_Fingi_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 No danes sem slišal preko inštruktorja, da je imel en prometno nesrečo v Kočevju z Aprillio. Takoj sem pomislil na znanca, ki ima edini Aprillio RS 125 v Kočevju....Nato pa na spletni prodajalni motornih vozil opazim... Ej ej, kašna prodajalna motornih vozil? avtonet? sam tm ni nč? A s ''znancem'' je use uredu?
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1558544 Drugače nevem kaj dosti....poznal sem ga na videz in pred leti smo bili skupaj v savudriji.....Iz govoric sem slišal, da ima lažje poškodbe...
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ej ej, kašna prodajalna motornih vozil? avtonet? sam tm ni nč? A s ''znancem'' je use uredu? na avtonetu je....samo je za prvo sliko,cel motor,...pod karambolirana poglej... drugac pa me je danes popoldan prijelo da bi se sel vozit medtem ko smo kartali za hiso,...pa sem sedel tak,da sem videl na cesto pa v tistem ko me je prijelo za vozit se it,...se je 3x mimo hise pelal policaj na motorju :angry:
Gixxer Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 @justaboy tud ce nebom kupo tega motorja, se bom pripeljal kaj tja :D pac ko bom mel motor seveda...upam da v kratkem (tam septembra bi ga ze lahko kupo)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1558544" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1558544</a> Drugače nevem kaj dosti....poznal sem ga na videz in pred leti smo bili skupaj v savudriji.....Iz govoric sem slišal, da ima lažje poškodbe... jao, mal prehitr sm pogledov :blush: :blush: :blush: :blink:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 No danes sem slišal preko inštruktorja, da je imel en prometno nesrečo v Kočevju z Aprillio. Takoj sem pomislil na znanca, ki ima edini Aprillio RS 125 v Kočevju....Nato pa na spletni prodajalni motornih vozil opazim... Ta motor je gor že 2 tedna....
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Res je vendar jaz sem šele dones zvedu...
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 kam....MB al LJaha....pol ne vem kak je s km....lahk da so celo res pravi....drugac pa upam da ce bos kupo da bos mel vecjo sreco s papirji kot jaz(cakal sem jih 14 dni)..... pa ce bos so kupit,se mors vstavit ko se bos proti mbji z motorjem pelo,ker se bos 5m mim hise mi pelo,da vidim zverino :D ja itak da v MB, ča mam z avtom 8 min do faksa, z motorom 4...hehe, nevem zakaj bi se hodo močvirnikom prodajat :D
Čamac Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ja itak da v MB, ča mam z avtom 8 min do faksa, z motorom 4...hehe, nevem zakaj bi se hodo močvirnikom prodajat :D ker je več folka, več čag, boljše čage, več pičk, bolje plačana študentska dela,...
Stroj Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) ker je več folka, več čag, boljše čage, več pičk, bolje plačana študentska dela,... S tem pride posledično več €, greš lahko na več čag, itd. :P Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Stroj
Gixxer Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ampak kljub bolje placanim studentskim delom, so tud ostale stvari vidno drazje kot pri nas :trance_33_sleep: in to ne za par centov (predvsem stanovanja, hrana itd.)
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 @justaboy tud ce nebom kupo tega motorja, se bom pripeljal kaj tja :D pac ko bom mel motor seveda...upam da v kratkem (tam septembra bi ga ze lahko kupo) prav tak...samo takrat bom jaz ze verjetno pesec....se sreca da ma ata motor :P ja itak da v MB, ča mam z avtom 8 min do faksa, z motorom 4...hehe, nevem zakaj bi se hodo močvirnikom prodajat :D nisem vedel da je ta faks tud v mbju oz nisem bil ziher ampak kljub bolje placanim studentskim delom, so tud ostale stvari vidno drazje kot pri nas :trance_33_sleep: in to ne za par centov (predvsem stanovanja, hrana itd.) vse je drazje....jaz sem bil iz cetrtka na petek 1x pri sestri....pa petek dopoldan nisem mel kaj delat pa sem skoco do btcja....malo shoping,...po parih minutah me je minlo...
