Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
jaz pa mam samo se polovico od posojeniga dnarja za vrnt....to bo pa takoj ko aprilio prodam....

ma glede na to kolko je tisti pocohan,mam vseeno rajsi unga,ker je blokiranje zdaj kr drago,...pod 300€ tezko da prides skozi,pa un se ziher spusti malo na ceni....je pa res da ma ta samo 1000km....no naj bi jih mel tolko....

samo ne vem pa kje ga ma,...ker tam ko je moj bil sparkiran pa se par ostalih ga ni blo zravn

mah sej bo, pač ne bo letos morja, ampak jebiga ne...je pa vsaj pošteni motor kod kuće :D

Objavljeno
mah sej bo, pač ne bo letos morja, ampak jebiga ne...je pa vsaj pošteni motor kod kuće :D

morje je ze blo,...pa se bo 2 dni ko pride rska....je malo dalec s hondo it cez celo slovenijo....po avtocesti pa ni zanimivo....gre premalo :P

Objavljeno (popravljeno)
nejko kje so slikce :angry:

mam jaz eno ko sma se včeraj vozla pa sem slikal ko sma bla na pijači...

post-10915-1186584667_thumb.jpg

več sigurno kot ti....niam jaz tak lepih oči veš ko ti, da bi kar stvari dobival katere si zaželim :D

iii hvala :blush: noben mi očk ne pohvali, ker niso neke ekstra... važno da so tebi všeč :rolleyes:

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno
morje je ze blo,...pa se bo 2 dni ko pride rska....je malo dalec s hondo it cez celo slovenijo....po avtocesti pa ni zanimivo....gre premalo :P

aja, te pa tak vrei, jaz pa letos verjetno neom šou, bom kar zategno s šihtom do oktobra, pol pa itak učenje na polno hehe.... :D

Objavljeno
@matex: a tukaj sploh ni obcestnih ograj? to pa je res super :)

Nope, nič ograj

Objavljeno

post-10915-1186584667_thumb.jpg

iii hvala :blush: noben mi očk ne pohvali, ker niso neke ekstra... važno da so tebi všeč :rolleyes:

haha, uf uf to pa je mašinca.... ja očke so mi pa itak všeč, ti kar grem po novega ducatija ju3 ker si tak kjutkan :wub: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

opa :D kromiran auspuh pa lite feltne :D haha :whistle:

Objavljeno
Nope, nič ograj

to pa je legenda ja, ker tu pr nas so same ograje pa me je vedno strah da bi kje med iste reže not prletel, ker tam da maš fejst hitrost te na dva pol da :BUA:

Objavljeno
haha, uf uf to pa je mašinca.... ja očke so mi pa itak všeč, ti kar grem po novega ducatija ju3 ker si tak kjutkan :wub: :lol1: :lol1: :lol1:

ti mi ga kr kupi, za ducatija te še oženim :D

Objavljeno
aja, te pa tak vrei, jaz pa letos verjetno neom šou, bom kar zategno s šihtom do oktobra, pol pa itak učenje na polno hehe.... :D

jaz tud delam,takoj ko je prilika....danes me sicer ze cel dan "nateguje" pa stalno kasnej rece uro....tak da dans ne vem ce bo kaj z dela :angry:

mah sej studentom ne gre slabo :D...sploh pa zurke :kva2: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Jao...kdaj bom jz študent...? :D

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
jaz tud delam,takoj ko je prilika....danes me sicer ze cel dan "nateguje" pa stalno kasnej rece uro....tak da dans ne vem ce bo kaj z dela :angry:

mah sej studentom ne gre slabo :D...sploh pa zurke :kva2: :OK:

ja sej vem, samo jaz sem si reko da na polno štartam z učenjem, ker sn se v srednji šoli že dovolj zajebaval za celo življenje....treba zaj resno stvari vzet v roke... no vsaj zdaj sem zagrižen, bom vido kaj bo po parih mescih faksa, čist možno da mi pritisk malo pade :D

Jao...kdaj bom jz študent...? :D

ti si tak večni študent hehe

Objavljeno
to pa je legenda ja, ker tu pr nas so same ograje pa me je vedno strah da bi kje med iste reže not prletel, ker tam da maš fejst hitrost te na dva pol da :BUA:

Drugač so dost zaprti ovinki.

