JeRn3j Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 aaaaaaaaa :Da resno ti to? :D kera je bla...esi(125KM) al vti 160km :evilgrin: ? dej reč pliz da je bla esi :P stari nimam pojma...sam morm rečt da je biu zvok pa :worship: :worship: :worship: ene 50 m pred dragom je neki zadi stisnu sm mislu da gre ferrari za mano :worship: :worship: :worship: res zvok je biu pa adijo... nabrž ni bla 160KM ker tist pa 90% ne bi šlo mim :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 aaaaaaaaa :Da resno ti to? :D kera je bla...esi(125KM) al vti 160km :evilgrin: ? dej reč pliz da je bla esi :P bajeje bla 160 km....ej jernej te bo na vseh črtah pojedo... najprej ti je mitota nascal, pol pa še ti bo toto crx hehe.... bravo aprilia :OK:
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ker je več folka, več čag, boljše čage, več pičk, bolje plačana študentska dela,... :D crx je kišta hehe, te mam dosti raje kako imprezo al pa evota... tisto pa je že druga pesem hehe no no @ đeri bo jure kupu kr 160 KM ...tist pa miljon 100% gre mim aprilie...pa neki me zanima...a se je un k si ga dol poču delu kej frajerja pa je burnout naredu medtem k je spelu, al je takoj dau v drugo da mašina vleče?pa še neki je pr teh hondah...k se odpre vti(pr 160KM)pol je norišnca..veste da je 160km za avto velik...za tok lahk avto je pa sploh bolniška :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 :Dno no @ đeri bo jure kupu kr 160 KM ...tist pa miljon 100% gre mim aprilie...pa neki me zanima...a se je un k si ga dol poču delu kej frajerja pa je burnout naredu medtem k je spelu, al je takoj dau v drugo da mašina vleče?pa še neki je pr teh hondah...k se odpre vti(pr 160KM)pol je norišnca..veste da je 160km za avto velik...za tok lahk avto je pa sploh bolniška :evilgrin: sej pravm noro dobr avto :OK: je kopal valda da je...sej je kako sekundo zihr zgubo... sam iz prve v drugo je tud ogromn zgubu... pol pa ko je bla 3tja je blo pa konc veselja (zame) 160km pa nebi smelo zadi bit :grrr
Stroj Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) crx je kišta hehe, te mam dosti raje kako imprezo al pa evota... tisto pa je že druga pesem hehe Hehe tist je pa "rahlo več" kot kawl :P Sploh pa jebeš rally replice.... RS4, S6, M3 in M5...majka :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Stroj
kukec1 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 vti gre mimo aprilia-mito.... esi pa ne gre nikamor....
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 tud esi gre fajn ;) sam vti je pač vti...to gre gladko mim 125 2T :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 tud esi gre fajn ;) sam vti je pač vti...to gre gladko mim 125 2T :D kurc gre esi fajn če ma 125 konjev praviš.... to je dosti prešvoh, športni avti pod 150 konji so jajce- sem se vozo v ford cougarju ki ma 136 konjev pa me ni neke fasciniral ne :D
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 najbolš je pa forda s hondo primerjat :worship: kva je flejm pička jedna a sam gledaš a ;)
FlamE#7 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) fantje avti pod 500KM se sploh ne premaknejo ne hecam se.. valda k vti kicks in pol je konc... kumi volan drziš zarad 10G :huh: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil FlamE#7
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 to tak al tak...sm včasih mel dosti 3-5k če sem šo ven :) zaj mam 30-40€ pa se nea morm do kome napit pm :D :D vem ja...to tud nas jezi....zato pa je slo v 3 tednih iz mojga zepa 300€ iz kolegoviga pa 200€...pa sama sma pila :angry: se zdaj ko se na to spomnem mi slabo rata eh to je smešno neke v trgovini si kupovat pa pit vuni, te če grem vun se napijem v gostilnah, in skor nikol ne porabim manj kot 40 evrov...zato tudi zadnje cajte ne hodim kaj dost ven... :D ni ne...samo druzba more prava bit,pa je za stukom prava festa,sploh pa se ce je muzika :D evo fantje še ena zmaga :winkiss: dons sm mal večjim otrokom vzeu veselje ... honda crx... aprilia rs 0:1 no ja sej pr 120 ko se tretja zvrti me je prehitu... (ne rečem da je blo za velik ... ampak par metrov je pa blo) tko ja reesko ni glih crx bomba :winkiss: v startu redko ker avto prehiti rsko....seveda ce ma rska rave,drugac ni sans.... stari nimam pojma...sam morm rečt da je biu zvok pa :worship: :worship: :worship: ene 50 m pred dragom je neki zadi stisnu sm mislu da gre ferrari za mano :worship: :worship: :worship: res zvok je biu pa adijo... nabrž ni bla 160KM ker tist pa 90% ne bi šlo mim :whistle: tud mim 160hp bi slo,...samo bi te pa tam ze druga tepla,drugac pa bi definitivno ostal za vec kot pa par metrov vzadaj :Dno no @ đeri bo jure kupu kr 160 KM ...tist pa miljon 100% gre mim aprilie...pa neki me zanima...a se je un k si ga dol poču delu kej frajerja pa je burnout naredu medtem k je spelu, al je takoj dau v drugo da mašina vleče?pa še neki je pr teh hondah...k se odpre vti(pr 160KM)pol je norišnca..veste da je 160km za avto velik...za tok lahk avto je pa sploh bolniška :evilgrin: 160hp za crx je vec ko prevec....ker tisto je pol ko gokard :D vti gre mimo aprilia-mito.... esi pa ne gre nikamor.... ni receno...sploh pa v startu ne....
