Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

1002ccm 2t ja :D kako bi to delalo :D samo kak dolgo pa bi tud blo vprasanje :D

Objavljeno
1002ccm 2t ja :D kako bi to delalo :D samo kak dolgo pa bi tud blo vprasanje :D

nevem zakaj sem takoj pomislil na 2T :D pač tist starinski videz, me je mal spominjal na GP500 :D

poj sm pa vidu da je 1002ccm, pa še k sm vidu kašn ror ma :D

Objavljeno

to je lih za čamaca :D

Objavljeno
to je lih za čamaca :D

:OK: to vidiš to je beseda! :OK:

Objavljeno

Evo fantki mene iz morja :worship: , končno tle, sm ze pro use skup pogrešov. Zdej pa se mal učit za občinske.

Objavljeno
Evo fantki mene iz morja :worship: , končno tle, sm ze pro use skup pogrešov. Zdej pa se mal učit za občinske.

jst sm tud nate skoz mislu :wub:

Objavljeno
zanimiv.. ampak grdo :D

Čist kul so.. sam js bi jo raje v črni barvi :whistle:

Objavljeno
Grcar

Zanimivo branje a?

grčar drka kurac every day and every night :lol1: :OK:

Objavljeno
ne nabijam...povem kako mi je un reku ;) pa ne bom komenteru več tega drgač pa tist z đerijem smo že razčistl ;) bom jst tega k ma zdej mitota probu nagt če je zato da gre prot đeriju...zdej je ferg naštelan pa tko...pa original zobniki od 7speed ne pa made by reesko..tko da more bit velka razlika..med nama z đerijem je bla pa taka da so ostali misnli da sm jst prvi ;) tok velka razlika je bla veš ;) no sejj ts pa đeri veva da me je lepo opral..PRIZNAM...sam da bi bla pa nevem kera jaka razlika..je pa ni blo ;)

če bo tipo za drag ni problema... sam če mu gre 195 pol ma take zobnike da ko se bo men 4ta zvrtela njega v špeglu več nebo... (zarad slabega pospeška)

spet buče prodajaš... to ni noben mislu ker je blo jasno kdo je prvi in kdo drugi

eh nema veze... rs ka je jajc tko k mito... sam fajn je za provocirat une mulce k majo puntote pa jih živčne nardit... pa peleš 60 pol pa te prehiti... 2 daš dol... pa takoj 110 mim njega počš :lol1: to sm učeri prakticerov... :lol1: tipo mislu kakega frčija vozm ... pol je pa vidu :lol1:

Objavljeno
v startu redko ker avto prehiti rsko....seveda ce ma rska rave,drugac ni sans....

tud mim 160hp bi slo,...samo bi te pa tam ze druga tepla,drugac pa bi definitivno ostal za vec kot pa par metrov vzadaj

ne vem kaj ma RAVE veze ko štartaš z 10.000 rpm :hmm: mogoče je bolš da je brez ker je 100% lukna odprta na max.

Objavljeno
grčar drka kurac every day and every night :lol1: :OK:

se mi je zdel, da si en freak, k me zasledujš, pa gledaš kwa delam :alien1:

Objavljeno

pomoje niti ni veliko drugačna ampak samo drugače obarvana, lastnosti gume pa so enake črnim

Objavljeno (popravljeno)
ne vem kaj ma RAVE veze ko štartaš z 10.000 rpm :hmm: mogoče je bolš da je brez ker je 100% lukna odprta na max.

odvisno kak startas.....ce ne kuris kuplonge ti tudi ce startas na 12000 padejo obrati dol,pri tem bi ti pomagal rave,...ce pa kuris kuplongo pa je vseeno ce ga mas al pa ne,...samo s kuplongo samo obrate gor nabijas,hitrost gre nekaj istega,kot pa ce bi brez...

pomoje niti ni veliko drugačna ampak samo drugače obarvana, lastnosti gume pa so enake črnim

nekje na motosvetu je bil clanek o teh gumah....