Čamac Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) stanovanja so dosti dražja to je res, hrana oblačila in podobno pa niso nič dražja ampak enaka ;) vsaj toliko sem jaz videl nazadnje v btcju... Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Brodar
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 stanovanja so dosti dražja to je res, hrana oblačila in podobno pa niso nič dražja ampak enaka ;) definitivno ni res....oz odvisno kaksne trgovine....hrana ja...oblacila so pa krepko drazja....vsaj tam ko sem jaz gledal
Čamac Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 enaka oblačila v lj in mb sem jaz zasledil po enaki ceni
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ker je več folka, več čag, boljše čage, več pičk, bolje plačana študentska dela,... bolje domača gruda, kot na tujem zlata ruda :D
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 enaka oblačila v lj in mb sem jaz zasledil po enaki ceni mah jaz sem po nekih cudnih trgovinah hodo,...pa se mi je zdelo vse drazje
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 definitivno ni res....oz odvisno kaksne trgovine....hrana ja...oblacila so pa krepko drazja....vsaj tam ko sem jaz gledal očitno si gledal kake cote od dobrih firm :) drgač naj nebi blo odstopanj pri istih modelih cot...oziroma so tut lahko,sj eni majo recimo motoristično opremo tut cenejšo/ dražjo kot drugje...hrana pa pijače pa se mi zdi da so občutno dražje v lj
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 očitno si gledal kake cote od dobrih firm :) drgač naj nebi blo odstopanj pri istih modelih cot...oziroma so tut lahko,sj eni majo recimo motoristično opremo tut cenejšo/ dražjo kot drugje...hrana pa pijače pa se mi zdi da so občutno dražje v lj po gostilnah ja....po trgovinah pac ne smejo bit,...ceprav naj rece kdo kaj ce...se je MB ful podrazal z €€€ oz vsi kraji so se....vcasih smo se ga fajn napili za 5000 SIT....zdaj se za manj ko 30-40€ ne mors ce v trgovini kupis pa za stukom pijes....no odvisno kolk je folka...ponavad sma 2 al pa 3je... :P
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 to tak al tak...sm včasih mel dosti 3-5k če sem šo ven :) zaj mam 30-40€ pa se nea morm do kome napit pm :D :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 po gostilnah ja....po trgovinah pac ne smejo bit,...ceprav naj rece kdo kaj ce...se je MB ful podrazal z €€€ oz vsi kraji so se....vcasih smo se ga fajn napili za 5000 SIT....zdaj se za manj ko 30-40€ ne mors ce v trgovini kupis pa za stukom pijes....no odvisno kolk je folka...ponavad sma 2 al pa 3je... :P eh to je smešno neke v trgovini si kupovat pa pit vuni, te če grem vun se napijem v gostilnah, in skor nikol ne porabim manj kot 40 evrov...zato tudi zadnje cajte ne hodim kaj dost ven... :D
JeRn3j Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 evo fantje še ena zmaga :winkiss: dons sm mal večjim otrokom vzeu veselje ... honda crx... aprilia rs 0:1 no ja sej pr 120 ko se tretja zvrti me je prehitu... (ne rečem da je blo za velik ... ampak par metrov je pa blo) tko ja reesko ni glih crx bomba :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 evo fantje še ena zmaga :winkiss: dons sm mal večjim otrokom vzeu veselje ... honda crx... aprilia rs 0:1 no ja sej pr 120 ko se tretja zvrti me je prehitu... (ne rečem da je blo za velik ... ampak par metrov je pa blo) tko ja reesko ni glih crx bomba :winkiss: crx je kišta hehe, te mam dosti raje kako imprezo al pa evota... tisto pa je že druga pesem hehe
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 evo fantje še ena zmaga :winkiss: dons sm mal večjim otrokom vzeu veselje ... honda crx... aprilia rs 0:1 no ja sej pr 120 ko se tretja zvrti me je prehitu... (ne rečem da je blo za velik ... ampak par metrov je pa blo) tko ja reesko ni glih crx bomba :winkiss: aaaaaaaaa :D a resno ti to? :D kera je bla...esi(125KM) al vti 160km :evilgrin: ? dej reč pliz da je bla esi :P
Noiser69 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) hmmmmmmmm male sise so take da se špilaš, če pa hočeš mleko, si pa kupi kravo ! preprosto a ne? Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil AbNormaln
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se