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 fantje avti pod 500KM se sploh ne premaknejo ne hecam se.. valda k vti kicks in pol je konc... kumi volan drziš zarad 10G :huh: lej mi se pogovarjamo o avtih k si ga lahko mi "muloti" kupmo...ne o avtih k jih amte vi doma ;)
FlamE#7 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 tepec, rekel sem da se hecam... pravim pa da je res crx VTI da bomb... ej a ma kdo tist posnetk k se en zajebava iz hond?? joj iscem ga ze pol leta :slap: neki tko pise VTI kicks in pa pol un tko take zvoke dela (ta clovk k je avto pr mer :lol1: uglavnm za crknt)
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 tepec, rekel sem da se hecam... pravim pa da je res crx VTI da bomb... ej a ma kdo tist posnetk k se en zajebava iz hond?? joj iscem ga ze pol leta :slap: neki tko pise VTI kicks in pa pol un tko take zvoke dela (ta clovk k je avto pr mer :lol1: uglavnm za crknt) bolš zate :whistle:
FlamE#7 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 drgac pa fantje a lahk sam neki uprasam cist tko? k me mal zanima. najvecje hitrosti k ste dozvel pa s cim? pa kr tko za hec (sarkasticni reesko&company)
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 drgac pa fantje a lahk sam neki uprasam cist tko? k me mal zanima. najvecje hitrosti k ste dozvel pa s cim? pa kr tko za hec (sarkasticni reesko&company) pa dejmo napisat tiste k ste jih SAMI vozil... flame je 140 oz 145 po števcu :) jst sm 195 na cagivi...
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 drgac pa fantje a lahk sam neki uprasam cist tko? k me mal zanima. najvecje hitrosti k ste dozvel pa s cim? pa kr tko za hec (sarkasticni reesko&company) 223kmh po avtocesti, z ninjo, prvi dan ko sem jo kupo in se peljal proti domu....za kaj več si še moram nabrat malo izkušenj :D
FlamE#7 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 nop wrong 160 v bratovem gokardu :P
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 nop wrong 160 v bratovem gokardu :P 160 grejo tista jajca ?
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) pa dejmo napisat tiste k ste jih SAMI vozil...flame je 140 oz 145 po števcu :) jst sm 195 na cagivi... 195 khmmm... :rolleyes: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil _Nejko_
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) drgac pa fantje a lahk sam neki uprasam cist tko? k me mal zanima. najvecje hitrosti k ste dozvel pa s cim? pa kr tko za hec (sarkasticni reesko&company) rs 50-145km/h rs 125(prva)-176km/h rs 125(druga)-172km/h r1(04)-185km/h fazer 600-240km/h-vec ne gre cbr600fs-245km/h-vec se nisem sprobal ford mondeo-cca 200km/h-5 ljudi not,vec ni slo,sem skor nogo cez podn potisno.... ...aja,vse gor nasteto sem jaz vozo zdaj pa grem spat...ajd Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil justaboy
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 195 khmmm... :rolleyes: pikec...zdejšnji lastnik k ma mojga mitota... njegov fotr ma cbr 1000(k poje to tvojo najjačo supedr duper extra turbo nitro extreme ultra power ninjo) ;) in je nameru 195... ;) torej recmo da cebri 1000 laže števc in gre 190 REALNIH ;) P.S. to so drugi zobniki k so bli takrt za đerija... ;)
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) 335 kmh, golf 2.0 FSI/VTI/GTI Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Original-One
FlamE#7 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 jst sm 195 na cagivi... :lol1: :lol1: seprav je kok to? 160 realnih
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se