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
če bo tipo za drag ni problema... sam če mu gre 195 pol ma take zobnike da ko se bo men 4ta zvrtela njega v špeglu več nebo... (zarad slabega pospeška)

spet buče prodajaš... to ni noben mislu ker je blo jasno kdo je prvi in kdo drugi

eh nema veze... rs ka je jajc tko k mito... sam fajn je za provocirat une mulce k majo puntote pa jih živčne nardit... pa peleš 60 pol pa te prehiti... 2 daš dol... pa takoj 110 mim njega počš :lol1: to sm učeri prakticerov... :lol1: tipo mislu kakega frčija vozm ... pol je pa vidu :lol1:

amm...lej...za 7speed so STROKOVNJAKI zračunal kaj je najbolš...in jst sm dau mal večji zadn zobnik zato da bojo večji pospeški..sam pol je en problem..da je treba skoz šaltat...in se v tem velik zgubi ;) zato gre bolš z original zobnikom ker ni tok šaltanja...sej veš kako je...malenkost na malenkost je zmaga...sem pa že reku... PRIZNAM, TVOJ MOTOR JE BIU V VELIKO BOLJŠI PRIPRAVLJENOSTI... ;) bom probu unmu rečt..pa ne zato, ker sm jst ponižan al pa kej..sam tko me zanima, če gre res tok k je on reku ;)

;)

tud to je bla ena od stvari k je mene jebala takrt k sva mi2 dragala..pa sva pol s kolegom poštimala...ventil mi je odpiral samo na polovico tko da moj motor ni meu zato NOBENE moči ;)

Objavljeno
se mi je zdel, da si en freak, k me zasledujš, pa gledaš kwa delam :alien1:

always watching... :whistle: :winkiss: ;)

Objavljeno
amm...lej...za 7speed so STROKOVNJAKI zračunal kaj je najbolš...in jst sm dau mal večji zadn zobnik zato da bojo večji pospeški..sam pol je en problem..da je treba skoz šaltat...in se v tem velik zgubi ;) zato gre bolš z original zobnikom ker ni tok šaltanja...sej veš kako je...malenkost na malenkost je zmaga...sem pa že reku... PRIZNAM, TVOJ MOTOR JE BIU V VELIKO BOLJŠI PRIPRAVLJENOSTI... ;) bom probu unmu rečt..pa ne zato, ker sm jst ponižan al pa kej..sam tko me zanima, če gre res tok k je on reku ;)

;)

tud to je bla ena od stvari k je mene jebala takrt k sva mi2 dragala..pa sva pol s kolegom poštimala...ventil mi je odpiral samo na polovico tko da moj motor ni meu zato NOBENE moči ;)

no končno smo pršli do konca ane :) glede nobene moči ne vem no.... sej ti je šu 190 po avtobanu ane :D men gre sam 170 :(

Objavljeno
no končno smo pršli do konca ane :) glede nobene moči ne vem no.... sej ti je šu 190 po avtobanu ane :D men gre sam 170 :(

moje mnenje je skoz isto...pač premagu si me...to sm ti že reku da si si ga FUL PREVEČ LEPO nastavu...pač moj je biu pa v kurcu...ampak imam nekaj zate...jst sm brez problemov že 1 mesc...nč benza nč olja nč skrbi nč servisov

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

:P

Objavljeno
moje mnenje je skoz isto...pač premagu si me...to sm ti že reku da si si ga FUL PREVEČ LEPO nastavu...pač moj je biu pa v kurcu...ampak imam nekaj zate...jst sm brez problemov že 1 mesc...nč benza nč olja nč skrbi nč servisov

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

:P

cigan en... ja sej jst tud avto kolkor se le da... ker je na fotrov račun :P

Objavljeno

no jst mam avto sam takrt k ni fotra doma pa kluče pozab doma :P

drgač bo pa počas tud pr men BOMBA ;) u all will see :evilgrin:

Objavljeno
no jst mam avto sam takrt k ni fotra doma pa kluče pozab doma :P

drgač bo pa počas tud pr men BOMBA ;) u all will see :evilgrin:

A to je tisto za na kruh namazat??:P

Objavljeno
A to je tisto za na kruh namazat??:P

Ne, toj tist kr ma on v hlačah :naughty:

Objavljeno

A un njegov sony ericsson? :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!