Ven0m Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) Ne, toj tist kr ma on v hlačah :naughty: risko, tak bi ti mene dol poču pol z tvojo bombo?? :unsure: pizda kr besede zamenjujem...se vid da nism bil že lep čas u šoli :D Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil Ven0m
reesko Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 da vm nakažem feltne :) http://etabeta.jenko.si/images/uporaba/3.jpg
Stroj Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 da vm nakažem feltne :) http://etabeta.jenko.si/images/uporaba/3.jpg Feltne boš ti kupu....avto pa jst :lol1: :lol1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 no jst mam avto sam takrt k ni fotra doma pa kluče pozab doma :Pdrgač bo pa počas tud pr men BOMBA ;) u all will see :evilgrin: ja res jaka bomba ti bo tale crx :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) truga na kolesah :) Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil FiFtY_
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 truga na kolesah :) je kaj??? crx al kaj???... če je crx truga na kolesih kaj je pol naprimer nissan 350z...pokopališče al kaj hehe
Roky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) truga na kolesah :) Se strinjam.Nažalost je bla ravno CRX usodna za mojga kolega :cry: Res, da je meu avto drugo mašino z 300KM ampak BMW, ki je prletu nasprot je biu skor cel,dočim od CRXa ni ostala niti ena feltna cela :( Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil Roky
Čamac Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 na koncu bomo že prišli do tega da je šou mito 300 nekje, so strici povedali :D .... rs je v glavnem jača od mitota (kar je dokazal jernej), pa še lepša je....hehehehe ravno obratno ja :) zadn stavk si mogu dat zravn a :P tvojo hrabrost :D :lol1: to je lih za čamaca :D samo da je italijannnn... to je motor z dušooooooo :D kakšne nove bimote se ne bi brano ja... :P pomoje niti ni veliko drugačna ampak samo drugače obarvana, lastnosti gume pa so enake črnim :yes: moje mnenje je skoz isto...pač premagu si me...to sm ti že reku da si si ga FUL PREVEČ LEPO nastavu...pač moj je biu pa v kurcu...ampak imam nekaj zate...jst sm brez problemov že 1 mesc...nč benza nč olja nč skrbi nč servisov aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :P nič užitkov aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Čamac Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 drgac pa fantje a lahk sam neki uprasam cist tko? k me mal zanima. najvecje hitrosti k ste dozvel pa s cim? pa kr tko za hec (sarkasticni reesko&company) cagiva mito... 185 km/h po števcu honda cbr 600rr... nekaj čez 260 km/h na uro po števcu... ni blo več prostora, drugače bi malo več še šel, morem ga en dan stisnit da vidim kolko sploh gre :) pomoje bi šel do 270 km/h no saj bom vido morem probat... audi a6 (kot sopotnik)... 250 km/h
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 je že vido kdo oz tankal olje motul 800???ve kdo kaka je razlika med 710 pa 800??
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 cagiva mito... 185 km/h po števcuhonda cbr 600rr... nekaj čez 260 km/h na uro po števcu... ni blo več prostora, drugače bi malo več še šel, morem ga en dan stisnit da vidim kolko sploh gre :) pomoje bi šel do 270 km/h no saj bom vido morem probat... audi a6 (kot sopotnik)... 250 km/h ma daj tota hondica ti tak ne gre prek 250, itak ji števec laže :D .)
Matex_46 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 :wub: je že vido kdo oz tankal olje motul 800???ve kdo kaka je razlika med 710 pa 800?? :wub: roza barve je, ni bistvene razlike, le diši lepše. Videl in tankal.
Roky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 je že vido kdo oz tankal olje motul 800???ve kdo kaka je razlika med 710 pa 800?? Bolj gosto je.Je bl namenjen 2t kroslam :)
Matex_46 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Bolj gosto je.Je bl namenjen 2t kroslam :) :grrr res je le da je gosto, drugače pa Duhec imaš na voljo OFF-Road 800 (za Mx) al pa Road racing. Diši pa zelo lepo. Največji plus pa je na tem, da je rdeče-roza :wub:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) :grrr res je le da je gosto, drugače pa Duhec imaš na voljo OFF-Road 800 (za Mx) al pa Road racing. Diši pa zelo lepo. Največji plus pa je na tem, da je rdeče-roza :wub: sm vido ja dans na servisu da je za off road posebaj pa racing...drgač pa je drag v trgovini :) p.s. dans sm si nardil zalogo olja do konc sezone :) in sicer TTS... čeprav bi rajš motula mel :D sam meni crkuje net al še komu drugemu??? msn crkno, pol strani ne odpira, motosvet pa dela kot da nič nebi blo :D Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil D_u_H_e_C
Dolenc™ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Se zgodi, pomojem do zjutrej ne bodo uštimal
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 sm vido ja dans na servisu da je za off road posebaj pa racing...drgač pa je drag v trgovini :) p.s. dans sm si nardil zalogo olja do konc sezone :) in sicer TTS... čeprav bi rajš motula mel :D sam meni crkuje net al še komu drugemu??? msn crkno, pol strani ne odpira, motosvet pa dela kot da nič nebi blo :D ja treba se bo na kabl priklučit hehe
tomazin Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 siolu padla dol cela tujina.. zto ne odpira tujih strani pa msn pa nč ne dela.. :headbang: proklet siol :angry:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Pi*da kašni invalidi so to :headbang: :headbang: :headbang: In verjetno se jim čist jebe za to. Mislm, da se jim dva dni zapored to nrdi... :rolleyes: :rolleyes: Ha, da bi blo pošteno, bi mogl lih polovično naročnino za ta mesc plačat. :closedeyes: :krneki: Mogoče bi se po parih mescih kej skuliral. :headbang:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Ne jamrej k ne veš kaj je slab internet...
Ven0m Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 haha men siol pa že 3 leta skor brez problema laufa!! :worship:
_LuX_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 haha men siol pa že 3 leta skor brez problema laufa!! :worship: Dej rajs se ne hval, k ti bo kmal crknu. :whistle: Tko je blo pr men sm enmu frendu govoru da mi ze en let ni crknu , k sm pa dam prsu pa ni delov in pol so rabil 14 dni da so popravl :headbang: :headbang: (račun je bil polovičen :worship: :worship: )
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 siolu padla dol cela tujina.. zto ne odpira tujih strani pa msn pa nč ne dela.. :headbang: proklet siol :angry: yap :closedeyes:
Aless Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 sm vido ja dans na servisu da je za off road posebaj pa racing...drgač pa je drag v trgovini :) p.s. dans sm si nardil zalogo olja do konc sezone :) in sicer TTS... čeprav bi rajš motula mel :D sam meni crkuje net al še komu drugemu??? msn crkno, pol strani ne odpira, motosvet pa dela kot da nič nebi blo :D men tud dela net kak se mu zazdi :headbang: siol je za v smeti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se