reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Kdaj gremo na per povej kdaj častiš ;) edinkrat k sm reku sm da sva se furala po obvoznci! jst sm jo pa sam po ulci stisnu :winkiss: a sm ti jst kriv da si tok blesav da mas slab spomin.. to si ze enkrat tko al tko dokazu žalitve bom preskoču... to glede slabga spomina... k boš prpravlen da tisto za nazaj razčistva sporoč...men je koci zrihtu tist kar sva pisala tko da ;) mam use ;) mam tud posnetek najinga pogovora po telefonu ;) tko da zdej me pa ne boš več jebu...aja pa razčistla bova po kompu al pa telefonu...da bom loh meu posnet al pa zgodovino...ker snemu te ne bom s kamero k boš meu še večji ego k zdej k boš mislu da si medijska zvezda ;) torej...mam use zate prpravlen...k boš prpravlen da vidš da si se ti zmotu povej..do takrt da mi ne govoriš da sm jst zajebu ker si ti ;)
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 povej kdaj častiš ;)žalitve bom preskoču... to glede slabga spomina... k boš prpravlen da tisto za nazaj razčistva sporoč...men je koci zrihtu tist kar sva pisala tko da ;) mam use ;) mam tud posnetek najinga pogovora po telefonu ;) tko da zdej me pa ne boš več jebu...aja pa razčistla bova po kompu al pa telefonu...da bom loh meu posnet al pa zgodovino...ker snemu te ne bom s kamero k boš meu še večji ego k zdej k boš mislu da si medijska zvezda ;) torej...mam use zate prpravlen...k boš prpravlen da vidš da si se ti zmotu povej..do takrt da mi ne govoriš da sm jst zajebu ker si ti ;) Kaj maš posnet po telefonu? santabarbara
FlamE#7 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ...ampak on NE dela.... spomnm se tega u zivo tut ce si zbrisu vn reesko baraba! :angry:
Roky Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Odkar ni irency je dolgčas v tejle temi :closedeyes:
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Kaj maš posnet po telefonu? santabarbara najin pogovor ;) ker z njim ne komuniciram več brez da mu loh dokažem...ker on je zmer pred mano se hotu šerifa delat in je pač lagou...sej veš kako je una fora v prvem klasu...moj oči je pa policaj pa te bo pretepu...no iste tale tvoj mali bratranček govori...vsako besedo mam posneto ;) tko da k bo prpravlen da bo pooslušu in vidu svoje laži mi nej sporoči ;)
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 najin pogovor ;) ker z njim ne komuniciram več brez da mu loh dokažem...ker on je zmer pred mano se hotu šerifa delat in je pač lagou...sej veš kako je una fora v prvem klasu...moj oči je pa policaj pa te bo pretepu...no iste tale tvoj mali bratranček govori...vsako besedo mam posneto ;) tko da k bo prpravlen da bo pooslušu in vidu svoje laži mi nej sporoči ;) Dej povej, k ne zanima :)
FlamE#7 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ...ampak on NE dela.... spomnm se tega u zivo tut ce si zbrisu vn...
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ...ampak on NE dela.... spomnm se tega u zivo tut ce si zbrisu vn reesko baraba! :angry: lej...bova mi2 to med sabo uredila...k boš prpavlen povej...ti bom use pokazu... in prou veseu sm da si se spet zlagou v tem postu :) no k boš biu za povej...ti bom tud tale post pokazu :) sam sporoč ;)
irency Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Odkar ni irency je dolgčas v tejle temi :closedeyes: hoho :winkiss: :winkiss:
Roky Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 hoho :winkiss: :winkiss: :headbang: :headbang: :headbang: Fantje a se kdo od vas zajebava?
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 hoho :winkiss: :winkiss: waaaaaaaaa neeeeeeeee.... mi o volku, volkodlak iz gozda :D
Roky Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 waaaaaaaaa neeeeeeeee.... mi o volku, volkodlak iz gozda :D Sej ni ona, je en pod njenim usernamom spet :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) :headbang: :headbang: :headbang: Fantje a se kdo od vas zajebava? DDDDDDDDDDDDDDDDDD ha, 1500 stran :worship: :yea1: Aja, pa lahko noč :rolleyes: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil _Fingi_
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ...ampak on NE dela.... spomnm se tega u zivo tut ce si zbrisu vn reesko baraba! :angry: zbrisu sm iz pogovora posnetga na telefonu?mal preveč si prison break gledu kako se to deleta pa dodaja...tega ne znam...bi pa z veseljem znal :D Sej ni ona, je en pod njenim usernamom spet :D je kr ona veš ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) Sej ni ona, je en pod njenim usernamom spet :D aja, pa si ni nekaj spreminjala takrat ko smo ji not vdrli oz. je sama ponudila šifro kao hehe pa pisali pod njenim...no sej hvalabogi, jaz sn se že vstrašo hehe Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil _Nejko_
Roky Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 je kr ona veš ;) ;)●●Irency●●;) pravi: a? ;)●●Irency●●;) pravi: kdo si že ti [Roky] (L) Anja (L) pravi: a ok nis ti na forumu, se prav en namest tebe piše ;)●●Irency●●;) pravi: aya ;)●●Irency●●;) pravi: ah bmk ;)●●Irency●●;) pravi: preteklost že zdawnei ;)●●Irency●●;) pravi: in kai te zanima to ;)●●Irency●●;) pravi: kkšn problem? [Roky] (L) Anja (L) pravi: ne, ne me tepst ;)●●Irency●●;) pravi: jah lohka bi te kdo mal nabiuu aa ;)●●Irency●●;) pravi: k si tok.. ;)●●Irency●●;) pravi: jao [Roky] (L) Anja (L) pravi: kva a me bo kdo od tvojih prefukov akuga
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 zadn stavk si mogu dat zravn a :P tvojo hrabrost :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 zadn stavk si mogu dat zravn a :P tvojo hrabrost :D ja hehehe... ko bo roky klepec mišice pokazal bote vidli vi :D ... še irency se ga bo vstrašla hhe
reesko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 nč vidm da je tuki velik racerjev pa to...tko da bo debata stekla dalje...jst grem pa spat. fajn dirkačejte šerifi
irency Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 nč vidm da je tuki velik racerjev pa to...tko da bo debata stekla dalje...jst grem pa spat.fajn dirkačejte šerifi Čao kolega :winkiss:
Roky Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) zadn stavk si mogu dat zravn a :P tvojo hrabrost :D Kopiral sm celotn log :D ja hehehe... ko bo roky klepec mišice pokazal bote vidli vi :D ... še irency se ga bo vstrašla hhe :naughty: :naughty:v tisto pa dvomim :D Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Roky
Gixxer Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 to je stroj :D http://www.avtonet/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1571345#
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se