Objavljeno
ja sej vem, samo jaz sem si reko da na polno štartam z učenjem, ker sn se v srednji šoli že dovolj zajebaval za celo življenje....treba zaj resno stvari vzet v roke... no vsaj zdaj sem zagrižen, bom vido kaj bo po parih mescih faksa, čist možno da mi pritisk malo pade :D

ti si tak večni študent hehe

kero solo pa si so?...da vidim ce bomo ki zurali skup :D

Objavljeno (popravljeno)
kaj ni dnara, garat je treba, ko žival pa bo dnar.... pač ne vsaki vikend ga pit pa na morje hodit pa take finte, pa bo malo več dnarja .) :D

pil ga že nism 2 tedna :) na morju sm biu glih 2 dni :) julija sm delal, nekaj časa tut 2 šihta :) zaj delam doma na kmetiji ko sta stara 2 na dopustu tak da :)

po 16.8 pa začnem s5 v trastu delat tak da kakih 100€ bo še padlo za 2-3x kaj bom šo delat

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno
kero solo pa si so?...da vidim ce bomo ki zurali skup :D

jap na strojno, un program seveda :D

pil ga že nism 2 tedna :) na morju sm biu glih 2 dni :) julija sm delal, nekaj časa tut 2 šihta :) zaj delam doma na kmetiji ko sta stara 2 na dopustu tak da :)

po 16.8 pa začnem s5 v trastu delat tak da kakih 100€ bo še padlo za 2-3x kaj bom šo delat

ok, pol si pa pridn, jemlem nazaj izrečeno .)

Objavljeno
samo ne vem pa kje ga ma,...ker tam ko je moj bil sparkiran pa se par ostalih ga ni blo zravn

kao rezerviran je ze v nemciji, drugi tedn ga pripeljejo sem, pa porihtajo papirje itd.

Objavljeno (popravljeno)

A gre kdo dirkat :D Mam na dvorišču Hondo CBR 1000 Repsol :evilgrin: (ko bi bla vsaj moja)

Zj se grem pa mal pelat!! :kva2:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
A gre kdo dirkat :D Mam na dvorišču Hondo CBR 1000 Repsol :evilgrin: (ko bi bla vsaj moja)

Zj se grem pa mal pelat!! :kva2:

I ja bi tata :krneki:

Objavljeno
I ja bi tata :krneki:

I tata bi sine :whistle: :whistle:

Objavljeno
jap na strojno, un program seveda :D

ok, pol si pa pridn, jemlem nazaj izrečeno .)

kam....MB al LJ

kao rezerviran je ze v nemciji, drugi tedn ga pripeljejo sem, pa porihtajo papirje itd.

aha....pol ne vem kak je s km....lahk da so celo res pravi....drugac pa upam da ce bos kupo da bos mel vecjo sreco s papirji kot jaz(cakal sem jih 14 dni).....

pa ce bos so kupit,se mors vstavit ko se bos proti mbji z motorjem pelo,ker se bos 5m mim hise mi pelo,da vidim zverino :D

Objavljeno

Vidm, da vam dogaja. Meni je tudi včeraj ko je scalo k pr norcih. Drugače pa bolj za hec kot zares.... :naughty:

Evo mojga Lego Fan (ala naked bike)

Vodno hlajeni V-TWIN... kubikaža zaenkrat še neznana.

Double open exhaust (home made by Tomos_freak_4ever)

Prenosi preko ketne

Športna balanca

Lite feltne in tekmovalno-cestni profil gume

http://shrani.si/?p101053715n9q.jpg

http://shrani.si/?p101054415n9r.jpg

http://shrani.si/?p101054815n9s.jpg

http://shrani.si/?p101055115n9t.jpg

Objavljeno

Hehe, ta je svetovna :P

Objavljeno (popravljeno)

No danes sem slišal preko inštruktorja, da je imel en prometno nesrečo v Kočevju z Aprillio. Takoj sem pomislil na znanca, ki ima edini Aprillio RS 125 v Kočevju....Nato pa na spletni prodajalni motornih vozil opazim...

Popravljeno . Popravil Jaka_yamaha

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!