....to bo pa takoj ko aprilio prodam.... @nejko: me prav zanima, kolko boš vrno... @justaboy: sem jaz tut pokazal tistega gsx-ra z 25 kw varaderotu ampak veš da on ne bo mel popraskanega motorčeka :P drugače pa je ta bomba, za kerega je dal link ;) tukaj pa res nima kaj zgrešit, praktično novo :) ma glede na to kolko je tisti pocohan,mam vseeno rajsi unga,ker je blokiranje zdaj kr drago,...pod 300€ tezko da prides skozi,pa un se ziher spusti malo na ceni....je pa res da ma ta samo 1000km....no naj bi jih mel tolko.... samo ne vem pa kje ga ma,...ker tam ko je moj bil sparkiran pa se par ostalih ga ni blo zravn
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 brodar ne splaca se spuscat na tako raven...sj ga bo minil ko bo vidu da ni boga za jajca stisno :naughty: wtf??? kuj neke :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se